Vorige week vonden jullie de CC cream van Artistry op mijn website. Vandaag review ik de Artistry concealers. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Concealers zijn voor mij een musthave, zeker voor onder de ogen. Laten we kijken of deze concealers doen wat ze horen te doen!

ARTISTRY

ARTISTRY CONCEALERS REVIEW* NEW

Artistry is van origine een skincare merk en heeft haar assortiment uitgebreid met make-up producten. Als ik op de website kijk dan ziet het er prachtig en luxe uit, zo ook de producten die ik heb ontvangen.
Fun fact: Artistry sponsort Miss America.

Een tijdje geleden heb ik een review geschreven over de nieuwe make-up lijn van Artistry en afgelopen week heb ik de CC Cream getest van het merk. Vandaag zijn de concealers aan de beurt!

ARTISTRY CONCEALERS REVIEW* NEW

Artistry Concealers

De Exact Fit Perfection Concealer van Artistry is het nieuwste product uit de collectie. Een concealer heb je voor €29,40 en ze zijn in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar.
Hierboven op de foto zie je van links naar rechts: Brightener, light, light/medium, medium en medium deep.

De concealer heeft een spiegeltje!

Deze concealer is speciaal ontworpen om kleine onvolkomenheden van de huid te verbergen en geeft een dekking die zelfs bij warmte, vocht en langdurige inspanning goed houdt en natuurlijk oogt.
De concealer is voorzien van een spiegeltje om tussendoor je look even te kunnen bijwerken!

ARTISTRY CONCEALERS REVIEW* NEW

In het persbericht staat dat er ook een lampje in de concealer zit. Ik heb me rot gezocht en ook op de website van Amway gekeken. Maar geen lampje te vinden op de concealer. Wél een spiegeltje, superfijn en handig.
Wanneer je de concealer koopt zit er nog een plastic folie op het spiegeltje zodat deze niet beschadigd of vies wordt. Wanneer je de folie eraf trekt komt het spiegeltje tevoorschijn.

ARTISTRY CONCEALERS REVIEW* NEW
ARTISTRY CONCEALERS REVIEW* NEW

Ik gebruik de concealers het liefst onder mijn ogen. Je kunt ze natuurlijk ook voor oneffenheden gebruiken maar ik gebruik daarvoor liever een cream (meer vaste textuur).
De brightener is speciaal voor onder de ogen bedoeld. Door de wat rozige kleur corrigeer je donkere verkleuringen bij het oog. Denk aan blauwig/grijzig.
Je kunt de brightener op zich dragen maar je kunt het ook onder de concealer doen.

ARTISTRY CONCEALERS REVIEW* NEW

Zoals je kunt zien is het inderdaad een stuk frisser geworden onder mijn oog waar ik de brightener heb aangebracht. De blauwige kleur die je rechts wel ziet is verdwenen.
Echt dekken doet deze concealer niet en daarvoor kun je dan ook het beste de andere concealers gebruiken.
Ook die zijn niet volledig dekkend maar maken de huid net wat egaler wanneer je het aanbrengt op verkleuringen zoals pigmentvlekjes of pukkeltjes.

De concealer belooft om de hele dag goed te blijven zitten. Ik heb het gedragen toen het 27 graden was, warm dus! Bleef het de hele dag goed zitten? Aan het begin van de avond was het wel wat uitgewist maar ik moet zeggen het gaat niet in de lijntjes zitten en het blijft inderdaad aardig goed zitten!

VERKRIJGBAARHEID

ARTISTRY CONCEALERS REVIEW* NEW

De ARTISTRY producten worden exclusief verkocht via een wereldwijd netwerk van miljoenen Amway-distributeurs. Ga naar amway.nl voor meer informatie of om een distributeur te vinden in de buurt.

Wat is jouw ultieme tip tegen wallen/verkleurde huid bij de ogen?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May