Fan van de Benefit poeders maar vind je het toch een beetje duur om ze allemaal tegelijk aan te schaffen? Dan heb ik een tip voor je.
Het Cheek Parade palette bevat namelijk de populairste bronzers en blushes zoals de Hoola en de Dandelion. In het artikel vind je alle informatie! 

BENEFIT COSMETICS

BENEFIT CHEEK PARADE: GOTTAHAVE

Het merk Benefit heeft de laatste tijd een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen zoals de ‘Porefessional’ ‘Porefessional’ waar ik eerder een review over schreef. Ook kun je het artikel lezen over het event en de lancering van de Boi-ing producten.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke pastel kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes. Ik hou ervan. De meest populaire producten zijn onder andere de wenkbrauw producten. De eerder genoemde Porefessional en de mascara’s. Vandaag test ik de concealers van dit merk.

CHEEK PARADE

BENEFIT CHEEK PARADE: GOTTAHAVE

First of all, het palette is al een plaatje om naar te kijken. Ik heb hem niet in een laatje gekwakt maar hij pronkt mooi op mijn make-up tafeltje. Ik HOU ervan.
Het palette is mintgroen van kleur en op de voorkant zie je de figuurtjes die de poeders die in het palette zitten vasthouden.

bENEFIT CHEEK PARADE: GOTTAHAVE
BENEFIT CHEEK PARADE: GOTTAHAVE

In het palette vind je de volgende poeders: Een fullsize Galifornia, een fullsize Hoola Bronzer, een fullsize Hoola Lite, een fullsize Rockateur en een fullsize Dandelion.
Alle populairste bronzers en blushes in één palette dus.
Het palette is limited edition en kost maar €60,19 bij Douglas. Als je bedenkt dat je voor alle poeders los €138 euro betaald dan is dit natuurlijk een koopje. Want je bespaart hiermee bijna €80. Hoppa.

BENEFIT CHEEK PARADE: GOTTAHAVE
BENEFIT CHEEK PARADE: GOTTAHAVE

De poeders zijn voor de lichte en donkerdere huid perfect. Voor mij is de Hoola Bronzer bijvoorbeeld perfect om mee te contouren en om als losse bronzer te gebruiken. Juist ook omdat het een mooie matte en niet oranje kleur is.
De Hoola Lite is voor mij te licht maar soms meng ik hem wat met de gewone Hoola.
Verder mix ik alle blushes door elkaar voor mezelf. Lekker met het kwastje overal doorheen gaan en door de Rockateur komt er ook nog een mooie glow in de blush.

In het palette vind je ook nog een kwast. Meestal gebruik ik de kwasten uit palettes niet maar deze kwast vind ik echt heel fijn. Doordat het een platte kwast is gebruik ik hem graag om te contouren met de bronzer maar ook de blush kan ik er prima mee aanbrengen.

BENEFIT CHEEK PARADE: GOTTAHAVE
BENEFIT CHEEK PARADE: GOTTAHAVE

Ps. leuk weetje. De Galifornia ruikt ook nog eens heel lekker! Als ik het palette open dan ruik ik het al. Ook ruikt mijn kwast altijd superlekker haha.
Het is niet zo dat je er zelf lekker van gaat ruiken hoor. Maar ik vind het wel leuk én lekker om af en toe even te ruiken aan het palette! haha.

LOOKS

bENEFIT CHEEK PARADE: GOTTAHAVE
bENEFIT CHEEK PARADE: GOTTAHAVE
bENEFIT CHEEK PARADE: GOTTAHAVE

Op bovenstaande foto’s draag ik de Hoola Bronzer en alle blushes. Dus de Dandelion, de Rockateur en de Galifornia.
De brows zijn gedaan met de Bigger & Bolder Brows kit. Maar daar komt binnenkort nog een review van op mijn website.

VERKRIJGBAARHEID

De Benefit producten zijn allemaal te koop bij Douglas. Ook online kun je de producten aanschaffen. Verder zijn er nog de brow bars die je ook kunt vinden in de Douglas filialen.
Een merk dat je zeker even moet bekijken. Ik hou er in ieder geval al van!

Heb jij het Cheek Parade Palette al?

May