Je huid ’s nachts weer volop laten hydrateren zonder dat je er verder iets voor hoeft te doen, dat kan. Het masker van Origins breng je aan voordat je gaat slapen en doet haar werk als je slaapt. Een Sleeping Beauty masker dus πŸ˜‰
Benieuwd? Lees dan het artikel!

ORIGINS

EEN MASKERTJE ALS JE SLAAPT VAN ORIGINS

Origins is een huidverzorgingsmerk dat al bestaat sinds eind jaren ’80. Toentertijd was het een heel uniek merk omdat de producten vooral plantaardige ingredienten bevatte.
Niet alleen zagen zij de voordelen van planten voor de huid maar waren zij ook al heel bewust met het milieu bezig tijdens het proces van het maken van de producten.
Zo zijn ze de eerste die een recycle programma programma hadden voor de verpakkingen van de producten en werkten zij samen met stichtingen die veel voor het milieu doen.
Inmiddels 25 jaar later is het merk zo groot gegroeid dat het in bijna alle landen te koop is. En wij kennen het ook allemaal wel denk ik. Een merk met zo min mogelijk chemische toevoegingen en de huid helpen herstellen en verzorgen.

INTENSIVE OVERNIGHT DRINK UP MASK

EEN MASKERTJE ALS JE SLAAPT VAN ORIGINS

Deze versie van hetΒ Intensive Overnight Mask To Quench Skin’s Thirst is een limited edition en verkrijgbaar voor gemiddeld €25 voor een tube van 100ml.
Het is een masker dat je dus aanbrengt voordat je gaat slapen en zorgt voor intensieve hydratatie. Het masker bevat avocado en abrikoospitolie dat zorgt voor diep herstel van de vochtreserves en een reservoir bouwt voor de toekomst.
Ook zit er Japans zeegras in verwerkt dat zorgt voor het herstellen van de beschermende huidlaag om toekomstige dehydratie en tekenen van huidveroudering voorkomen.
Het gaat hier dus om een limited edition, de verpakking dus. Het product zelf is geen limited edition en kun je gewoon altijd kopen hoor πŸ™‚

EEN MASKERTJE ALS JE SLAAPT VAN ORIGINS
EEN MASKERTJE ALS JE SLAAPT VAN ORIGINS

Natuurlijk ben ik meteen gaan smeren toen ik het binnen kreeg. Ik hou van zulke producten. Vocht voor de huid is Γ‘ltijd goed, welk huidtype je ook hebt. Hydratatie is goed voor de huid van iedereen. Dus kom maar op.
Het wordt aanbevolen om twee keer per week te gebruiken. Je brengt het dus aan op het gezicht en haalt het overtollige eraf met een tissue. Of je brengt gewoon niet teveel aan, ook een optie zeg maar.. Ik vind het zonde om product weer met een tissue weg te halen.
De geur van de crème is heel erg lekker, een beetje zoet. Ik ruik vooral de Abrikozengeur die erin zit. Lekker. De avocado ruik ik eigenlijk niet. Ook niet zo erg want dat heeft toch geen heel lekkere geur.
De volgende dag voelt mijn huid lekker zacht aan en inderdaad niet uitgedroogd maar gehydrateerd. Deze staat nu ook standaard op mijn nachtkastje en vind het een heerlijk product om te gebruiken! Zeker als je een droge huid hebt in bijvoorbeeld de herfst of de winter is het een heel fijn product.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Origins zijn te koop bij onder andere Douglas. Je kunt ze natuurlijk online aanschaffen maar je kunt er ook voor kiezen om even naar de winkel te gaan. De medewerkers kunnen je eventueel helpen met het uitzoeken van het juiste product.
Je kunt daar ook altijd even smeren en ruiken, dat vind ik zelf altijd wel fijn Dan weet ik ook hoe iets voelt en ruikt.

Heb jij al eens producten van Origins uitgeprobeerd?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May