Snel last van vet haar? Of haar dat binnen 2 seconden weer inzakt? De nieuwe droogshampoos van Batiste belooft je afscheid te laten nemen van dit probleem. Leuke bijkomstigheid: Het ruikt zalig. 

BATISTE

DE NIEUWE BATISTE DROOG SHAMPOOS

Jullie kennen het allemaal wel toch? Batiste kwam een aantal jaar geleden zomaar ineens overal opduiken. Je kon er niet meer omheen.
Het merk Batiste is de nummer 1 droogshampoo uit de UK. Batiste is dan ook gespecialiseerd in droogshampoos en je kunt ze in alle maten en geuren vinden. Ook jouw favoriete geur zit er vast tussen.
De droogshampoo geeft je haar een frisse boost en er hoeft geen water bij aan te pas te komen. Verder geeft een droogshampoo je haar ook nog volume.

BATISTE HEAVENLY VOLUME

DE NIEUWE BATISTE DROOG SHAMPOOS

De Batiste Heavenly Volume is te koop voor gemiddeld €5 á €6 bij de drogisterijen. De fles bevat 200ml en als je er enigszins normaal mee omgaat doe je er een maandje of 2 mee.
De droogshampoo belooft het futloze haar meer volume te geven en is een lichtgewicht spray waardoor je haar dus niet verzwaart.
Persoonlijk vind ik de geur van deze droogshampoo niet zo lekker. Niet helemaal mijn ding. Volume geeft de droogshampoo wel maar ik had ook niet anders verwacht omdat een droogshampoo mijn haar altijd wel wat volume geeft als ik het aanbreng op mijn hoofdhuid en deze vervolgens masseer met mijn vingers. Ook deze volume spray maakt het haar minder vet.

BATISTE TROPICAL

DE NIEUWE BATISTE DROOG SHAMPOOS

De Batiste Tropical is de bekende droogshampoo maar dan met een nieuwe tropische geur. De droogshampoo kost rond de €5 en bevat ook 200ml.
Deze vind ik dan wél onwijs lekker ruiken. Het ruikt inderdaad tropisch. Een beetje fruit-achtig en ik ruik kokos! Dat is sowieso mijn ding dus deze vind ik top.
De droogshampoo belooft je haar meer volume en textuur te geven. Dat doet het ook inderdaad zoals ik ben gewend van de droogshampoos van dit merk.
Ik gebruik het meestal een dag of 2 na het wassen van mijn haar om het vettige uit mijn haar te verwijderen. Helaas blijft de geur niet heel erg lang hangen maar je kunt ook mini droogshampoos kopen om mee te nemen in je tas. Ideaal!

VERKRIJGBAARHEID

DE NIEUWE BATISTE DROOG SHAMPOOS

Bijna overal waar je binnen loopt vind je het merk Batiste wel. Sowieso vind je ze in de bekendste drogisterijen zoals Kruidvat en Etos maar kun je ze ook bij de Appie kopen of gewoon online.
Mogelijkheden genoeg in ieder geval! Ook qua geuren. Houd je niet zo van kokos? Dan zijn er ook nog een heleboel andere geuren verkrijgbaar.

Gebruik jij wel eens een droogshampoo?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May