Iets waar ik al heel lang nieuwsgierig naar was. Posie tint van Benefit Cosmetics. Een lip- en cheek stain dus je zeg maar de ‘no make-up look’ geeft. In het artikel vind je de swatches, look en wat ik ervan vind.

BENEFIT COSMETICS

POSIE TINT VAN BENEFIT: REVIEW

Het merk Benefit heeft de laatste tijd een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen zoals de ‘Porefessional’ ‘Porefessional’ waar ik eerder een review over schreef. En de Boi-ing concealers en het cheek parade palette. Binnenkort ga ik ook nog de ‘Bigger & Bolder Brows’ uitproberen.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke pastel kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes. Ik hou ervan. De meest populaire producten zijn onder andere de wenkbrauw producten. De eerder genoemde Porefessional en de mascara’s.

POSIE TINT

POSIE TINT VAN BENEFIT: REVIEW

Dit product heb ik vaker voorbij zien komen en ik bleef er wel heel nieuwsgierig naar. De Posie Tint van Benefit Cosmetics is een lip- & cheek stain. Dat betekent dus dat je de lippen en/of de wangen een kleur geeft maar zonder dat dit eruit ziet als make-up en het ook niet afgeeft.
Het flesje lijkt een beetje op een nagellak flesje zoals het eruit ziet. Het bevat namelijk ook zo een soort kwastje.

POSIE TINT VAN BENEFIT: REVIEW
POSIE TINT VAN BENEFIT: REVIEW

Benefit staat er om bekend dat het geen budget merk is. Althans, het valt bij mij onder de categorie ‘high-end’ prijzen.
Voor €33,66 koop je een flesje bij de Douglas of online.
Je kunt Posie Tint gebruiken voor je wangen en je lippen. Persoonlijk ga ik niet voor de wangen, daar vind ik hem echt te roze voor en ik ben altijd redelijk zuinig met de blush. Té roze wangetjes is niets voor mij.

POSIE TINT VAN BENEFIT: REVIEW
POSIE TINT VAN BENEFIT: REVIEW

Zoals je hierboven op de swatch- foto’s kunt zien laat blijft er dus echt een kleur achter op de huid. Je brengt het even aan op de lippen of wangen en vervolgens dep je het voorzichtig uit met de vingers en verspreid je het dus over het gedeelte wat je roze wilt hebben.
Voor mij zijn het de lippen. Je kunt de kleur trouwens ook opbouwen door een aantal laagjes aan te brengen. Dus eerst aanbrengen, deppen, laten opdrogen en nog een keer deze stap doen.

BEFORE

POSIE TINT VAN BENEFIT: REVIEW

AFTER

POSIE TINT VAN BENEFIT: REVIEW

Het geeft dus nét dat beetje extra kleur terwijl het net zo lijkt alsof je geen make-up draagt. Voor de zomer dus perfect, maar ook voor de winter wanneer je lippen weinig kleur hebben 😉
Ik ben er blij mee. Als blush zal ik het zelf niet gauw gebruiken maar voor mijn lippen zeker wel. Ik draag er trouwens nog een lipbalm overheen. Dat kan prima.

Heb jij wel eens een lip stain geprobeerd?

May