Het is tegenwoordig heel normaal om gezond en bewust te leven. Maar wist je dat er ook supplementen bestaan die ervoor zorgen dat je haar sneller groeit, je huid verbetert en er ook voor zorgt dat je nagels sneller groeien en sterker worden?
Ik probeerde de Juice Plus capsules voor twee weken en vertel jullie wat deze capsules doen én hoe ik het heb ervaren. 

JUICE PLUS

JUICE PLUS TABLETTEN RESULTAAT

Juice Plus is een merk dat producten verkoopt die zorgen voor een gezonde lifestyle. Denk aan producten waardoor je goed kan afvallen, die ervoor zorgen dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt en je meer energie zal krijgen.
Zo hebben zij bijvoorbeeld shakes, repen en boosters.
Maar dus ook de capsules die ik in dit artikel laat zien. Er zijn verschillende capsules verkrijgbaar. Namelijk de fruit & groenten maar ook de bessen capsules die ik heb.
Het is de bedoeling dat je deze capsules eigenlijk langer dan twee weken gebruikt voor het beste effect. Wanneer je de pot besteld krijg je namelijk ook twee potten voor de prijs waar je precies een maand mee doet.
De capsules, maar ook de andere producten kun je bestellen op deze website.
Mocht je vragen hebben dan kun je die altijd stellen op deze pagina. Charlotte kan je verder helpen met alles wat je wilt weten over Juice Plus.

BESSEN CAPSULES

JUICE PLUS TABLETTEN RESULTAAT

De bessen capsules bevatten 9 soorten verschillende bessen in een hoog geconcentreerde vorm.
Rode en blauwe bessen zijn bloedzuiverend en bevatten veel anti-oxidanten (die zijn echt overal goed voor: onder andere voor je gezondheid, huid en ook je energielevel en je psychische gesteldheid kan hierdoor verbeteren).
Daarnaast werkt het mee aan de bescherming van de cellen en uit onderzoek is gebleken dat het zelfs werkt tegen stress. Fijn!

De capsules werken niet alleen aan je gezondheid en uiterlijk maar werkt zelfs ook tegen stress!

Juice Plus gebruikt de hoogste kwaliteit ingrediënten die er te krijgen zijn. Als de precies gerijpte groenten en het fruit eenmaal zijn geoogst, worden ze grondig gewassen en geperst om te helpen de voedingselementen van de celstructuur van de plant los te maken en ze beter toegankelijk te maken voor absorptie. Vervolgens worden ze gedroogd middels een eigen proces op lage temperatuur, gemengd, gecapsuleerd en verpakt, zodat ze klaar zijn.

JUICE PLUS TABLETTEN RESULTAAT
JUICE PLUS TABLETTEN RESULTAAT

MIJN ERVARING

Ik heb de capsules nu twee weken achtereen geslikt voor het avondeten. Het wordt namelijk aangeraden om de capsules bij de maaltijd te nemen.
Ik neem er twee per dag en neem ze allebei gewoon op hetzelfde tijdstip. De capsules zijn zoals iedere capsule eruitziet. Ik heb er eentje opengemaakt en zoals je boven op de foto kunt zien zit er een bruin-achtige poeder in.
Uiteraard heb ik me een beetje ingelezen op de capsules en ik lees vrijwel geen negatieve recensies.
Grappig, want dit soort hypes of merken hebben vaak medestanders en ook felle tegenstanders. Maar die zie ik dus niet op het internet.
Veel mensen zijn tevreden en ook wetenschappelijke artikelen tonen aan dat er inderdaad een hoge concentratie van de bessen in de capsules zit.

Ik lees alleen maar positieve recensies over dit merk

Mijn nagels waren sowieso al erg zwak door het gebruik van acryl. Ik raad het toch af, hoe mooi ik het ook vind. Maar ik kon een nagel boost dus zeker wel gebruiken. Want het duurt erg lang voor je nagels weer hersteld zijn.
Nu twee weken later zijn mijn nagels inderdaad echt sterker. Minder zacht en buigzaam. En daar ben ik heel blij mee! Twee weken is eigenlijk net te kort om veel resultaat te zien maar aan mijn nagels was dat absoluut te merken. Mijn haar heb ik verder eigenlijk nog niet zoveel van gemerkt in deze korte periode.

Zoals ik al zei zijn er ook capsules met groenten en fruit en die beloven je de dagelijkse hoeveelheid ook te geven. De capsules zijn ook ideaal in combinatie met een dieet zodat je toch je voedingsstoffen binnen krijgt.
Ik vind eerlijk gezegd deze pillen dus best wel interessant. Geen moeilijke recepten of kookkunsten nodig om bepaalde dingen binnen te krijgen. Super makkelijk.

VERKRIJGBAARHEID

JUICE PLUS TABLETTEN RESULTAAT

De capsules zijn verkrijgbaar op de Juice Plus website van Charlotte. Daar vind je ook meer informatie over de producten en waar ze precies goed voor zijn.

Heb jij wel eens iets gebruikt van Juice Plus? En wat zijn jouw ervaringen?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May