Een dubbel feestje vandaag. Niet alleen is het bevrijdingsdag maar ook heeft Benefit de Boi-ing lijn in een nieuw jasje gedaan. Mega cute ziet het eruit, maar belangrijker is natuurlijk of de concealers ook doen wat ze zeggen. In dit artikel zie je de review, de swatches en wat foto’s van het evenement waar ik bij was. Enjoy!! 

BENEFIT

BENEFIT BOI-ING CONCEALERS

Het merk Benefit heeft de laatste tijd een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen zoals de ‘Porefessional’ ‘Porefessional’ waar ik eerder een review over schreef.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke pastel kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes. Ik hou ervan. De meest populaire producten zijn onder andere de wenkbrauw producten. De eerder genoemde Porefessional en de mascara’s. Vandaag test ik de concealers van dit merk.

BRIGHTENING CONCEALER

BENEFIT BOI-ING CONCEALERS

We beginnen met mijn favoriet. Namelijk de Boi-ing Brightening Concealer voor €24. Deze concealer heeft een full coverage en is speciaal bedoeld voor de vermoeide ogen met donkere kringen.
De concealer zit in een rond potje met een roze dekseltje en een zilveren onderkant dat je doet denken aan de achterkant van een potlood met gum. Superleuk, want ook het doosje waarin je de concealer vindt is in de vorm van een gummetje. Want, we hopen dan natuurlijk dat het ook echt die donkere kringen weg ‘gumt’.
Verder is de concealer colour-correcting en heeft het melon-undertones. Oftewel een rode/roze ondertoon om de donkere/blauwe verkleuring te corrigeren.

BENEFIT BOI-ING CONCEALERS
BENEFIT BOI-ING CONCEALERS

Om te beginnen wil ik even zeggen dat ik geen wallen  heb maar wel donkere huid rond mijn ogen. Met name bij mijn traanbuisje, dus de inner corner van mijn oog. Dat loopt iets door naar onder mijn oog aan de binnenkant.
Deze concealer zou voor mij dus perfect zijn.
De concealer komt in drie verschillende kleuren, van licht naar donker en de kleur die ik gebruik in dit artikel is no. 2.
De concealer is inderdaad volledig dekkend en corrigeert absoluut de donkere blauwige huid rond mijn ogen. Na één keer aanbrengen is er al niets meer van te zien.
Wat ik ook écht heel prettig vind aan deze concealer is dat het niet glimt en ook niet gaat creasen. Het gaat dus niet in mijn lijntjes zitten. Heel fijn!
Wel gebruik ik eroverheen nog wat translucent poeder om de concealer te ‘setten’.
Op de foto’s hieronder heb ik verder helemaal niets aangebracht, geen oog make-up, geen foundation of poeder. Alleen de concealer.

VOOR

BENEFIT BOI-ING CONCEALERS

NA

BENEFIT BOI-ING CONCEALERS
BENEFIT BOI-ING CONCEALERS

HYDRATNG CONCEALER

BENEFIT BOI-ING CONCEALERS

Vervolgens is er de Boi-ing Hydrating Concealer die ook voor €24 te koop is. Een product dat ik nog niet eerder heb gezien. Heel innovatief dus! Leuk.
De concealer heeft een smeer coverage wat inhoudt dat het lichte dekking geeft. Ook is deze concealer in drie kleuren beschikbaar en vind je de no.2 in dit artikel.

Je kunt deze concealer gewoon over iedere concealer aanbrengen gedurende de dag. Handig!

Deze concealer is perfect voor de droge huid onder de ogen en donkere schaduwen. De hydrating concealer bevat Vitamine E en appelzaad extract dat ervoor zorgt dat de huid minstens 6 uur gehydrateerd is, de donkere kringen verbergt en de fijne lijntjes zachter maakt.

BENEFIT BOI-ING CONCEALERS
BENEFIT BOI-ING CONCEALERS

Zoals je ziet zit de concealer in een stick die met een draaibeweging omhoog gaat. Dat kennen we al. Maar de structuur is voor mij in ieder geval, volledig nieuw.
Aan de binnenkant vind je de concealer en aan de buitenkant zit een soort ‘lipbalm’ textuur wat voor de hydratatie zorgt.
Je brengt het dus aan onder het oog en met de vingertoppen klop je het in de huid als het ware.
Hierdoor breng je dus de dekking én hydratatie aan. Je kunt dit dus over iedere concealer aanbrengen. Stop hem dus vooral in je tas en als je een touch up nodig hebt, gewoon aanbrengen. 1 minuutje werk.
Ik heb niet zozeer een droge huid onder mijn ogen dus bij mij gaat de concealer een beetje glanzen. Maar met een doorzichtige poeder is dit ook opgelost. Voor de mensen met een droge huid is dit wel ECHT de oplossing. Geen korreltjes, velletjes en lelijke huid meer onder de ogen!

BENEFIT BOI-ING CONCEALERS

EVENT

BENEFIT BOI-ING CONCEALERS

De lancering van dit nieuwe jasje van de concealers werd uitgebreid en helemaal op zijn ‘Benefits’ gevierd. Ontzettend leuk dat ik erbij mocht zijn.
Veel bekenden gezien en ook een sneak peek gehad van de producten die in juni komen. Houdt het dus in de gaten! Voor groter formaat klik je op de foto’s,

TIP

Zoals ik al zei heb ik een sneak peek gehad van de nieuwe producten die in juni uitkomen.
Waaronder de Dandelion Twinkle. Ik meen het, KOOP DEZE! Ik ga er ook keihard op zitten wachten 🙂

BENEFIT BOI-ING CONCEALERS

VERKRIJGBAARHEID

Alle producten van Benefit zijn verkrijgbaar bij Douglas. Ook online. Dus neem even een kijkje en houd jezelf een beetje in. Want ik word zelf in ieder geval altijd HEEL erg hebberig als ik de make-uppies van Benefit zie.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May