Benieuwd naar de allernieuwste Maybelline lippies en palettes? Check dan even dit artikel. Want het merk heeft nu supermooie metallic lippies en ook een heel handig contour/bronzing palette. Uiteraard heb ik ook swatches gemaakt van alle kleurtjes, dus enjoy!

DE NIEUWSTE MAYBELLINE GOODIES

MAYBELLINE LIPPIES & CONTOURING

De nieuwste Maybelline goodies zie je hierboven. Afgelopen week heb ik de Tattoo Brow al apart beschreven in een artikel omdat ik daar zo enthousiast over was. Klik even op het linkje om die review nog te lezen.
Verder vond ik de nieuwste lipsticks en een master bronzen palette waarin je verschillende mooie brozers en een highlighter met een glow vindt. Altijd goed!

LIPSTICKS

MAYBELLINE LIPPIES & CONTOURING

Als eerst gaan we naar de lippies. Nieuw zijn namelijk de Color Sensational Matte Metallics en die zijn in vier kleuren verkrijgbaar voor de prijs van €12,49 per stuk.
Zoals de naam het al zegt zijn het lipsticks met een matte metallic finish. Helemaal hip op het moment en ik vind het zelf ook heel erg mooi.
De kleuren die beschikbaar zijn zijn de: 10. Pure Gold, 20 Hot Lava, 25. Copper Rose en 50. Gunmetal.

MAYBELLINE LIPPIES & CONTOURING
MAYBELLINE LIPPIES & CONTOURING

De lipsticks hebben echt een super goed pigment. Behalve de Pure Gold, die is wat minder gepigmenteerd dan de rest maar je hebt maar 1 keer aanbrengen nodig om het resultaat zoals op de swatches hieronder te krijgen.
Wat ik fijn vind aan de lipsticks is dat ze de lippen niet uitdrogen, ze makkelijk te verwijderen zijn (nadeel is weer dat ze ook sneller vervagen) en door de lipstick vorm makkelijk aan te brengen zijn.
Persoonlijk vind ik de kleur Pure Gold geen potje bij mijn huidkleur. Deze kleur staat veel mooier bij iemand met een donkere huid maar toch heb ik er een lipswatch van gemaakt om even te laten zien hoe het resultaat is.

PURE GOLD

MAYBELLINE LIPPIES & CONTOURING

HOT LAVA

MAYBELLINE LIPPIES & CONTOURING

COPPER ROSE

MAYBELLINE LIPPIES & CONTOURING

GUNMETAL

MAYBELLINE LIPPIES & CONTOURING

Mijn persoonlijke favorieten zijn Hot Lava (ik hou van lekker felle koraal-achtige kleurtjes) en de Gunmetal (ook al durf ik die overdag niet zo snel te dragen).
Ik ben gewend om matte liquid lipsticks te dragen maar het voordeel van een gewone lipstick is weer dat je geen tijd nodig hebt om de lipstick te laten drogen. De finish is meteen al mat.

MASTER BRONZE PALETTE

MAYBELLINE LIPPIES & CONTOURING

Het Master Bronze Palette is zoals de naam al zegt een palette met bronzers maar bevat ook 1 highlighter. Het palette is te koop voor €15,99.
De drie bronzer kleuren zijn echt bronzers en geen contour poeders omdat ze toch een lichte shimmer bevatten. Ook vind ik de bronzers alledrie subtiel en zijn ze geschikt voor vrijwel alle huidkleuren, behalve de heel donkere huid.

MAYBELLINE LIPPIES & CONTOURING
MAYBELLINE LIPPIES & CONTOURING

De bronzers zijn ook weer in verschillende tonen. Zo zie ik een bronzer met een wat warme ondertoon (meer oranje) en een bronzer met een wat meer koele ondertoon (roze) en een neutrale bronzer.
De highlighter heeft een wat meer gouden kleur en een wat warmere ondertoon. In principe dus ook geschikt voor iedere huidkleur.
De highlighter zelf is subtiel maar kan er lekker uitknallen naarmate je de highlighter opbouwt of vochtig aanbrengt. Een makkelijk palette dus om bijvoorbeeld mee te nemen maar ook ideaal voor je stash thuis! Bye 100 poeder doosjes!

SHOP DIRECT

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Het merk Maybelline is werkelijk bijna overal wel te koop. Zo kun je in zowat iedere willekeurige drogisterij het merk wel vinden en zullen ook de nieuwste producten hier te koop zijn. Denk aan Etos en Kruidvat.
Verder kun je ze natuurlijk ook online aanschaffen, door even te googlen kun je zelfs de goedkoopste versie vinden als je slim bent πŸ˜‰

Wat vind jij mooier? Metallic, Matte of Glans finish voor de lippen?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May