Van een beauty adventskalender heb je nooit genoeg! Trust me! Ben je een huidverzorgingsfreak of ken je iemand die gek is van skincare? Dan is deze adventskalender hét cadeau voor kerst. Deze kalender van Babor bevat namelijk een kuur van een maand lang. En heb jij voor de kerst een prachtige glowing skin!

BABOR ADVENTSKALENDER

ADVENTSKALENDER VOOR SKINCARE LOVERS: BABOR

De prachtige gouden kleuren doen me meteen al denken aan kerst en dat is mijn favoriete feest van het jaar. We zijn er bijna!
Iedere dag kun je een vakje openen en daarin vind je een ampul van Babor. Er zijn 24 vakjes met op elkaar afgestemde ampullen die ervoor zorgen dat jij tegen de tijd dat het kerst is een stralende huid hebt.
Je begint namelijk op 1 december met het openen van het vakje waar het cijfer 1 op staat en dit herhaal je tot het laatste vakje (24).
Jullie zijn natuurlijk ook benieuwd wat er in het ei zit. Want daar draait het tenslotte allemaal om..

ADVENTSKALENDER VOOR SKINCARE LOVERS: BABOR
ADVENTSKALENDER VOOR SKINCARE LOVERS: BABOR

Eigenlijk is het dus helemaal geen verrassing wat er in het vakje zit. Namelijk een ampul. Wel is het een verrassing wat voor ampul je achter het vakje vindt. Zo vind je hydraterende fluids, algen fluids, nacht-, collageen- en onder andere lift fluids.
Je gebruikt de ampul ’s avonds op een gereinigde huid, laat het even intrekken en vervolgens breng je je reguliere nachtverzorging aan. Benieuwd naar andere ampullen van Babor? Die kun je hier vinden. Ik heb namelijk al een aantal keren een Babor Ampullen kuur gedaan, en het is zó fijn. Trust me!

Ook deze adventskalender wordt iedere dag ‘unboxed’ op mijn instagram stories. Volg me dus als je dat nog niet doet: @May_cate.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De adventskalender van Babor is verkrijgbaar via de webshop van Babor en bij een aantal Babor salons. Zeker even een kijkje waard!
De kalender heb je voor €70 en bevat 21 x 2ml en 3 x 1ml ampullen! Merry Christmas!

Kies jij dit jaar voor een beauty adventskalender?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May