Lucht op je gezicht? Nou ja, eigenlijk niet hoor. Het masker van Douglas heet ‘Light as Air’. En daar was ik ook wel benieuwd naar. Een concept dat ik nog niet eerder heb geprobeerd. Vandaag dus een review over een maskertje. Fijn! 

LIGHT AS AIR MASK

LUCHT OP JE GEZICHT: DOUGLAS MASKER

Een masker dat zo licht is als lucht. Ik was echt benieuwd toen ik dit hoorde.
Wat belooft het masker?

  • Revaliseert de huid
  • Hydrateert de huid
  • Zorgt voor een jeugdige stralende teint
  • Bevat hyaluronzuur
  • Herstelt het vochtgehalte van de huid

Klinkt goed, voor de jonge én oudere huid. Het masker kost €19,95 en bevat 50ml. Ik vind het voor een ‘huis’merk niet heel erg goedkoop maar vreselijk duur is het ook niet.

LUCHT OP JE GEZICHT: DOUGLAS MASKER

Het potje ziet er in ieder geval mooi uit vind ik. Het is een zware pot met doorzichtig plastic. Doet recht aan haar naam in ieder geval want ik associeer de kleur en de details met lucht.
Bij het openen ben ik best aangenaam verrast. Ik heb dit namelijk nog niet eerder gezien. Een soort slagroom om te zien, heel luchtig en niet vergelijkbaar met een crème of een milk. Geklopt slagroom. Zo ziet het eruit.
Zo voelt het trouwens ook! En het ruikt lekker fris.

LUCHT OP JE GEZICHT: DOUGLAS MASKER
LUCHT OP JE GEZICHT: DOUGLAS MASKER
LUCHT OP JE GEZICHT: DOUGLAS MASKER

GEBRUIK

LUCHT OP JE GEZICHT: DOUGLAS MASKER

Omdat het een luchtige substantie is heb ik het gevoel dat ik veel moet gebruiken. Dus dat doe ik ook. Ik pak een lekkere klodder met mijn kwast en breng het aan op mijn gezicht.
Het voelt best wel lekker aan. Light as air kan ik niet zo goed zeggen maar ik gebruik vaak kleimaskers en dit is toch wel een meer comfortabel gevoel.
Ik laat het 10/15 minuten zitten en spoel het vervolgens af. Het is op zich nog wel een werkje om het af te spoelen want het is wat dikker geworden en romig, en blijft goed op mijn gezicht zitten.
Als het masker is verwijderd voelt mijn gezicht lekker aan. Niet persé zachter maar ik merk wel dat er een hydratatie boost is geweest. Mocht je een droge huid hebben of in de winter wat vocht willen gebruik is dit een erg fijn masker.
Als je een vette huid hebt weet ik niet zo goed of dit wel een goed masker voor je is. Niet dat het de huid vet maakt maar het is écht een vocht booster.
Dus mocht je in de winter toch dat trekkerige gevoel in je gezicht hebben, probeer dit masker eens!

VERKRIJGBAARHEID

Beetje onnodig misschien om dit te vermelden maar natuurlijk is dit masker verkrijgbaar bij Douglas. In de winkel én online.
Ze hebben vaak wel kortingsacties, als je een Douglas card hebt dan krijg je deze automatisch in je brievenbus. Zo niet, houdt de website dan even in de gaten!

Gebruik jij vaak maskers? En wat is jouw favoriete masker?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May