Hey! Dat is alweer een tijd geleden. Het unboxen van de Styletone box. Bijna een jaar geleden maakte ik mijn laatste Styletone box open en ik ben benieuwd of ik nu weer blij wordt van de inhoud. In ieder geval zitten er vijf producten in de box en die laat ik in dit artikel zien! 

STYLETONE BOX

UNBOXING DE STYLETONE BOX VAN NOVEMBER 2017

De Styletone box is één van de goedkoopste beautyboxen die ik ken. Je betaalt namelijk maar €12,50 per maand en krijgt daarvoor iedere maand minimaal 5 fullsize producten.

De Styletone box is vrijwel altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de box altijd door je brievenbus, handig! Benieuwd? Of wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.

MINI MAGAZINE

UNBOXING DE STYLETONE BOX VAN NOVEMBER 2017

Zoals iedere maand vind je een mini magazine in de box. Waarin leuke tips staan, foto’s van de vorige box en alle informatie over de producten die in de box zitten.
Het magazine is niet echt iets waar je een middagje voor kan zitten hoor, het is namelijk niet heel veel maar wel erg handig en superleuk vormgegeven. Ook vind je er de mooiste foto’s van de vorige Styletone box die op social media zijn gedeeld.

DE INHOUD

UNBOXING DE STYLETONE BOX VAN NOVEMBER 2017

OOGSCHADUW PALETTE

UNBOXING DE STYLETONE BOX VAN NOVEMBER 2017

Als eerste zie ik een bekend merk! Leuk, want ik heb vaker met Christian Faye samengewerkt. In de box zit de Quattro Eyeshadow ter waarde van €15.95.
Het merk is gespecialiseerd in oog make-up en je vindt hier meer reviews over verschillende producten.
Met dit palette kan je alle kanten op, een naturel look of juist een lekkere smokey eye, het kan allebei.

INDIVIDUELE LASHES

UNBOXING DE STYLETONE BOX VAN NOVEMBER 2017

Hey, dit vind ik echt leuk om te vinden in de box. Ik gebruik namelijk altijd valse wimpers maar nooit individuele wimpers. Deze Eyelashes van Paese zijn verkrijgbaar voor €12 en bevat 60 stukjes met meerdere haartjes. Ideaal dus om je eigen perfecte wimpers  te creëren.
Wat helemaal handig is, is dat er al lijm aan de wimpers zit, je hebt dus alleen een pincet nodig om ze aan te brengen. Yep, coming up op mijn instalooks!

SHIMMER ROLL

UNBOXING DE STYLETONE BOX VAN NOVEMBER 2017

Ik dacht eerst dat het een soort lipgloss of liquid eyeshadow was met een soort spons applicator. Wrong! Het is een roller. Mega leuk, want dit had ik nog niet én de kleur is goed!
De Shimmer Roll in de kleur Champagne van Bella Pierre is te koop voor €20 en kan worden gebruikt op het gezicht: ogen, lippen, wangen maar ook op het lichaam (denk aan je sleutelbeenderen voor het wauw effect).

UNBOXING DE STYLETONE BOX VAN NOVEMBER 2017
UNBOXING DE STYLETONE BOX VAN NOVEMBER 2017

In principe is het dus een highlighter. En ook verwachtte ik een liquid structuur, alweer fout! Het is echt een poeder die heel gemakkelijk op de huid rolt en te blenden is.
Heel aangenaam verrast en ook super makkelijk om mee te nemen in je tas voor je night out. Shine baby!

SHEET MASK

UNBOXING DE STYLETONE BOX VAN NOVEMBER 2017

Je word er mee doodgegooid, als je nog niet weet wat een sheet mask is dan heb je echt onder een steen gelegen. Ik vind ze heerlijk! Dus hier ben ik blij mee.
Het is Radiant Glow mask van Beautaniq Beauty ter waarde van €6. Het merk ken ik nog niet, dat vind ik altijd leuk. Ook word ik instant happy van de verpakking. Lekker zomers en vrolijk. Even weg van de winter.
Het masker belooft je huid te hydrateren en te verzorgen met alleen maar botanische ingrediënten, Denk aan Vitamine C, Anti-oxidanten en papaya. Yum!

CC CREAM

UNBOXING DE STYLETONE BOX VAN NOVEMBER 2017

Jawel! Deze ken ik al. En het is mijn favoriete CC Cream. Namelijk de CC Complete Cream van Youth Lab. Een Grieks merk, de CC cream is te koop voor €14.95.
Ik ben heel blij dat deze in de box zit want hij is écht superfijn! Hij dekt namelijk ook mooi zonder dat het als een foundation aanvoelt en eruit ziet. Ook heeft het een bescherming van SPF30 en bevat het vitaminen om je huid te verzorgen 🙂

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De Styletone box van November heeft een waarde van €68,90! En als je bedenkt dat de box maar €12,50 kost dan kun je ervan uitgaan dat je er een soort van op verdient dus 😉 Logisch!
Ook is dit trouwens een super perfect schoen cadeautje of kerst cadeautje als je iets teveel geld hebt uitgegeven. Want de box kost je maar iets meer dan een tientje en niemand die dat weet. Slim of slim?

Anyways, wil je deze box bestellen? In Nederland betaal je €12,50 voor de box en in België €15. Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

Wat vind jij van de november box van Styletone?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May