Luxe skincare, ik houd ervan. De look, de geuren en vaak ook wat het doet. Dit twee-stappen plan van Caudalie Vinoperfect is hageltje nieuw en belooft een heleboel wonderen te verrichten.
De Essence voor het gezicht is de eerste stap en de serum de tweede stap. Benieuwd hoe ik deze producten vind? Dat vind je allemaal in dit artikel! 

CAUDALIE VINOPERFECT

CAUDALIE SKINCARE BIJ SKINS COSMETICS

Het merk Caudalie had ik nog niet eerder geprobeerd. Het is verkrijgbaar bij Skins Cosmetics en behoort naar mijn mening tot de wat luxere skincare.
De doosjes zijn prachtig en de flesjes ook, deze zijn van echt glas en hebben een mooie uitstraling. Iets waar ik altijd wel snel voor val.

Eerst wat informatie over de lijn Vinoperfect:

Het is Mathilde haar tweede natuur geworden: wereldwijd vrouwen en hun beautyroutine observeren en hun kleine obsessies en schoonheidswensen vaststellen. Deze gezonde nieuwsgierigheid heeft haar aangezet om de afgelopen twee jaar Azië te doorkruisen en zich onder te dompelen in de cultuur en de avant-gardistische cosmetica in dit werelddeel. Meer bepaald in Korea, waar vrouwen de kunst van de schoonheid met een zeldzame ver jning hoog in het vaandel dragen en altijd streven naar een transparante en ultra gehydrateerde huid. Een gladde, stevige, gehydrateerde en vollere huid; een porseleinen huid zonder vlekken. Wat is de drijfveer achter deze zoektocht? Deze vermaarde hybride ‘essence’ houdt het midden tussen een lotion en een serum en heeft een waterachtige textuur die niettemin erg rijk is aan actieve bestanddelen.

Mathilde startte met dit delicate en erg bijzondere ritueel.Er diep van overtuigd dat deze belangrijke stap in de beautyroutine van deze vrouwen niet binnen de grenzen zou moeten blijven (ook niet binnen de apotheken) creëer t ze de Vinoperfect Geconcentreerde Essence Éclat: de eerste essence voor een stralende teint die de huid voorbereidt om de actieve bestanddelen van het serum te absorberen en zo de ef ciëntie ervan verhoogt.

ESSENCE CONCENTRÉÉ ECLAT

CAUDALIE SKINCARE BIJ SKINS COSMETICS

De Essence Concentréé Eclat van Caudalie betekent vrij vertaald: Geconcentreerd water voor het gezicht. Oui Oui ik spreek un petit Frans.
Deze Essence is binnenkort verkrijgbaar bij Skins.nl voor ongeveer €40 (150ML). Deze essence wordt omschreven als dé best bewaarde geheimen van de beroemde Aziatische layering. De essence wordt een cruciale stap in de Vinoperfect routine.

CAUDALIE SKINCARE BIJ SKINS COSMETICS
CAUDALIE SKINCARE BIJ SKINS COSMETICS

Wat ik zelf erg fijn vind aan deze producten is dat ze vrij zijn van parabenen, phenoxethanol, ftalaten, minerale oliën en natriumlaurethsulfaat. De ingredienten zijn van dierlijke oorsprong. Dus de veganisten kunnen al stoppen met lezen, maar ik ben geen veganist dus ik ga gewoon door.
Ten eerste vind ik het flesje prachtig. Het is een grote glazen fles met een zilveren dop en zilveren accenten. Hij voelt ook zwaar aan.
De inhoud is 150ml wat prima is voor een essence. Hier doe je vrij lang mee, ongeveer een maand of 2 a 3 als je het heel intensief gebruikt.
Het aanbrengen kan met een wattenschijfje of met de vingers zoals Koreaanse vrouwen dat doen. Ik kies toch voor het wattenschijfje. Ik kan namelijk niet zo goed tegen knoeien enzo.
De essence ruikt heel lekker zacht en fris. Ik krijg een schoon gevoel van de essence. Ook merk ik dat het mijn huid totaal niet trekkerig laat aanvoelen.
De essence is echt een voorbereiding op de serum dus daar gaan we nu naartoe!

SERUM ÉCLAT

CAUDALIE SKINCARE BIJ SKINS COSMETICS

De Vinoperfect Radiance serum is binnenkort ook te koop bij de webshop van Skins Cosmetics. De prijs hiervan zal dan €50 zijn voor een flesje van 30ML.
De serum belooft vlekken op de huid aan te pakken, alle soorten vlekken. Dus ik ga ervan uit dat het pigmentvlekken aanpakt, rode vlekken, donkere vlekken, littekens misschien?
De serum is olie-vrij en wordt door skins als een wondermiddel omschreven. Het zorgt ook voor een gelijkmatige tint en het geeft de huid een subtiele glans.

CAUDALIE SKINCARE BIJ SKINS COSMETICS
CAUDALIE SKINCARE BIJ SKINS COSMETICS

Oooh wat fijn! De serum komt in een flesje met een pipetje. Ik hou daarvan! Niet alleen geeft het me een luxe gevoel en lijkt het alsof ik zeer professioneel met mijn huid bezig ben, het is ook fijn omdat je hierdoor nooit teveel product gebruikt.
Het flesje is ook van glas en de serum heeft een witte kleur. Ik vind de serum nóg lekkerder ruiken dan de essence eigenlijk. Wat intenser maar toch lekker fris en schoon. Dit blijf ik ook nog eventjes ruiken nadat ik het heb aangebracht.
De serum voelt lekker aan en is voor mij de perfecte basis voor onder mijn dagcrème met een SPF bescherming.
Het wordt aangeraden om de twee producten ’s morgens en ’s avonds te gebruiken dus dat doe ik dan ook.
Of het de huid echt meteen egaler maakt en of dit blijvend is dat weet ik niet. Wel zie ik de mooie glow en lijkt mijn huid inderdaad iets minder on-egaal (I know, dit is geen woord). Ik geniet in ieder geval wel van het ritueel en de geur.

VERKRIJGBAARHEID

CAUDALIE SKINCARE BIJ SKINS COSMETICS

Deze twee producten zijn binnenkort verkrijgbaar bij de webshop van Skins.nl maar natuurlijk ook in de fysieke winkels.
Caudalie heeft trouwens een groot assortiment op de webshop en ik vind de prijzen echt behoorlijk meevallen. Ik ben wel benieuwd naar wat andere producten van dit merk.

Kende jij het merk Caudalie al?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May