Bee venom Micro-sting patches? Wat moet je daar nu bij denken. Ik was een beetje bang voor een soort gezichtsmasker dat prikt.
Het belooft in ieder geval de fijne lijntjes en rimpels direct minder zichtbaar te maken. En ook de nieuwe aanwinst in deze lijn de ‘Body Serum’ laat ik in dit artikel zien. Lees je mee?

RODIAL'S NIEUWSTE BEE VENOM GOODIES

RODIAL BEE VENOM

Al eerder heb ik de producten van Rodial uitgeprobeerd. Zo heb ik een artikel geschreven over de peeling acid lijn, de dragonsblood lijn, de stamcel lijn en ook de gezichtsreiniger en moisturizer van de Bee venom lijn.

Vandaag is het de beurt aan de allernieuwste producten uit de Bee Venom lijn. Namelijk de Micro-Sting Patches en de Body Serum.
Deze specifieke lijn biedt kwalitatieve huidverzorging met een geavanceerd anti-aging systeem. De huidige lijn bestaat uit een complete set van huidverzorgingsproducten om rimpels en fijne lijntjes in het gezicht aan te pakken en wordt nu dus uitgebreid met deze twee producten.
De exclusieve Bee Venom Micro-sting Patches; een uniek product, geïnspireerd op mesotherapie, dat gericht bepaalde zones in het gezicht aanpakt. En wie er niet genoeg kan krijgen van de skincare van deze lijn is er nu ook body care. De Body Serum zorgt voor een direct gehydrateerde zachte huid.

BEE VENOM MICRO-STING PATCHES

RODIAL'S NIEUWSTE BEE VENOM GOODIES

We beginnen met de Micro-Sting Patches. Voor 4 zakjes (waarin twee patches zitten) betaal je €110. Dat is inderdaad best prijzig. Het merk Rodial is ook niet goedkoop overigens maar wel erg lekker. Het is maar net wat je zelf wilt uitgeven voor je huidverzorging.
Anyways, de nieuwste ‘quick fix’ van de beauty wereld wordt dit wel genoemd. Deze face patches kunnen op iedere gewenste zone van de huid worden aangebracht.
Na 30 minuten zijn de fijne lijntjes en de rimpels direct minder zichtbaar door de microstructuur die geïnspireerd is op mesotherapie*.

De nieuwste quick fix van de beauty wereld. Rimpeltjes zijn direct minder zichtbaar

Mesotherapie* is een behandeling die zowel met als zonder naald wordt toegepast met als doel het verjongen van de huid. Dankzij Rodial is deze behandeltechniek nu heel makkelijk en snel thuis toe te passen.
De patches hebben 350 microneedles en is vergelijkbaar met de apparatuur die wordt gebruikt bij mesotherapie en zorgt ervoor dat de krachtige, actieve ingredienten, zuiver hyaluronzuur en melittine aan de huid wordt afgegeven.
De patches kun je gebruiken bij onder andere je kraaienpootjes, onder de ogen, rond de mond en bij de fronslijntjes.

RODIAL'S NIEUWSTE BEE VENOM GOODIES
RODIAL'S NIEUWSTE BEE VENOM GOODIES

Oké, nu ben ik gezegend met heel goede genen en heb ik na mijn 30e eigenlijk nog geen rimpeltjes. Ik vind wel wat onder mijn ogen en mijn lachrimpeltjes beginnen ook iets meer zichtbaar te worden maar verder mag ik heel tevreden zijn.
Ik heb de patches geprobeerd bij mijn lachrimpeltjes en bij mijn mond. Zodat ik goed kon zien wat het effect is en of het nog pijn deed? Want dat verwachtte ik eigenlijk wel na het lezen van micro needles…

RODIAL'S NIEUWSTE BEE VENOM GOODIES
RODIAL'S NIEUWSTE BEE VENOM GOODIES

Eerst plakte ik de patches verkeerd om.. Ik dacht al waarom plakken ze niet? Haha. Maar even omdraaien en ze plakken. De structuur doet me een beetje denken aan blaren pleisters. Ze zijn namelijk niet super zichtbaar en hebben een soort gel-achtig laagje.
Op de verpakking staat dat je het 30 minuten moet laten zitten en voor een nog beter effect 60 minuten. Ik ging dus voor de 60 minuten natuurlijk.
De patches prikken niet! Wat ik dus wel verwacht had. Ik voel eigenlijk niets bijzonders. Uiteindelijk gaan ze wel irriteren maar dat is meer omdat het gewoon niet hoort in mijn gezicht. Dat heb ik ook met maskertjes.
Nu heb ik dus niet heel veel rimpels of diepe lijnen en kan ik de proef dus niet heel erg goed op de som nemen maar het lijkt inderdaad wel minder te zijn geworden. Zeker bij mijn lachrimpels (kraaienpootjes).

BEE VENOM BODY SERUM

RODIAL'S NIEUWSTE BEE VENOM GOODIES

Door naar de Body Serum. Deze is te koop voor €78 voor 200ml.
De serum zit in een grote gele tube en is dus voor het lichaam bedoeld. We kennen allemaal de voordelen van een serum voor het gezicht maar voor het lichaam heeft het ook zichtbaar effect op de huid.
Net als een gezichtsserum bevat een body serum een hoge concentratie van ingredienten. Bee Venom Body Serum is verrijkt met retinol en melittine peptide gebaseerd op bijengif, die tekenen van veroudering tegengaan.
Melttine doet dit door de huid voller en steviger te maken en de retinol vernieuwt de huid verbetert de structuur. De geur die achterblijft is een zachte, opwekkende geur van roos en honing.

RODIAL'S NIEUWSTE BEE VENOM GOODIES
RODIAL'S NIEUWSTE BEE VENOM GOODIES

Ik ben gewend dat een serum niet zo heel romig is, maar dat is deze serum dus wel. En dat vind ik voor het lichaam heel fijn.
De crème is dik en lichtgeel van kleur. Het ruikt inderdaad heel subtiel naar roos en honing. Geen sterke geur en blijft niet heel erg lang hangen.
De serum brengt prettig aan en trekt ook snel in. Mijn droge huid is ook minder droog, zeker op mijn benen. Dus op zekere hoogte hydrateert de serum de huid ook nog. Het voelt ook lekker zacht aan na het aanbrengen.

VERKRIJGBAARHEID

RODIAL'S NIEUWSTE BEE VENOM GOODIES

Deze nieuwste producten zijn verkrijgbaar vanaf 1 mei (nu dus al) bij Ici Paris XL. Het merk wordt exclusief verkocht bij deze winkel. Ook online kun je de goodies aanschaffen.

Hoe denk jij over bijengif voor de huid?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May