Yay! Weer een video op deze Make-up Monday. Snel een mooie ooglook maken? Dat belooft deze Bobbi Brown oogschaduw stick te doen. Benieuwd naar de video en mijn mening? Dan moet je het artikel even lezen!

VIDEO

Ik zie dat jullie massaal mijn artikels lezen. Dus abonneer je dan ook even massaal op mijn Youtube kanaal?

 

BOBBI BROWN OOGSCHADUW STICKS

CREAM SHADOW STICK

VIDEO: BOBBI BROWN OOGSCHADUW STICKS

Say hello to the most handigste oogschaduw ever! Het is de Longwear Cream Shadow Stick van Bobbi Brown en is te koop voor €32,50 bij Douglas.
Bobbi Brown is écht 1 van mijn favoriete make-up merken (binnenkort komt er trouwens echt een heel leuk artikeltje over iets met Bobbi Brown, stay tuned).
En de Shadow stick mocht ik uitproberen. Deze beviel mij zó goed dat ik er nog eentje uitkoos. Want je hebt er eigenlijk 2 voor nodig om een leuke look mee te maken.
Bovenstaande video is eigenlijk een heel kort en simpel mini tutorial om even te laten zien hoe snel je de oogschaduw aanbrengt. Binnen 2 minuten zit het erop.

De kleuren die ik heb gebruikt zijn Vanille en Dusty Mauve. De vanille voor de binnenkant van mijn oog en de Dusty Mauve voor de buitenkant.

VIDEO: BOBBI BROWN OOGSCHADUW STICKS
VIDEO: BOBBI BROWN OOGSCHADUW STICKS

Zoals je kunt zien heb ik heel natuurlijke kleurtjes uitgekozen en ze geblend met mijn oval brush. Je kunt het trouwens ook prima met je vingers doen hoor!
Deze look is dus heel natuurlijk en geschikt voor je every day look. Het maakt je ogen nét iets opvallender en intenser.
Er zijn ook donkerdere kleuren te koop hoor. 12 tinten in totaal.

VIDEO: BOBBI BROWN OOGSCHADUW STICKS

De ‘pen’ brengt ook heel prettig aan. Het is een cream powder zeg maar en je brengt het dus makkelijk en precies aan. Je moet alleen niet te lang wachten met blenden want het ‘droogt’ op een gegeven moment op en dan wordt blenden wat moeilijker. Ik zou het dus per oog doen.
De oogschaduw blijft ook prima zitten en gaat niet in mijn crease zitten (ook heel belangrijk voor de 30 plussers onder ons. Want de crease wordt, helaas, dieper).
Aan het einde van de dag zit de eyeshadow stick niet meer perfect en volledig maar goed genoeg vind ik. Voor een intensere look gebruik ik liever poeders. Maar voor een casual look of gewoon om mee naar je werk/school te gaan kan ik dit absoluut aanraden! Scheelt ook een hoop tijd ’s morgens 😉

De wimpers die ik heb gebruikt zijn de ‘EyeCandy’ Lashes van TS Minklashes.

Gebruik jij vaak oogschaduw?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May