Zijn we weer klaar voor een heerlijke winactie? Hoewel het nu niet echt zomer lijkt geef ik gewoon een heerlijke zomer beautybox weg in samenwerking met Drogistplein.nl
Een bomvolle box met alles wat je nodig hebt om de zomer door te komen. Want volgende week ziet het weerbericht er weer super uit!
Lees verder om te kijken wat er allemaal in de box zit en wat je moet doen om kans te maken!

ZOMER BEAUTYBOX

WIN EEN ZOMER BEAUTYBOX!

En dit is hem dan! De inhoud van de zomer beautybox die ik weggeef aan één van mijn volgers! Ter waarde van bijna €50!
Leuk leuk leuk! Je vindt in de box natuurlijk een zonnebrand, een aftersun, een haarmasker om je haar weer te herstellen na alle zon, chloorwater en/of zeewater, een zomers lakje, een lippenbalsem mét SPF en een waterproof mascara.
Hieronder zie je alle items uit de doos!

ZONNEBRAND

WIN EEN ZOMER BEAUTYBOX!

Als eerste de Nivea Sun Protect & Bronze Zonnemelk SPF30 ter waarde van €15,35.
Een SPF van 30 die de huid dus volledig beschermt en ook nog eens zorgt voor een mooie egale teint. De toegevoegde plantenextracten zorgen ervoor dat de huideigen melanine wordtg gestimuleerd en dus ook een natuurlijke bruining geeft.
Het is inderdaad écht een zonnemelk die geen witte waas achterlaat. Hij ruikt trouwens heerlijk. Ik krijg er een vakantie gevoel van maar ook een beetje nostalgisch. Het ruikt naar als moeders hun kinderen insmeren. Lekker haha.

AFTERSUN

WIN EEN ZOMER BEAUTYBOX!

De Nivea After Sun Bronze Lotion ter waarde van €11,49 vind je ook in de box. Want na het zonnen is een aftersun essentieel. Hiermee zorg je ervoor dat de huid weer wordt gehydrateerd en je bruine huidje dus ook langer mooi blijft.
Het natuurlijke pro-melanine extract zorgt voor een langdurig mooie bruine kleur én het voorkomt vervellen.
Ook deze lotion heeft zo een heerlijke geur alsof je net uit de douche komt.

HAARMASKER

WIN EEN ZOMER BEAUTYBOX!

Ook je haar heeft verzorging nodig in de zomer. Dit haarmasker van Andrélon: Care & Repair 1-minuut Haarmasker heeft een waarde van €2,29 en zorgt ervoor dat je haar binnen een minuut weer intensief wordt hersteld.
En ja, Andrélon ruikt ook altijd zalig!

LIPPENBALSEM

WIN EEN ZOMER BEAUTYBOX!

Wist je dat je lippen ook heel gevoelig zijn voor de zon? Je kunt ze zelfs verbranden maar je kunt ook hyperpigmentatie krijgen door de zon. Dat heb ik in levende lijven ondervonden. Dus ik smeer nu iedere keer ook heel braaf mijn lippen in met een SPF.
Deze Labello Lippenbalsem Sun Protect met een SPF30 ter waarde van €3,29 is een uitkomst om mee te nemen in je tas. De lippenbalsem is waterproof en is kleurloos. Net als je gewend bent van de originele labello!

NAGELLAK

WIN EEN ZOMER BEAUTYBOX!

De handen mogen gezien worden maar de voeten in de zomer ook! Dit lakje van Rimmel 60 Seconden Supershine Nailpolish in de kleur Hot Tropicana heeft een zalig zomers kleurtje.
De dieproze kleur laat je nog bruiner lijken en is in 60 seconden droog. Écht. Dus ook handig om mee te nemen in je koffer om af en toe je lakjes bij te werken.
De nagellak heeft een waarde van €3,99

MASCARA

WIN EEN ZOMER BEAUTYBOX!

En tot slot een mascara. Want dat is een soort LBD in make-up land. En dan het liefst nog een waterproof in de zomer. Zodat je er niet bij loopt als een panda aan het einde van de dag.
De mascara van Maybelline Great Lash Waterproof (zwart) kennen we allemaal wel toch? De mascara kost €10,99 en is dus waterproof.
De mascara bestaat al sinds 1971 en dat is niet voor niks. Nog steeds een heel populaire mascara.

WINNEN

Ja en nu wil je vast weten hoe je kans maakt op dit te gekke pakket.

De actie loopt via Facebook en je volgt deze stappen:

That’s it! Heel veel succes allemaal!

WIN EEN ZOMER BEAUTYBOX!

Al deze producten zijn natuurlijk ook los te koop bij Drogistplein.nl
De actie duurt tot en met 9 juli. Er wordt 1 winnares uitgekozen die het hele pakket krijgt. Op 10 juli maak ik de winnares bekend op mijn Facebook pagina.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Als de uitgekozen winnares binnen een week niet heeft gereageerd dan wordt er een andere winnares uitgekozen.

Succes!!! Doe jij ook mee met de winactie?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May