Heb je ook altijd veel teveel in je koffer wanneer je op vakantie gaat? Altijd rekening houden met het gewicht.. Ik kies dit jaar voor een aantal travel kits en ik laat de eerste meteen zien. Namelijk de Babor travel kit. Lees je mee?

BABOR

BABOR TRAVEL KITS. IDEAAL VOOR VAKANTIE

Verscheidene keren heb ik een review geplaatst over de producten van Babor. Als je benieuwd bent dan kun je hier even kijken. De make-up vind ik ten eerste prachtig en de huidverzorging vond ik een luxe uitstraling hebben.
Babor is een diervriendelijk cosmetica merk dat zich richt op de vrouw die geeft om haar huid. Tenminste, dat laatste verzin ik ter plekke maar zo zie ik mijzelf wel. Als je meer informatie over Babor wilt klik je even naar de artikels waar ik hierboven naar heb verwezen. Daar staat alles in.

BABOR SHAPING SET

BABOR TRAVEL KITS. IDEAAL VOOR VAKANTIE
BABOR TRAVEL KITS. IDEAAL VOOR VAKANTIE

De Shaping Set van Babor is te koop voor maar €19,50 en daar krijg je een Bodylotion van 50ml, een Showergel van 50ml en een handcrème van 30ml voor. De set zit in een doorzichtige toilettas die je ook kunt gebruiken voor make-upjes enzo, als je setje op is.
De Shaping set hermodelleert en verstrakt de huid. Stamcellenextracten uit de champagnepeer (klinkt goed) nemen de huid in bescherming.
Het plantaardige shaping complex bestaat uit onder andere artisjok en vormen het lichaam, terwijl thermaalwater met waardevolle mineralen en sporenelementen het immuunsysteem van de huid ondersteunt en haar met extra vocht verzorgt.

Zo wordt de Shaping lijn dus beschreven. In deze review vind je de travel kit van deze lijn die superhandig is om mee te nemen op vakantie in je koffer, mee in je tas te nemen om je even op te frissen of om gewoon zo te gebruiken. Want ze ruiken erg lekker!
Ook vind ik de verpakkingen prachtig. Het zijn witte tubes met rosé goudkleurige accenten. En raad eens wat mijn favoriete kleur is? Juist!

SHOWERGEL

BABOR TRAVEL KITS. IDEAAL VOOR VAKANTIE

De Showergel van 50ml in deze travelkit is een milde douchegel. Ruikt onwijs lekker zacht. Ik kan het eigenlijk niet ergens mee vergelijken. Een beetje bloemig maar heel zacht en zwoel. Ik hou ervan.
De showergel is een crème-achtige structuur en is transparant wit van kleur. Hij schuimt lekker goed wanneer je hem gebruikt onder de douche.
De showergel belooft de huid niet uit te drogen maar juist te hydrateren, verder heeft de showergel een anti-aging effect en bevat het kersen en zijde-extracten.
Alle producten zijn trouwens natuurlijk ook in full sizes te koop.

BODYLOTION

BABOR TRAVEL KITS. IDEAAL VOOR VAKANTIE

De Bodylotion die ook 50ml bevat heeft dezelfde geur als de showergel alleen dan iets sterker. Ik vind het heerlijk!
De bodylotion is een verstevigende en gladmakende anti-aging crème voor elke dag. De Firming Body Lotion is ideaal voor elke lichaamshuid die meer spankracht en elasticiteit nodig heeft. Intensief gehydrateerd, ziet de huid er soepeler en gladder uit.
De bodylotion is inderdaad meer een crème dan een lotion. Hij is lekker romig en smeert prima uit.

HANDCRÈME

BABOR TRAVEL KITS. IDEAAL VOOR VAKANTIE

Tot slot is er nog de Handcrème van 30ml. Deze is helemaal romig en trekt iets minder snel in. De geur is ook minder dan de bodylotion wat ik jammer vind. Ik had gehoopt net zo een geur te ruiken als de andere twee producten.
De crème is verder lekker hoor. Het maakt mijn handen inderdaad lekker zacht en soepel.

VERKRIJGBAARHEID

BABOR TRAVEL KITS. IDEAAL VOOR VAKANTIE

De Babor Shaping set is te koop bij de officiële website van Babor. Ook kun je daar de fullsize producten van deze lijn bestellen.
En natuurlijk nog een heleboel andere fijne dingen zoals de ampullen, de make-up en de huidverzorgingsproducten die ik eerder heb laten zien op mijn website!

Gebruik jij ook travel kits als je op vakantie gaat?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May