Tijdens de warme dagen is het niet fijn om je hele gezicht vol met foundation te smeren. Denk aan: zweterige smeltende foundation en geen bruin huidje.
Daarvoor zijn BB en CC creams ideaal. Deze CC cream van Artisitry die ik vandaag ga reviewen is een corrigerende cream met een SPF50. Perfect voor de zomer dus!

ARTISTRY

ARTISTRY CC CREAM REVIEW

Artistry is van origine een skincare merk en heeft haar assortiment uitgebreid met make-up producten. Als ik op de website kijk dan ziet het er prachtig en luxe uit, zo ook de producten die ik heb ontvangen.
Fun fact: Artistry sponsort Miss America.

Een tijdje geleden heb ik een review geschreven over de nieuwe make-up lijn van Artistry en volgende week ga ik de concealers testen van dit merk. Houdt het dus even in de gaten als je benieuwd bent!

ARTISTRY CC CREAM REVIEW

Artistry CC Cream

Een CC cream, wat is dat nu precies? De naam CC betekent: Color Correcting. Dus met andere woorden; het maakt de huid egaler.
Je kunt het een beetje zien als een mix tussen een heel licht dekkende foundation en een dagcrème, aangezien CC creams vaak ook verzorgende functies hebben.
Als je het verschil tussen BB, CC en DD creams wilt weten dan kun je een kijkje nemen bij dit artikel.
Het product in deze review is de CC cream van Artistry.

ARTISTRY IDEAL RADIANCE ILLUMINATING CC CREAM

ARTISTRY CC CREAM REVIEW

De volledige naam is dus de Artistry Ideal Radiance Illuminating CC Cream SPF50 en is te koop voor €46.
De CC cream wordt als volgt omschreven:

Ontdek de nieuwe exclusieve egaliserende formule, met SPF 50, die in één stap de huid verheldert, perfectioneert en de huid beschermt tegen schadelijke UV-straling. Deze CC Cream werkt als een primer dankzij een licht hydraterend en gladmakend effect, waardoor de foundation zich eenvoudig gelijkmatig laat aanbrengen en langer blijft zitten.
De ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC cream is verkrijgbaar indrie kleuren: ‘Light’, ‘Light Medium’, ‘Medium’.

Wat het voor u doet

  • Geeft de huid direct een extra heldere uitstraling
  • Vervaagt donkere vlekken, lijntjes en andere onvolkomenheden met een transparante tot medium dekking
  • Crèmige, lichtgewicht dekking met egaliserend effect
  • Werkt als een primer dankzij een licht hydraterend en gladmakend effect
  • De foundation laat zich eenvoudig gelijkmatig aanbrengen en blijft langer zitten
  • ZBF 50 helpt de huid beschermen tegen UV-straling
  • Langhoudende dekking, blijft de hele dag zitten

 

 

REVIEW

ARTISTRY CC CREAM REVIEW

De CC Cream die ik heb gebruikt is de light/medium. De medium kleur is nét iets te donker maar nog even een paar zonnestraaltjes verder en hij is perfect.
Ik vind de tube er mooi uitzien, heel clean en toch wel luxe. De tube heeft aan de onderkant een soort trechtertje waardoor de CC cream komt. Werkt wel fijn want hierdoor kun je dus de precieze hoeveelheid pakken.

ARTISTRY CC CREAM REVIEW
ARTISTRY CONCEALERS REVIEW* NEW

Op de swatch foto’s zie je links de kleur medium en rechts de kleur light/medium.
De CC cream dekt niet echt pukkeltjes of erg opvallende huidverkleuringen, maar ik merk bij mezelf wel dat het de meeste roodheid wel laat verdwijnen.
Ik breng het het liefste aan met een kwast waardoor de cream dus ook wat dekkender wordt, met de vingers/handen smeer je het als het ware meer uit waardoor het effect minder dekkend is.
Mijn huid ziet er hierdoor net wat frisser en egaler uit en je ziet niet dat ik make-up draag. De laatste week heb ik deze CC cream dan ook constant gedragen omdat het zo warm was. Heerlijk!
Mocht je nu een heel glimmende huid hebben dan kan je er wat translucent poeder overheen doen, zelf wil ik het zo natuurlijk mogelijk houden dus doe ik het niet. Hierdoor krijg je een mooie glow.
Op de foto’s hieronder zie je het resultaat op mijn gezicht. Het lijkt een minimale verandering maar het egaliseert net dat beetje extra en geeft een meer gezonde huidtint.

ZONDER CC CREAM

ARTISTRY CC CREAM REVIEW

MET CC CREAM

ARTISTRY CC CREAM REVIEW

VERKRIJGBAARHEID

De ARTISTRY producten worden exclusief verkocht via een wereldwijd netwerk van miljoenen Amway-distributeurs. Ga naar amway.nl voor meer informatie of om een distributeur te vinden in de buurt.

Gebruik jij in de zomer wel eens een CC cream?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May