Yes! Het is zover, Clinique is gaan samenwerken met Crayola (je weet wel, die krijtjes die je vroeger gebruikte om te kleuren). Superleuk natuurlijk.
In dit artikel vind je de review, swatches en informatie over de nieuwe chubby sticks en zie je de foto’s van het evenement dat ik bezocht in de Bijenkorf waar Sella Molenaar een PRACHTIGE fashion tekening van mij maakte. Leuk artikel, lezen dus! 

CLINIQUE CHUBBY STICKS CRAYOLA

CHUBBY STICKS MEETS CRAYOLA

Mag ik éven zeggen wat een geweldig ‘beroep’ ik heb? Ik krijg gewoon kleurplaten van mezelf opgestuurd en dé Sella Molenaar heeft een prachtige fashion tekening van mij gemaakt. Zalig allemaal!
Maar je komt natuurlijk dit artikel lezen omdat je ook benieuwd bent naar de nieuwe chubby sticks. Ik ga het je allemaal vertellen en laten zien.

Wat een idioot mooi ‘beroep’ heb ik toch. Kleurplaten van mezelf en een fashion tekening door dé Sella Molenaar. Zalig!

Chubby sticks van Clinique zijn ‘dikke sticks’ letterlijk vertaald waarin bijvoorbeeld een lipbalm zit, een blush en andere leuke make-uppies. De nieuwe samenwerking is in combinatie met de lippen chubby sticks.
Crayola ken je vast nog wel, nostalgie ten top. Tenminste voor mij wel. De was krijtjes waarmee ik vroeger op de basisschool mijn tekeningen inkleurde en thuis natuurlijk ook.

CLINIQUE CHUBBY STICKS CRAYOLA
CLINIQUE CHUBBY STICKS CRAYOLA

REVIEW & SWATCHES

CLINIQUE CHUBBY STICKS CRAYOLA

Ten eerste, ik kende de chubby sticks al. Al way before ik blogde. Het was één van mijn favoriete basis make-up producten die je makkelijk mee kunt nemen en je lippen tegelijk verzorgt en een mooi kleurtje geeft.
De 10 nieuwe kleuren in samenwerking met Crayola zijn allemaal superleuke kleurtjes die geïnspireerd zijn op de krijt kleurtjes.
Ook de namen zijn ontzettend leuk. Zo heb ik bijvoorbeeld de ‘Razzmatazz’ ‘Tickle me Pink’ en ‘Wild Strawberry’.

Ze hebben een heel natuurlijke look. Maar je kunt de kleur opbouwen door meerdere laagjes te gebruiken

De lipbalms hebben een lichte kleur waardoor je een heel natuurlijke look kunt creëren maar je kunt de kleur ook opbouwen door meerdere laagjes te gebruiken waardoor je dus meer kleur aanbrengt op je lippen.
Het ziet er niet dik of gek uit als je meerdere laagjes aanbrengt omdat het echt een lipbalm is en daardoor ook mooi op de lippen zit.
Ik houd wel van natuurlijke kleurtjes dus voor mij is een laagje of 2 wel prima. De pigmentatie is dan voor mij net goed genoeg.
Er zit geen smaak aan het product (fijn) en het verzorgt de lippen goed. Het geeft mij in ieder geval het gevoel dat ik mijn lippen verzorg.

TICKLE ME PINK

CLINIQUE CHUBBY STICKS CRAYOLA

RAZZMATAZZ

CLINIQUE CHUBBY STICKS CRAYOLA

LANCERING BIJENKORF

CLINIQUE CHUBBY STICKS CRAYOLA

Ik kreeg een uitnodiging om aanwezig te zijn bij de lancering van dit product in de Bijenkorf. Uiteraard was ik daarbij. Niet alleen werd ik geadviseerd en opgemaakt, ik kon ook lekker koekjes en donuts eten en als klap op de vuurpijl was Sella Molenaar aanwezig om een fashion tekening te maken van moi. Zo tof! Hieronder vind je wat foto’s om een impressie te krijgen van deze middag (voor grotere foto’s klik je gewoon op een foto).

VERKRIJGBAARHEID

CLINIQUE CHUBBY STICKS CRAYOLA

Omdat het om een Limited Edition product gaat is het niet overal verkrijgbaar. Zo kun je voor deze lijn niet terecht bij de Douglas of Ici Paris XL.
Waar je het wél kunt kopen is bij de Bijenkorf  en op de website van Clinique zelf. Dus ik zou zeggen, sla je slag en pak dat nostalgische beauty gevoel.
De sticks zijn voor €21.50 te koop.

Kende jij de Chubby Sticks al?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May