Zal ik je dag even goedmaken? Oke, NARS komt weer terug naar Nederland! OH MY GOD YES FINALLY! En for me, the best part is dat ik een zogenoemde Narsissist ben. Dat houdt in dat ik jullie de komende tijd op de hoogte ga houden van alle ins & outs van Nars Γ©n alle nieuwe producten met jullie ga delen. Yay!

NARS TERUG NAAR NEDERLAND?!?

# NARSISSIST

OMG YESSSSS!!

OkΓ©, even ademhalen maar ja! Het is waar. NARS komt terug naar Nederland. Lang lang geleden werd het merk ook verkocht in ons kikkerlandje maar ze waren ermee gestopt. Shame!
Maar goed, de traantjes mogen weer gedroogd worden want ze komen terug. Dit jaar zelfs al!
Vanaf september 2017 gaat NARS haar producten verkopen in de Bijenkorf. Finally!

NARS ORGASM

# NARSISSIST

Om alvast een klein voorproefje te geven. De Orgasm lijn van NARS is leven. Serieus. Ik vroeg begin dit jaar of mijn schoonzusje wat NARS producten voor mij wilden meenemen uit New York. De Orgasm lijn graag.
Maar helaas, bij Sephora niet te vinden… Kut best wel. Hoe blij was ik dan ook om te horen dat we binnenkort alles in Nederland kunnen shoppen?!?
Als voorproefje kreeg ik van het merk deze twee Orgasm items. De blush en de stick. Check de foto’s even als je benieuwd bent. LOVE!

UPDATES

Over 2 weekjes ga ik naar de lancering van NARS voor de uitgekozen VIP bloggers en zal ik mijn eerste box met NARS goodies krijgen. Ik ga dit natuurlijk allemaal met jullie delen.
Ook zal ik in September bij de lancering in de Bijenkorf zijn. Maar dat meld ik tegen die tijd wel weer! Allemaal super spannend en leuk dus!

Hoe blij ben jij dat NARS weer in NL verkocht gaat worden?!?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May