Als jullie mij volgen via Insta of Snapchat dan heb je het event van NARS voorbij zien komen. De officiële launch party waarbij ik aanwezig was, een goodiebag kreeg én mijn eerste box heb gekregen met de NARS goodies. Deze post is all about the NARS lippies. De allernieuwste Powermatte Lip pigment lippies, de Audacious lippies en de Precision Lipliners. En uiteraard vind je de swatches ook in dit artikel. ENJOY!

NARS EVENT

NARS MATTE LIPPIES + GOODIEBAG EVENT

Afgelopen maand was het dan zover. Per 1 september was NARS dan eindelijk online te koop bij de Bijenkorf. En vanaf 15 september ging de NARS counter in het warenhuis ook open.
De dag daarvoor was ik, als Narsissist, in de Hallen uitgenodigd voor het pre-opening feest. Superleuk!
Als Narsissist was ik zelfs al twee uur eerder dan de andere genodigden welkom voor een NARS touch-up, awesome.
Event was fijn, lekker eten, leuke mensen en een hele fijne goodiebag!
Op de foto zie je de twee Audacious lippies die iedereen na het feest mee kreeg naar huis. Ook zie je op de foto een paar van mijn favo insta babes. Namelijk Lips on Fire (Melanie) en Michelle Agerbeek.. Follow!!!

AUDACIOUS LIPSTICK

NARS MATTE LIPPIES + GOODIEBAG EVENT
NARS MATTE LIPPIES + GOODIEBAG EVENT

Hieronder vind je de swatches van de twee verschillende Audacious lippies die in de goodiebag zaten.

ANNABELLA

NARS MATTE LIPPIES + GOODIEBAG EVENT

ANITA

NARS MATTE LIPPIES + GOODIEBAG EVENT

PRECISION LIPLINERS

NARS MATTE LIPPIES + GOODIEBAG EVENT

In de eerste box vond ik de Precision Lip Liners in de kleuren ‘Arles’ en ‘Ride it’. Arles is een mooie zacht-roze kleur. Love it, en Ride it is een lekker opvallende kleur in een paars/rode tint, perfect voor een slaying look.
Zelf gebruik ik lipliners graag over mijn hele lip zodat ik een mooie long lasting matte look heb maar eigenlijk zijn ze natuurlijk bedoeld om de lippen mee te omlijnen. De kleuren passen dan ook bij verschillende lipstick en lip pigments.

ALRES

NARS MATTE LIPPIES + GOODIEBAG EVENT

RIDE IT

NARS MATTE LIPPIES + GOODIEBAG EVENT

POWERMATTE LIP PIGMENTS

NARS-power-matte-lip-pigment-swatch-under-my-thumb

En tot slot vier nieuwe pareltjes van het merk. Namelijk de Powermatte Lip Pigments. Hier moet ik over zeggen dat ik ze ge-wel-dig vind.Ten eerste is het pigment echt super. Alle swatches heb ik maar één keer aangebracht en dekt volledig. Ten tweede ruiken de lippies super lekker, een beetje zacht-zoetig. En tot slot zijn de aanbreng sponsjes lekker stevig en dun. Hierdoor kun je dus heel gemakkelijk de liquid lipstick aanbrengen. Zelfs in de mondhoekjes (hier heb ik zelf altijd moeite mee).

NARS MATTE LIPPIES + GOODIEBAG EVENT
NARS MATTE LIPPIES + GOODIEBAG EVENT

AMERICAN WOMAN

NARS MATTE LIPPIES + GOODIEBAG EVENT

LIGHT MY FIRE

NARS MATTE LIPPIES + GOODIEBAG EVENT

UNDER MY THUMB

NARS-power-matte-lip-pigment-swatch-under-my thumb

ROCK WITH YOU

NARS MATTE LIPPIES + GOODIEBAG EVENT

Lastig om een favoriet te kiezen. Ik vind de lipsticks namelijk heel fijn maar ik hou ook echt van liquid matte lipsticks.. Ik ga voor de Audacious Anita en de Powermatte Rock with You. Wat denken jullie?

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is NARS tegenwoordig dus te koop bij de Bijenkorf. Je kunt online kijken maar ze hebben ook een NARS counter in Amsterdam en Utrecht en vanaf volgende maand ook in Rotterdam. Yay!
Ik ga aankomende week voor een one in one sessie en laat jullie natuurlijk het resultaat zien op mijn Instagram!

Voor welke lipstick en kleur zou jij gaan?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May