Etos komt regelmatig met nieuwe producten. Deze keer zijn het verzorgingsproducten van Etos en die ga ik in dit artikel aan jullie laten zien.
Lekker budget en hopelijk ook nog eens fijn voor de huid én de neus (een goede geur is voor mij essentieel). Lees snel verder!

Nieuwste verzorgingsproducten van etos

Volgens Etos komt je gezicht meestal op de eerste plaats als het gaat om goede huidverzorging. Ja, betrapt. Ik doe ook te weinig aan lichaamsverzorging hoewel ik mijn gezicht als een pareltje behandel..
Toch is ook de huid van je handen en lijf gebaat bij dat extra likje uit een pot of tube. Etos heeft daarom haar hand & body lijn uitgebreid met twaalf fijne betaalbare producten & skin oils.
In deze review laat ik je de body olie zien, een handcrème, een bodylotion en een body spray.

SUPERSOFT SKIN

NIEUWSTE LICHAAMSVERZORGINGSPRODUCTEN VAN ETOS

Er zijn verschillende body oils te vinden in deze lijn. Deze oliën zijn verrijkt met intense voedende ingredienten en verzorgen de huid van top tot teen.
Zo is er een massage olie, een Almond & Jojoba olie, een Argan & Avocado olie en de Olive & Sunflower olie die ik hier ga bespreken.

De Etos Olive & Sunflower Skin Oil kost 3,99 voor 150ml en zit in een flesje met een spray dop. Wat ik persoonlijk erg fijn vind.
Olijf- en zonnebloem olie bewijzen niet alleen hun dienst in de keuken maar in de badkamer mogen ze ook niet ontbreken. De olie werkt vochtregulerend en maakt de huid zacht en soepel. De olie is geschikt voor ieder huidtype (ook voor de normale en gemengde huid).

NIEUWSTE LICHAAMSVERZORGINGSPRODUCTEN VAN ETOS
NIEUWSTE LICHAAMSVERZORGINGSPRODUCTEN VAN ETOS

De olie sprayt prima. Tenminste het zit niet overal als ik het op mijn lichaam spuit haha. De geur is écht heel erg lekker. Zeker een geur waar ik blij van wordt. Het ruikt dus (gelukkig) niet naar olijfolie maar heeft een wat meer bloemige / frisse geur die echt heel lang goed blijft ruiken. Parfum is in principe overbodig zeg maar.
De olie trekt lekker snel in en voelt niet vet aan waardoor de olie dus perfect is om aan te brengen op ieder deel van je lichaam. Na gebruik voelt het ook lekker zacht en gehydrateerd aan. Ook mijn handen zijn niet vet na het aanbrengen (groot voordeel!).

SOFT & SMOOTH HAND & NAIL CREAM

NIEUWSTE LICHAAMSVERZORGINGSPRODUCTEN VAN ETOS

De Soft & Smooth lijn bevat een aantal producten waaronder een body lotion en een spray die ik straks ga laten zien, maar ook de Etos Hand & Nail Cream die te koop is voor €2,49 voor 75ml.
Door de kou en de droge lucht kan de huid van de handen droog aanvoelen en wat denk je van het huishouden? Ze kunnen flink te lijden hebben van sopjes en veelvuldig wassen.
Deze Hand & Nail Cream heeft een lichte textuur en is verrijkt met provitamine B5. Trekt razendsnel in, hydrateert en ondersteunt bij broze nagels.

NIEUWSTE LICHAAMSVERZORGINGSPRODUCTEN VAN ETOS

De handcrème doet inderdaad wat het belooft. Het trekt absoluut snel in zonder dat mijn handen vet zijn. Ze voelen juist wel lekker zacht en glad aan. Best lekker!
Wat ik wel jammer vind is dat de handcrème niet echt een geur heeft. Ik ben toch echt van het ruiken aan producten en dat bepaalt voor mij vaak al of ik iets koop of niet.
De handcrème ruikt heel neutraal. Perfect overigens voor mensen die niet zo van geuren houden, ja die zijn er genoeg!

SOFT & SMOOTH BODY SPRAY

NIEUWSTE LICHAAMSVERZORGINGSPRODUCTEN VAN ETOS

Ook in de Soft & Smooth lijn vinden we de Etos Body Spray Seconde Kokos voor €3,99 voor 200ml.
Deze Body Spray is perfect voor de dames die vaak haast hebben of geen geduld hebben (hoi, that’s me). De spray is verrijkt met Vitamine E en kokosolie en trekt razendsnel in. Ook belooft het niet te plakken.
Je kunt je dus meteen aankleden na het insmeren.

NIEUWSTE LICHAAMSVERZORGINGSPRODUCTEN VAN ETOS
NIEUWSTE LICHAAMSVERZORGINGSPRODUCTEN VAN ETOS

Het is de bedoeling om de spray ongeveer 10 centimeter van de huid te houden en het met één soepele beweging te sprayen. Daarna smeer je het product uit op de huid.
Ik houd echt heel veel van kokos geur. Het doet me denken aan de zomer en ik word er blij van. Dit product ruikt echt naar pure kokos. Heel lekker maar je moet er dus wel van houden.
Het idee vind ik handig alleen mijn fles werkt niet helemaal mee. Ik moet nogal hard drukken om te sprayen. Foutje denk ik in de fles.
De body spray trekt inderdaad snel in en mijn huid voelt erna ook lekker zacht aan. De geur blijft ook redelijk lang hangen. Fijn!

SOFT & SMOOTH BODY CREAM

NIEUWSTE LICHAAMSVERZORGINGSPRODUCTEN VAN ETOS

Tot slot laat ik jullie een body cream zien. Namelijk de Etos Body Cream Lotus Flower die te koop is voor €3,99 voor 250ml. Het is dus een lekker grote pot.
Het belangrijkste bestanddeel van deze body cream is het extract van lotusbloem. De cream voelt volromig aan en is extra hydraterend. Deze geur is ook te krijgen in een bodylotion die in een tube zit.

NIEUWSTE LICHAAMSVERZORGINGSPRODUCTEN VAN ETOS
NIEUWSTE LICHAAMSVERZORGINGSPRODUCTEN VAN ETOS

De bodycream zit in een pot waardoor je dus lekker veel kan pakken. Ik moet zeggen dat de lotus flower niet helemaal mijn geur is. Het is me te zoet en ik ben niet zo erg van de zoete geurtjes.
Toch ruikt het niet te sterk maar heeft het een subtiele geur die even blijft hangen. De cream trekt iets minder snel in dan de spray maar mijn huid voelt erna wel lekker gehydrateerd aan. Deze body cream is ook verkrijgbaar in rozengeur trouwens.

VERKRIJGBAARHEID

NIEUWSTE LICHAAMSVERZORGINGSPRODUCTEN VAN ETOS

Het zal waarschijnlijk geen verassing voor je zijn dat deze producten natuurlijk verkrijgbaar zijn bij Etos.  Ik vermoed dat ieder filiaal deze producten wel in het assortiment heeft. Dus de Etos bij jou in de buurt vast ook wel!
Mijn favoriete product van deze vier is trouwens de body oil. Ik vind hem echt heerlijk en lekker ruiken!
Ik ben benieuwd naar de andere oliën.

Ben jij meer een body olie, body cream of body lotion type?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May