Een heel nieuw skincare merk uit Nederland is opgestaan! Milu Cosmetics genaamd. En misschien heb je het al voorbij zien komen want ineens zie ik het overal!
De superleuke verpakkingen en namen en natuurlijk de heerlijke maskers. In dit artikel laat ik je de aller- allernieuwste producten zien van het merk. Lees je gezellig mee?

MILU COSMETICS

NIEUW MERK: MILU COSMETICS

Zoals ik al aangaf is Milu Cosmetics echt hageltje nieuw. Het merk viel mij meteen al op vanwege de mooie kleurtjes, verpakkingen en namen. Ik hou ervan!
Milu Cosmetics is een Nederlands merk opgericht door Milu en wilt de beste oplossing voor je huidverzorging bieden die ook nog eens makkelijk is toe te passen.
De collectie bestaat momenteel uit (sheet)maskers en een konjac spons (like!). Ze hebben dus geen volwaardige skincare collectie maar is het meer bedoelt als toevoeging op je huidige skincare routine.
So just sit back, relax and enjoy these treats for your skin!
#MEETMILU

SHEET MASKS

NIEUW MERK: MILU COSMETICS

Ik neem aan dat jullie wel al bekend zijn met sheet maskers toch? Deze maskers komen van oorsprong uit Zuid Korea (dé skincare walhalla van de wereld). Het zijn kort gezegd doekjes doordrenkt in een serum of een masker die de huid direct een boost geven.
Milu Cosmetics heeft in totaal 5 verschillende sheet maskers en 1 oogmasker. Die laat ik hieronder zien.

GO GET YOUR DETOX

NIEUW MERK: MILU COSMETICS

De Go Get Your Detox is een bubble sheet masker en verkrijgbaar voor €8.95 per stuk.
Het masker reinigt de huid diep door het bubbelende effect en maakt daardoor dus ook de poriën goed schoon waardoor er minder olie/talg vrijkomt en dus minder kans op puistjes 🙂

NIEUW MERK: MILU COSMETICS
NIEUW MERK: MILU COSMETICS

Verassing! Het masker is dus zwart van kleur, of tenminste het doekje. Dat had ik niet verwacht. Grappig. Het masker bevat een soort vloeistof dat begint met bubbelen vanaf het moment dat het in aanraking komt met zuurstof denk ik. Want zodra ik hem uit de verpakking haal begint het proces al. Op mijn  gezicht gaat het lekker door tot ik op een gegeven moment een wolk op mijn gezicht heb. Ik voel het ook écht bubbelen op mijn gezicht waardoor het soms een beetje jeukt. Maar dit is goed, ik voel dat mijn huid grondig wordt gereinigd. Lekker! Na afloop spoel ik het af en voelt mijn huid inderdaad lekker schoon aan!

FIND THE MMM IN MUD

NIEUW MERK: MILU COSMETICS

Door naar de volgende! Find the Mmm in Mud is een twee-delig katoen/modder masker en heb je voor €9.50. Dit masker belooft de huid ook van diep te reinigen. Dus de poriën worden lekker schoongemaakt terwijl de huid zacht en gevoed wordt.

NIEUW MERK: MILU COSMETICS
NIEUW MERK: MILU COSMETICS

Oké, dit masker bestaat dus uit twee delen en is zeer goed ingepakt. Gelukkig maar, anders werd het een zooitje. Het masker zelf is groen en is zoals we gewend zijn qua textuur echt een moddermasker. Het is fijn dat het op een sheet masker zit, want dat scheelt een hoop tijd en geknoei!
Het masker ruikt lekker en voelt ook lekker fris aan vind ik. Na afloop is mijn huid lekker zacht, alsof ik een peeling heb gebruikt.

I CAN'T BELIEVE YOUR EYES

NIEUW MERK: MILU COSMETICS

Het volgende is de I Can’t Believe Your Eyes (love the name by the way). Deze is te koop voor €9.95 en bevat 2 paar pads. Dus goed voor twee behandelingen.
Het zijn Hydrogel Eye Patches en beloven de huid onder de ogen te verhelderen en te hydrateren. Ook helpt het om de fijne lijntjes te verminderen.

NIEUW MERK: MILU COSMETICS
NIEUW MERK: MILU COSMETICS

Deze vind ik superfijn! Het zijn echt gel-achtige pads die je onder de ogen plaatst. Ze voelen ook aan als de huid, ik voel ze amper zitten. Meestal vind ik oogmaskertjes een beetje vervelend aanvoelen maar daar heb ik hier geen last van.
Ik voelde na het gebruik dat de huid onder mijn ogen inderdaad gehydrateerd was en lekker zacht aanvoelde.

COPY PASTE YOUR YOUNG AGE

NIEUW MERK: MILU COSMETICS

De maskertjes vanaf hier heb ik nog niet geprobeerd dus zal alleen de informatie over de maskertjes geven.
Dit is de Copy Paste Your Young Age sheet masker en heb je al voor €8.95. In het masker zit een rijk serum dat de elasticiteit van de huid herstelt en je huid verjongd en lift. Dit is dus het ideale maskertje voor de wat oudere huid (ja daar behoor ik ook toe) en geeft direct een boost.

YOUR SKIN ASKS FOR HELP

NIEUW MERK: MILU COSMETICS

De Your Skin Asks for Help is een soothing hydrogel mask en is te koop voor €9.50. Net als het moddermasker is dit een twee-delig hydrogel masker die ervoor zorgt dat de huid kalmeert en revitaliseert.
Perfect dus om te gebruiken voor die date of dat ene feestje! Goede huidverzorging is echt de basis van je make-up!

SAY HI TO HYDRATION

NIEUW MERK: MILU COSMETICS

De naam zegt het eigenlijk al hè? Say Hi To Hydration is een moisturizing sheet masker. Voor de prijs van €8.95 heb je dus een instant hydra masker in een microfiber doekje. Het bevat een creamy serum waardoor de huid optimaal wordt gehydrateerd, verzorgt en dus maximaal vocht inbrengt.
Perfect voor deze periode! Herfst en winter? Go F* yourself. 1 keer in de week dit maskertje en zeg maar bye bye tegen je droge huid.

JEJU PURE KONJAC SPONGE

NIEUW MERK: MILU COSMETICS

Ik was al bekend met de Konjac Sponge en ik vind het heerlijk. Deze Jeju Pure Konjac Sponge is dé beauty tool voor de huid. De spons is gemaakt van 100% natuurlijke Konjac plantaardige vezels en 100% natuurlijke cellulose plant vezels.
Konjac (Konnyaku) komt oorspronkelijk uit Azië en wordt al honderden jaren gebruikt als medicijn en beauty tool.
Konjac staat namelijk bekend om haar genezende werking, zachte textuur en reinigingsmogelijkheden.

NIEUW MERK: MILU COSMETICS
NIEUW MERK: MILU COSMETICS

Een Konjac spons is heel hard zodra deze droog is. Maar wanneer je hem nat maakt dan wordt het een heel zachte fijne spons om je gezicht mee te reinigen. Je kunt hem gebruiken mét maar ook zonder reinigingsproduct. Het lijkt de huid ook wel zacht te maken zonder het echt te scrubben. Ook ideaal dus voor de gevoelige huid.
Ik vind het persoonlijk een heerlijke spons om mijn gezicht mee te reinigen.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Milu Cosmetics zijn verkrijgbaar via de website meetmilu.com. Hier vind je ook alle informatie over de producten en ik moet eerlijk zeggen dat ik de website echt geweldig vind! Mooie foto’s, goede lay-out en vooral heel leuke kleurtjes. Ik hou ervan!
Happy shopping!

Heb jij dit merk al voorbij zien komen?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May