Vandaag ga ik het hebben over het ‘preppen’ oftewel het klaarmaken van de huid om een goede basis te creëren voor je make-up. En dat ga ik doen met een heel fijn merk. Bij deze de Clarins skin prep.
In dit artikel vind je een video van mijn ‘basis’ en ook maak ik kort een look met de make-up van Clarins. Leuk! In het artikel vind je de video en ook de review over de producten.

VIDEO

CLARINS SKIN PREP

SERUM

VIDEO: CLARINS SKIN PREPS

We beginnen met de allereerste stap van de huidverzorging. Namelijk de serum. Dit is de Double Serum en is te koop voor gemiddeld €70.
Dat is inderdaad best prijzig, maar vergeet niet dat serums vaak wat duur zijn en je er heel lang over doet omdat je er maar weinig van nodig hebt.
De Double Serum bestaat uit twee verschillende ‘fases’. Er zitten dus twee verschillende vloeistoffen in het product die in één keer uit het pompje komen.

VIDEO: CLARINS SKIN PREPS
VIDEO: CLARINS SKIN PREPS

De serum bevat 20 planten extracten en heeft een anti-aging werking. Het belooft de huid egaler te maken, een glow te geven, lijntjes minder zichtbaar te maken en de porien te verkleinen.
Ik gebruik deze serum heel graag! Sinds ik deze heb gebruik ik de serum iedere dag. Soms op zich maar soms meng ik de serum met mijn foundation (fijne tip! Zo wordt de foundation ook wat natuurlijker, maar blijft dekkend).
De serum trekt snel in en laat geen laagje achter op mijn huid waardoor mijn make-up ook netjes en goed aan te brengen is.

LISSE MINUTE

VIDEO: CLARINS SKIN PREPS

Door naar het primen van de huid. Hiervoor is de Lisse Minute Base Comblante perfect. Dit is écht een lifesaver. Tijdens het event van Clarins heeft Simone Colombo (de Clarins make-up artist) dit gedemonstreerd op mijn hand, en het laat écht de lijntjes verdwijnen. No joke.
Deze gebruik ik dus graag op bepaalde gebieden waar mijn porien groter zijn of waar ik lijntjes heb: onder mijn ogen, naast mijn neus en tussen mijn wenkbrauwen in. Maar je kunt er ook voor kiezen om het over je hele gezicht aan te brengen.

VIDEO: CLARINS SKIN PREPS
VIDEO: CLARINS SKIN PREPS

Je hebt echt maar een mini beetje nodig van de Lisse Minute omdat het heel prettig uitsmeert. Het heeft ook de structuur van een echte primer. Namelijk lekker vol en hij ruikt ook erg lekker.
Dit product staat sinds een tijdje echt op mijn favoriete lijst van make-up producten. De Lisse Minute is te koop voor €30.

PRIMER #2

VIDEO: CLARINS SKIN PREPS

In de video gebruik ik dit product als een primer over het hele gezicht. Het is de Baume Beauté Eclair Gezichtsemulsie of de Beauty Flash Balm (makkelijker te onthouden) en kost €37,95.
Het belooft vermoeidheidssymptomen te verwijderen en rimpeltjes te verminderen. De hoofdextracten zijn olijvenboomextracten, toverhazelaar, alpenextracten en bisabolol. Deze hebben allemaal een herstellende en soepelmakende werking op de huid. Aangeraden wordt om dit ook als make-up basis te gebruiken.

Deze ‘Balm’ vind ik persoonlijk ook erg fijn om als primer te gebruiken. In eerste instantie lijkt mijn huid wat roder te worden maar ik vermoed dat dit te maken heeft met het activeren van mijn bloedsomloop. Het rode trekt weg en vervolgens breng ik mijn make-up aan. Het lijkt inderdaad mijn roodheid en de verkleuring onder mijn ogen iets weg te halen. Verder vind ik hem ook erg lekker ruiken en brengt mijn make-up ook prettig aan over deze crème.

LIPBALM

VIDEO: CLARINS SKIN PREPS

Ten eerste, hoe cool is deze lippenbalsem om te zien? Het is namelijk een Limited Edition en is voor mij redelijk onvindbaar bij Douglas of Ici Paris XL. Dus ik heb geen idee wat de prijs hiervan is.
Wel kan ik zeggen dat het echt een heerlijke lipbalm is om te gebruiken maar hij ruikt ook écht onwijs lekker. Ik ben niet goed in geuren schatten maar ik ruik een beetje een abrikoos/mango geur.
Ideaal om te gebruiken onder je (matte) lipstick zodat je droge lippen voorkomt.

SETTING SPRAY

VIDEO: CLARINS SKIN PREPS

Ook deze gebruik ik in de video. Het is de Fix’ Make-up Spray en is te koop voor €30. De spray belooft de huid te hydrateren, je make-up perfect te laten zitten en je huid te verzachten en te verfrissen.
Toen ik deze spray voor het eerst zag (ook op het event) dacht ik dat het een parfum was. Niet alleen door het uiterlijk van het flesje (luxe en lekker groot) maar ook door de geur. Hij ruikt namelijk ontzettend lekker!
De geur blijft niet heel erg lang hangen en dat is ook eigenlijk prima, want als het op je gezicht blijft hangen dan word je er waarschijnlijk snel zat van.
Ook weer een van mijn favoriete make-up producten die een mooi plekje op mijn make-up tafel heeft gekregen!

MAKE-UP

Ben je nu benieuwd naar de make-up die ik in de video heb gebruikt? Dan verwijs ik je door naar het artikel over de make-up. Hier heb ik de make-up producten gereviewd en zie je precies wat ik heb gebruikt.

VERKRIJGBAARHEID

Clarins is een merk dat ik zie als een luxe en kwalitatief goed merk. Het assortiment is echt groot en heeft voor ieder huidtype en iedere wens wel wat.
Sinds ik deze producten heb geprobeerd moet ik eerlijk zeggen dat Clarins hoog in mijn favorietenlijstje is komen te staan. Als je benieuwd bent naar dit lijstje, ik zal hier wel eens een artikel over schrijven 😉
Maar wat je wilt weten als je dit kopje leest is natuurlijk waar je deze producten kunt kopen. Dat kan bij verschillende winkels maar de meest bekende zijn toch wel de Ici Paris XL en de Douglas.
Deze hebben in de winkel én in de webshop het hele assortiment van Clarins beschikbaar voor je.

Wat is jouw favoriete Clarins product?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May