Jaaaa vanaf vandaag is ‘ie te koop! De allernieuwste Beautyblender Swirl ♡ Ik heb hem voor jullie uitgebreid getest de laatste weken en vertel je precies hoe ik deze editie van de blender vind en laat ik je een look zien die ik gemaakt heb met deze blender. Oh, en alle blenders zijn uniek!

BEAUTYBLENDER

Beautyblender was volgens mij de eerste die deze make-up tool op de markt bracht. Een sponsje in een ei-vorm waarmee je je foundation aanbrengt en een flawless resultaat geeft.
Je maakt de beautyblender nat, knijpt hem uit zodat het water er helemaal uit is en de spons wordt groter. Door de vochtigheid in de spons kun je je foundation heel mooi egaal aanbrengen en vanwege de vorm kom je bij ieder stukje op het gezicht.
Ik was al vanaf het eerste uur fan en nu is er dus een nieuwe roze swirl editie te koop. Yay! Voor meer Beautyblenders check je hier de eerdere artikels.
Te koop bij Douglas en Boozyshop!

NIEUWSTE PARELTJE: BEAUTYBLENDER SWIRL

BEAUTYBLENDER SWIRL

Vanaf vandaag liggen ze in de winkels. De Beautyblender Swirl editie! De beautyblender heeft een roze en een witte kleur die zo met elkaar zijn geblend als een swirl ijsje. Die kennen jullie ook allemaal wel denk ik? Te lekker zijn die..
Het leuke van deze beautyblender is dat geen enkele blender op de wereld hetzelfde is als die van jou. Ze zijn namelijk allemaal uniek en dan heb je toch een échte limited edition in je bezit.
Belangrijk om te weten: de Beautyblender swirl is latex- en geurvrij.

NIEUWSTE PARELTJE: BEAUTYBLENDER SWIRL
NIEUWSTE PARELTJE: BEAUTYBLENDER SWIRL

Deze blender heeft exact dezelfde vorm als de originele beautyblender en voelt ook eigenlijk wel precies hetzelfde. Ik heb daarom het idee dat de textuur, de vorm en het effect hetzelfde is als de Original Beautyblender. En dat is prima, want dat is ook mijn favoriete make-up tool en daar breng ik toch echt iedere keer mijn foundation, concealer en setting poeder mee aan. Eigenlijk altijd wel, tenzij ik een kwast moet testen.
Ik vind het eerlijk gezegd wel een beetje zonde om te gebruiken omdat hij zo mooi is haha. Ik heb hem na gebruik dan ook meteen schoongemaakt omdat ik bang was dat er misschien vlekken in zouden blijven zitten. Make-up nerd alert!

LOOK

+km_q%iq%iar٥

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De Beautyblender Swirl is vanaf vandaag al te verkrijgen bij onder andere Douglas. Volgens mij verkopen ze de blenders ook bij Ici Paris XL en bij veel webshops. Maar sowieso bij Douglas kun je deze blender vanaf vandaag al aanschaffen.
Denk erom om je blender iedere 3 maanden te vervangen wegens hygiënische redenen!

Wat is jouw favoriete make-up tool?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May