Gezichtsmaskers onaantrekkelijk? Think again! De lace mask van Starskin is gewoon een plaatje om naar te kijken.
Ik voel me helemaal een ‘gemaskerd-bal-prinses’. Maar goed, het moet natuurlijk wel iets doen voor je. In dit artikel test ik de eye lace mask van Starskin.

STARSKIN

EYE LACE MASK VAN STARSKIN

STARSKIN® is gecreëerd op basis van de expertise van dermatologen en schoonheidsspecialisten van de sterren en geïnspireerd en geproduceerd in Korea, de oorsprong van ’s werelds meest geavanceerde huidverzorging technologieën.Een verbluffend perfecte teint. Een gezonde, stralende gloed, alsof de huid van binnenuit verlicht wordt. Iedere vrouw vraagt zich af wat de beauty geheimen zijn van de glamoureuse filmsterren die over de rode loper flaneren. Met de introductie van STARSKIN® worden Hollywoods best bewaarde geheimen eindelijk onthuld. Sterproduct is de Bio-Cellulose sheet masker, welk deel uitmaakt van de innovatieve collectie. Deze volgende generatie van sheet maskers wordt door experts beschouwd als de gouden standaard voor huidbehandeling. STARSKIN®’s Glowstar™ Foaming Peeling Perfection Puff en haar Double-Layer Technology Hand and Foot Masks zijn goed ontvangen vanwege hun effectieve en professionele spa-behandeling voor thuisgebruikers.

Niet geheel onbelangrijk: Alle producten zijn vrij van parabenen, siliconen, sulfaten, minerale oliën en chemische kleurstoffen. Verder is het merk OOK nog eens gecertificeerd cruelty free ♡

LACE EYE MASK

EYE LACE MASK VAN STARSKIN

Het Meltaway Lace Eye Mask zit in een verpakking van twee stuks en kost dus per 2 €9,95. En dat is goed te doen qua prijs. Ik had het eigenlijk duurder verwacht.
De maskertjes worden als volgt omschreven:

Geef de delicate huid onder de ogen een magische make-over met dit super sexy oogmasker. Prachtig fijn kant is doordrenkt in een slow-release gelconcentraat, verrijkt met een krachtige cocktail van verjongende en ultra-plumping botanische stoffen, dat als vanzelf versmelt met de huid en elke vermoeide oogopslag een geweldige glamourboost geeft.

– Ultra-verhelderend en toning
– Reduceert fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes

EYE LACE MASK VAN STARSKIN
EYE LACE MASK VAN STARSKIN

Natuurlijk heb ik het ook geprobeerd. En ik vond het serieus het mooiste masker dat ik ooit op mijn gezicht heb gehad.
Zoals je kunt zien heeft het masker een kanten patroon. Lekker hip en geeft je niet die enge look waarvan je soms zelf moet schrikken als je in de spiegel kijkt.
Het masker zit in een zakje en is helemaal gesloten. Wanneer je het masker eruit haalt zit er aan de onderkant van het masker nog een papiertje dat je eraf moet halen. Dit zorgt er denk ik voor dat het serum niet uit het masker gaat.

EYE LACE MASK VAN STARSKIN

Het voelt in ieder geval niet zoals het eruit ziet. Het is namelijk niet écht kant maar meer een gel / plastic-achtig masker met een heleboel serum eraan waardoor het dus heel erg nat is.
Vervolgens plak je het op je ogen en laat je het ongeveer een uur zitten.
In het begin vond ik het nogal raar zitten en viel het masker er af en toe bijna af als ik met mijn hoofd naar voren ging, maar op een gegeven moment blijft het masker goed zitten omdat het wat droger wordt.
Uiteindelijk voel je het masker nog amper zitten, alleen rondom je ogen, dat blijf ik toch zien in mijn ooghoeken.

EYE LACE MASK VAN STARSKIN
EYE LACE MASK VAN STARSKIN
EYE LACE MASK VAN STARSKIN

Tot slot haal je het masker van het gezicht af. Dat gaat heel makkelijk, het blijft niet plakken of iets.
Normaal gesproken was je je gezicht na een masker, hierna dus niet! De serum die in de huid is getrokken moet juist op de huid blijven zitten!
Wat er nog op de huid zit dep je dus voorzichtig met de vingers nog meer de huid in.
Gelukkig heb ik zelf nog weinig last van kraaienpootjes en rimpeltjes (thank god, want ben al over de 30), maar mijn huid onder mijn ogen voel erna wel super gehydrateerd en zacht aan. De volgende keer ga ik het serum wat meer in mijn lijntje onder mijn ogen aanbrengen en deppen. Wie weet helpt het!
Ik ben in ieder geval blij met het masker, niet alleen vind ik het erg superleuk uitzien het is ook nog lekker om te gebruiken. Je kunt dit ook in combinatie met een ‘smeer’ maskertje doen. Relaxing time!

VERKRIJGBAARHEID

EYE LACE MASK VAN STARSKIN

Deze en alle andere maskers van Starskin zijn te koop bij alle Douglas filialen. Ook online kun je ze aanschaffen!

Heb jij wel eens een lace of sheet masker gebruikt?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May