Hier worden we toch instant vrolijk van? De nieuwste etos maskertjes hebben leuke kleuren, fijne eigenschappen én zijn geschikt voor ieder huidtype. En als klap op de vuurpijl zijn ze nog geen euro per stuk! 

ETOS MASKERTJES

NIEUWE ETOS MASKERTJES

Hallo vrolijke kleurtjes! Deze maskertjes maken me meteen al hebberig. Mag ook best want ze zijn maar €,088 per stuk dus je kunt ze gewoon allemaal uitproberen. `
Dit zijn 5 van de 9 nieuwste maskers die pas zijn gelanceerd door Etos.  Zo vind je een ‘balancing’ Mud Mask wat onder andere Argan olie bevat, een ‘cleansing’ Virgin Olive masker waar o.a. Shea butter in zit verwerkt, een ‘refreshing’ Cucumber peeling masker met citrus extract, een ‘smoothing’ Strawberry en Vanille masker en een ‘refreshing’ Fruit Smoothie masker met Peach oil en Mango butter. Klinkt goed.

NIEUWE ETOS MASKERTJES
NIEUWE ETOS MASKERTJES
NIEUWE ETOS MASKERTJES
NIEUWE ETOS MASKERTJES

Inmiddels heb ik het peeling masker met komkommer geprobeerd die inderdaad heerlijk fris is voor mijn gezicht en de Fruit smoothie.
Er zit onwijs veel in een zakje dus in principe kun je er gewoon twee keer mee doen als je dat wil. Maar ik koos ervoor om mijn gezicht lekker vol te smeren. Vind ik lekker. Wel krijg ik een beetje prikkende ogen van de maskertjes. Heb ik eigenlijk nooit, dus ik heb het masker iets verder van mijn ogen gesmeerd dan normaal en dat gaat wel prima.

De maskertjes zijn heerlijk verfrissend. Zeker met warm weer

De maskertjes zijn uiteraard verkrijgbaar bij Etos en je vind ze in ieder filiaal. Ook leuk als cadeautje!

Gebruik jij vaak gezichtsmaskertjes?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May