Ik ben heel erg vereerd dat ik mag zeggen dat ik ben genomineerd voor de Treatwell Beauty Blogger Award 2017! Zo ontzettend leuk om te zien dat mijn passie en werk wordt gewaardeerd!
Natuurlijk wil ik jullie vragen om op mij te stemmen. En vertel ik in dit artikel wat het ongeveer inhoudt.

TREATWELL'S BEAUTY BLOGGER AWARD 2017

In samenwerking met Treatwell heeft MrKortingscode de Treatwell’s Beauty Blog Award 2017 opgezet. We hebben onze favoriete beauty blogs geselecteerd. Een aantal bloggers zijn veelbelovende nieuwe bloggers terwijl anderen al bekend zijn bij een grote doelgroep. Nu is het aan jullie welke blogger de award gaat winnen!
De genomineerde bloggers ontvangen allemaal een Treatwell giftcard ter waarde van €50. Hier bovenop ontvangt de winnaar een giftcard ter waarde van €300, nummer twee is €150 aan giftcards waard en blogger nummer drie ontvangt een giftcard ter waarde van €50.

De giftcards zijn uiteraard ontzettend leuk, maar ik vind het vooral een eer om tussen deze andere mooie en getalenteerde bloggers en online magazines te staan!!

BEAUTY BLOGGER AWARD 2017 NOMINATED!

STEMMEN

Treatwell’s Beauty Blog Award 2017

Wat kan ik winnen?
Ten eerste natuurlijk de eeuwige roem als Beauty Blogger van 2017!
Verder is er, zoals je hierboven zag al een giftcard van Treatwell beschikbaar voor de drie bloggers die als hoogst eindigen.
Treatwell heeft in heel Nederland een heleboel beauty salons, wellness, massagesalons en nagelstylisten. Een lekker spa dagje met alles erop en eraan zou ik dus ontzettend lekker vinden. Dus één van de hoofdprijzen is natuurlijk welkom!

Stem je op mij?

May