Yes, we hebben weer een lekkere kuur voor je huid. Een dikke vitamineshot waardoor je huid nog meer zou moeten gaan stralen. De Babor Vitamine ampullen.
Benieuwd? Dan moet je even het artikel lezen.

BABOR AMPULLEN

BABOR VITAMINE SHOTS VOOR JE HUID

Als je benieuwd bent naar de kuurtjes van Babor in de vorm van ampullen dan kun je op mijn website ook andere reviews lezen over verschillende kuurtjes. Bijvoorbeeld de Babor Paas kuur,Babor Paas kuur en de ampullen voor de gevoelige huid.
Ditmaal heb ik het over de vitamine ampullen. Een kuur van 7 dagen in 7 ampullen.

BABOR VITAMINE SHOTS VOOR JE HUID

BABOR VITAMINE KUUR

De Multi Active Vitamin Fluid is een doosje met 7 ampullen (van 2ml) voor €21,50 en dat is een prima prijs voor dit merk vind ik!
Deze kuur is speciaal bedoeld voor een ruwe en gestresste huid.
Het effectieve werkstofconcentraat regenereert en beschermt elke droge, vetarme huid met een geconcentreerd vitaminecomplex uit Vitamine A, provitamine B5, Vitamine E en biotine (Vitamine H). In liposomen ingekapseld doorstromen de vitaminen in de huid. Deze wordt weer duurzaam gesterkt en krijgt een frisse en gezonde uitstraling.

De ampullen geven je huid zuurstof en vitaminen

In de verpakking vind je 3 stuks van de Revitalizing Oxygen Fluids en 4 stuks van de Multi Active Vitamin Fluids. Of je de ampullen in een bepaalde volgorde moet gebruiken weet ik niet zo goed. Ik begin zelf gewoon bij de eerste dus de zuurstof ampullen.

BABOR VITAMINE SHOTS VOOR JE HUID
BABOR VITAMINE SHOTS VOOR JE HUID

Geadviseerd wordt om de ampullen ’s avonds te gebruiken op een gereinigd gezicht. Ik breng het aan na het reinigen van mijn gezicht en laat het vervolgens eventjes intrekken. Daarna breng ik mijn reguliere nachtcrème of olie aan op mijn gezicht.
De ampullen bieden namelijk niet voldoende hydratatie om de nacht door te gaan. Ik heb nogal een vochtarme huid.
Op de eerste ampul vind je een plastic buisje. Deze is bedoeld om de ampullen door te breken. Het glas is makkelijk te breken en door het buisje bescherm je je handen tegen wondjes en dergelijke.
Ik heb eens een klein stukje glas tussen mijn vloeistof gehad bij deze ampullen dus breng het voorzichtig aan op de huid. Zo kan er niet zoveel misgaan als er toch net een stukje glas is ontsnapt.

De doorzichtige (witte) ampullen ruiken lekker schoon. Een fijne frisse geur. De gele/oranje ampullen ruiken naar citrusvruchten! Lekker. Je ruikt dus inderdaad de ‘vitaminen’ in de vloeistof.

BABOR VITAMINE SHOTS VOOR JE HUID
BABOR VITAMINE SHOTS VOOR JE HUID

Ik vind alle kuurtjes van Babor echt heel lekker en ik merk zeker verschil na het gebruiken van een kuurtje. Zelf zou ik het ongeveer iedere maand doen. Maar je kunt er ook voor kiezen om eenmaal in het kwartaal een kuur te nemen bijvoorbeeld.
De vitamine kuur is een prima kuurtje om mee te beginnen omdat de prijs goed te doen is.

VERKRIJGBAARHEID

BABOR VITAMINE SHOTS VOOR JE HUID

De vitaminen ampullen zijn een onderdeel van een limited edition verzameling van ampullen. Zo kun je ook kiezen voor Vitality, Night, Antistress, Moisture en Lifting. Voor iedere gelegenheid is er dus wel een kuur. Ook heeft Babor voor ieder huidtype of huidprobleem een kuur in de reguliere ampullen collectie.

Deze collectie is dus een Limited edition en is verkrijgbaar via de webshop van Babor en bij de Babor salons. Zeker even een kijkje waard!

Ben jij al bekend met de Babor ampullen?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May