De Browstudio in Hoorn is een begrip. Ik denk dat bijna iedereen wel heeft gehoord van deze tovenaars. Ik werd uitgenodigd voor een browbehandeling en natuurlijk heb ik dat allemaal gefilmd, want op deze manier krijgen jullie toch een beter beeld van hoe zij te werk gaan.
De video én meer informatie over de Browstudio vind je in dit artikel! 

BROWSTUDIO HOORN

De Browstudio in Hoorn zit inmiddels al een tijdje op haar troon. Ik heb vaker van ze gehoord en menig vriendinnen zijn daar al geweest. Ook als je hun instagram bekijkt dan zie je de ongelooflijk brow make-overs die zij maken.
Dus toen zij vroegen of ik langs wilde komen hoefde ik daar geen 2 keer over na te denken. Oké, niet eens 1 keer zelfs.
Ik nam jullie mee en in mijn tweede vlog zie je precies wat ze doen om de brows on fleek te krijgen.
Meer informatie vind je onder de video in dit artikel! Enjoy! Oh, en abonneer je gelijk even op mijn kanaal (rechts in het beeld). Want er komt nog veel meer leuks aan 🙂

VLOG #01 BROWSTUDIO HOORN

MIJN MENING OVER BROWSTUDIO HOORN

Het eerste wat ik dacht toen ik binnenkwam was ‘Wow, wat is het hier groot..’. Ik had een kleinere salon verwacht maar de studio heeft 12 behandelruimtes. Fijn wel, want daardoor zijn de wachttijden misschien ook minder lang.
De muziek die gedraaid werd was precies de muziek die ik vaak gebruik onder mijn video’s. Namelijk ‘John Belion’. It was meant to be 😉 Fijne relaxte muziek de hele tijd. Top.

Door de muziek wist ik dat het ‘meant to be’ was

Ik werd geholpen door Vila (misschien schrijf ik je naam helemaal verkeerd, waarvoor excuses). Super gezellig en ik had niet het verplichte praatje gevoel zoals ik wel eens bij de kapsalon heb.
Als eerste krijg je de intake, dit is nodig om te kijken of je allergieën hebt of dat er rekening moet worden gehouden met bepaalde zaken.
De gang van zaken zie je natuurlijk terug in mijn video maar alles kwam voorbij; het pincet, de wax, het touwtje en de verf.
Ik verwachtte een vuurrode streep bij mijn wenkbrauwzone maar dat viel me reuze mee. Ik vermoed dat ze milde producten gebruiken en weten hoe ze te werk moeten gaan.

Ik verwachtte een vuurrode wenkbrauwzone maar dit was niet het geval

Ik moet nog wel twee keer terugkomen voor het eindresultaat aangezien er nog stukjes haar missen in mijn wenkbrauw. Een wenkbrauw heeft namelijk een groeicyclus en dat duurt ongeveer 3 tot 6 weken. Maar het resultaat wat ik nu heb vind ik al ontzettend goed.
Op de video is de foto nogal cru omdat mijn huid toch wat geïrriteerd was, ik geen make-up meer draag en de belichting niet top was voor foto’s maar hieronder laat ik het resultaat nog even zien in was betere kwaliteit foto’s.

Een wenkbrauw heeft een groeicyclus van 3 tot 6 weken. Het eindresultaat is er vaak nog niet na 1 behandeling

Een volledige brow behandeling kost €38,50 en er wordt aangeraden om iedere 6 weken terug te komen. Ik zou zeggen, go for it. Ik dacht dat ik prima mijn wenkbrauwen zelf kon doen en had nooit verwacht dat ik deze vorm zou kunnen krijgen. Browstudio kreeg het dus wél voor elkaar.
Mijn overall mening is dus echt top. Het personeel/de eigenaresse zijn leuke mensen, de behandeling van de klanten is super en het resultaat mag er absoluut wezen.

Meer informatie over de studio of het boeken van een afspraak kan op de website van Browstudio Hoorn.

BROWS ON FLEEK

VLOG #02: BEZOEKJE AAN DE BROWSTUDIO
VLOG #02: BEZOEKJE AAN DE BROWSTUDIO

Heb jij jouw wenkbrauwen wel eens laten doen?

Deze review bevat diensten die zijn aangeboden door een merk/bedrijf

May