Ik ben hier zooooooo excited over! En ik weet zeker een heleboel van jullie ook! Want Jean Paul Gaultier heeft een nieuwe lijn en die brengt twee superhelden samen. Namelijk Superman en Wonder Woman. HOE COOL IS DAT. Let wel: het is een Limited Edition, dus je moet er snel bij zijn! Lees verder voor meer informatie. 

JEAN PAUL GAULTIER

Jullie kennen het merk vast allemaal wel. Jean Paul Gaultier staat bekend om de mooie flesjes in de vorm van lichamen. De parfum voor mannen heeft een mannen torso flesje en die voor vrouwen een vrouwen torso vorm flesje.
Ik ben al jaren fan van het merk, niet alleen vind ik de geuren lekker ruiken en blijven ze lang hangen maar vind ik de flesjes ook gewoon zo mooi.
En goed nieuws voor alle comic fans / beauty fans. De nieuwe Limited Edition van JPG is dus echt heel tof. Namelijk de Superman en de Wonder Woman editie.

CLASSIQUE / EAU FRESH

COMIC CON - BEAUTY FANS: JEAN PAUL GAULTIER NIEUWS!

De geur “Classique” Eau Fresh is een geur van oranjebloesem, vanille en suikerrietssap. Zoals de naam het al zegt is het dus een frisse geur en perfect voor in de zomer.
Vaak zijn Jean Paul Gaultier parfums redelijk zwaar en ‘sensueel’, tenminste zo noem ik het altijd, en is deze geur ook wel echt een signature geur voor JPG maar is hij wat frisser dan de anderen. En dat vind ik lekker! Zeker voor in de warmere dagen.

COMIC CON - BEAUTY FANS: JEAN PAUL GAULTIER NIEUWS!
COMIC CON - BEAUTY FANS: JEAN PAUL GAULTIER NIEUWS!

De fles heeft de herkenbare vorm van het vrouwen lichaam maar heeft er nu een logo op van Wonder Woman. Lekker powerful en helemaal in Comic Con style.

Wonder Woman en Superman komen bij elkaar voor deze Limited Edition

En weet je wat ook echt superleuk is? De mannelijke parfum van deze Limited Edition is dus Superman! Twee superhelden die worden samengebracht. Dus houd jouw vriend/man/vader/broer ook van JPG én is hij fan van deze superhelden? Dan is dit natuurlijk ook hét perfecte cadeau voor hem.

COMIC CON - BEAUTY FANS: JEAN PAUL GAULTIER NIEUWS!
COMIC CON - BEAUTY FANS: JEAN PAUL GAULTIER NIEUWS!

VERKRIJGBAARHEID

Oké, ik gebruik deze parfum nu sinds twee weken iedere dag en ik vind hem echt heerlijk. Hij blijft ook de hele dag ruiken en zeker in kleding blijf ik de parfum ruiken. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn geur 😉

De Superman “Le Male” Eau Fraiche is te koop voor €79,05 voor 125ml en de Wonder Woman “Classique” Eau Fresh voor €90,95 voor 100ml.
Beide zijn binnenkort te koop bij de grotere parfumeries zoals Douglas en Ici Paris XL! BE THERE want ze zijn Limited!!!

Welke geur van Jean Paul Gaultier is jouw favoriet?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May