Nudes blijven mijn favoriet. Ik ben er gek op en het is echt áltijd te dragen. Ik blijf op zoek naar de perfecte nude lip. Dan heb ik er 1 gevonden en dan komt er weer een ander voorbij. Ik probeerde de Art Stick in de kleur Bare van Bobbi Brown. Check de swatches en wat ik ervan vind in dit artikel. 

BOBBI BROWN

Bobbi Brown is één van mijn favoriete high-end merken en ik heb al aardig wat producten van dit merk in mijn stash.
Bobbi Brown is helaas niet geheel dierproefvrij, iets wat ik echt jammer vind. Ik heb liever producten van een geheel dierproefvrij merk maar ik ben ook geen moraalridder. Het merk bevalt me echt goed verder.
Eerder heb ik een review geschreven over de make-up van Bobbi Brown en ook een artikel over wat skincare van het merk.  Vandaag een review specifiek over de Art Stick in een prachtige nude kleur.

ART STICK

NUDE LIPPIE VAN BOBBI BROWN

De Art Stick heb ik leren kennen in een rode kleur. Namelijk de kleur ‘Harlow Red’. De swatches daarvan vind je in dit artikel.
Ik vond het potlood zo fijn in gebruik dat ik ook een andere kleur wilde. Namelijk een nude kleur. Er zijn 11 verschillende tinten, van donker naar licht en van fel naar nude.
Ik koos de kleur Bare. De lichtste kleur en helemaal in mijn straatje. Ik hoopte dat de kleur niet te licht of te roze zou zijn voor mijn huidkleur en dat was het niet. Het is de perfecte kleur! Ik denk dat het bij iedere huid mooi zal staan.

NUDE LIPPIE VAN BOBBI BROWN
NUDE LIPPIE VAN BOBBI BROWN

Het potlood komt met een puntenslijper. Ik was een beetje verbaasd want die had ik niet gezien in het doosje van de rode art stick. Of ik heb het per ongeluk weggegooid omdat ik het niet wist… Ships.
Nu, ik heb er maar 1 nodig maar let er even op als je er zelf eentje aanschaft. De puntenslijper is namelijk precies de maat van het potlood. En anders wordt het lastig om hem lang te gebruiken.

Wat ik erg fijn vind aan dit potlood is dat het heel makkelijk aanbrengt doordat er echt een punt op zit, dus ook de hoekjes van de lip zijn goed mee te pakken.
Verder is de finish niet geheel mat maar ook niet glanzend. Meer mat dan shiny eigenlijk. Perfect! Daarnaast lijkt het mijn lippen ook te hydrateren. Het droogt namelijk totaal niet uit en blijft lang zitten.
Na het drinken en eten is een touch-up wel nodig maar verder blijft het echt prima zitten.

NUDE LIPPIE VAN BOBBI BROWN
NUDE LIPPIE VAN BOBBI BROWN

OORDEEL & VERKRIJGBAARHEID

Ik ben echt heel blij met dit potlood. Ik gebruik hem vaak en het is onwijs makkelijk om mee te nemen en een snelle touch-up te doen. Zelfs zonder spiegeltje.
Ook doe je er langer mee dan met een normale lipstick. Het is namelijk een stuk langer dan een lipstick en je gebruikt minder product. De pigmentatie is echt top, dat was vooral te zien met de rode stick. Eén keer aanbrengen geeft een dekkend effect.

Het potlood kost €27,50 en is verkrijgbaar bij onder andere Douglas. Ook op de webshop 🙂

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May