Hi babes! Ik weet dat heel veel van jullie geïnteresseerd zijn in ontharen via laser behandelingen. Nu heb ik zelf ook wat onderzoek gedaan en lijkt mij de Soprano Ice behandeling bij Derma Sensation 1 van de meest fijne behandelingen. In dit artikel zien jullie mijn bevindingen en laat ik je stap voor stap zien hoe zo een behandeling werkt! Enjoy!

DERMA SENSATION DE PRAKTIJK

Eerst natuurlijk wat informatie over de praktijk zelf. Derma Sensation is een praktijk voor huidtherapie, pijnloos ontharen en endermologie/LPG.
De praktijk heeft vier huidtherapeuten die alles weten over de huid en waarbij je terecht kan met talloze huidproblemen zoals acné, lymfoedeem, laserbehandelingen, anti cellulitis behandelingen, pigmentvlekken, littekens, fibromen, wratten, myoom en andere huidproblemen. Eigenlijk dus van alles op medisch én cosmetisch gebied.
Ook niet onbelangrijk is dat de praktijk samenwerkingsverbanden heeft met de zorgverzekeraars zodat je voor sommige behandelingen een gedeelte of de hele behandeling vergoed kan krijgen.
Er zijn twee locaties waar je terecht kunt. Rotterdam en Gouda.

SOPRANO ICE LASER BEHANDELING

Nu door naar het belangrijkste gedeelte. De laserbehandeling die pijnloos blijkt te zijn.
We hebben volgens mij allemaal wel een hekel aan het scheren van de benen, oksels, schaamstreek en sommigen zelfs hun gezicht. Er zijn een heleboel alternatieven voor scheren. Zo kun je waxen en epileren maar komen de haren altijd weer terug.
Wil je echt voorgoed van je haar af dan kun je ervoor kiezen om te gaan laseren. Nu heb ik dus wat onderzoek gedaan naar verschillende laser technieken en kwam ik uit bij de Soprano Ice behandeling.

De behandeling is 100% pijnloos en wordt vaak vergoedt door je zorgverzekeraar

Deze behandeling is 100% pijnloos, geschikt voor alle huid- en haartypen én wordt de behandeling vaak (gedeeltelijk) vergoedt door je zorgverzekeraar.
Wat de behandeling precies is en inhoudt dat ga ik je nu vertellen!

DE BEHANDELING

PIJNLOOS ONTHAREN MET DE SOPRANO ICE BEHANDELING BIJ DERMA SENSATION

De Soprano Ice behandeling is ontworpen om op een snellere en comfortabelere manier haar te verwijderen. Hierdoor kun je de behandeling tijdens ieder seizoen doen maar ook op ieder huidgebied, zelfs op de gevoelige gebieden zoals de schaamstreek.
Het geheim van deze techniek is dat de haarfollikel wordt beschadigd door ze geleidelijk op te warmen via subtiele lichtstraaltjes. Cliënten vergelijken deze techniek zelfs met een hot stone massage! Haha, dus ja comfortabel is het dan zeker.
De voordelen van deze techniek op een rijtje:

  • Vrijwel pijnloos zonder medicatie of andere voorbehandeling
  • Langdurig resultaat
  • Snelle behandelingstijd; vaak minder dan een 30 minuten
  • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken
  • Effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid, als wel voor verschillende haartypen.
  • Hoge dekkingsratio garandeert dat elke follikel wordt behandeld
  • Perfect voor elke lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen als gezicht, nek en bikinilijn
  • Veilige behandeling het hele jaar door
  • Voor vrouwen EN mannen!

Uiteraard ben je niet na 1 behandeling al klaar. Zoals iedere laserbehandeling dien je toch een paar keer terug te komen. Dat is per persoon echt verschillend. De hormoonhuishouding, huidtype, stofwisseling, geslacht en leeftijd spelen hierbij een rol.
Verder raadt de kliniek aan om jaarlijks voor een onderhoudsbeurt terug te komen om er zeker van te zijn dat de hardnekkige haartjes niet meer terug groeien.

VOOR

PIJNLOOS ONTHAREN MET DE SOPRANO ICE BEHANDELING BIJ DERMA SENSATION

NA

PIJNLOOS ONTHAREN MET DE SOPRANO ICE BEHANDELING BIJ DERMA SENSATION

Wat misschien ook wel belangrijk is om te weten is dat er altijd een intake gesprek plaatsvindt. Dit is juist zo belangrijk om erachter te komen wat jouw huidtype is en hoe jouw huid het best behandeld kan worden.
Ook is het belangrijk om eventueel allergieën of medische complicaties voor te leggen zodat daar rekening mee kan worden gehouden.
Ook een veelgestelde vraag is of je je kunt scheren tijdens de behandelingen. JA! Dat kan! Thank god haha. Scheer alleen niet 24 uur voor de behandeling en gebruik ook geen wax tussen de behandelingen door.
Tot slot nog een groot voordeel: Ook de donkere huid kan een Soprano Ice behandeling krijgen. Vaak kan een donkere huid niet worden gelaserd in verband met verbrandingsgevaar door het teveel aan pigment. Dat gevaar is er dus niet bij deze behandeling. Top!

NIEUWSGIERIG?

PIJNLOOS ONTHAREN MET DE SOPRANO ICE BEHANDELING BIJ DERMA SENSATION

Ben je nu benieuwd geworden naar een Soprano Ice laser behandeling? Veel meer informatie hierover vind je op de website van Derma Sensation. Hier kun je alle informatie, tarieven en behandelingen vinden van de praktijk.
Je kunt natuurlijk het beste even bellen voor wat informatie om een intake gesprek in te plannen. Een informatie gesprek is trouwens ALTIJD gratis.
Durf je niet zo goed te bellen? Via de Facebook van Derma Sensation kun je ook een kijkje nemen en eventueel contact opnemen.

Scheer jij iedere dag? Of zou je graag een laser behandeling willen?

$

May