Remember Posh Spice? Of ken je haar via David of vanwege haar style? Ik heb het natuurlijk over Victoria Beckham. De vrouw die nooit ouder lijkt te worden.
Samen met Estée Lauder heeft zij een make-up lijn gelanceerd die helemaal in haar stijl is, denk chique, nude, vrouwelijk en sexy. Ik probeerde de lipstick en lipliner uit de lijn. Dus als nude jouw fave is, kijk dan even mee!

VICTORIA BECKHAM x ESTEE LAUDER

ESTÉE LAUDER EN VICTORIA BECKHAM MAKE-UP COLLECTIE

Victoria Beckham dus, in samenwerking met Estée. Ik was excited want ik weet dat die vrouw een prachtige style heeft en het moet dan ook wel een mooie collectie zijn toch?
Zelf zegt ze erover dat ze met deze collectie iedere vrouw zelfverzekerd, mooi en sterk te laten voelen. De collectie is geïnspireerd door Victoria’s favoriete steden in de wereld. Het reflecteert haar eigen persoonlijke visie van beauty.
De collectie bestaat uit een heleboel verschillende producten en zij legt de focus op de perfecte huidteint en textuur en het geven van definitie aan de bot structuur zoals de jukbeenderen. Ze garandeert een fresh glowing skin.

LIP PENCIL

ESTÉE LAUDER EN VICTORIA BECKHAM MAKE-UP COLLECTIE

Ik ben met het Lip Pencil die verkrijgbaar is voor €33. Yep redelijk prijzig inderdaad. Het is een Limited Edition overigens en die zijn vaker toch net wat duurder.
Het lip potlood heeft een matte finish en heeft precies de kenmerkende kleur van Victoria Beckham: nude. Hey, dat is toevallig! Ook mijn favoriete lipstick kleur 😉
Het potlood is romig en brengt inderdaad heel fijn en zacht aan. Zelf kleur ik het liefst mijn hele lippen in met het potlood om erna de lipstick eroverheen aan te brengen. Zo blijft je lipstick nóg langer zitten!

LIPSTICK

ESTÉE LAUDER EN VICTORIA BECKHAM MAKE-UP COLLECTIE

De lipstick is precies hetzelfde kleurtje als het Lip Pencil. De Matte Lipstick is verkrijgbaar voor €48 en heeft dus ook een matte finish en een nude kleur. Bij mij lijkt de kleur wat donkerder uit te vallen en neigt meer richting bruin. Maar op zich vind ik het wel mooi. Niet heel nude meer bij mij in ieder geval.
De lipstick voelt in ieder geval niet mat, wat prettig is want hierdoor drogen je lippen niet uit. Wel is de finish inderdaad mat en blijft de lipstick redelijk lang goed zitten. Wel moet het even worden bijgewerkt na het eten.

ESTÉE LAUDER EN VICTORIA BECKHAM MAKE-UP COLLECTIE
ESTÉE LAUDER EN VICTORIA BECKHAM MAKE-UP COLLECTIE

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De hele Estée Lauder x Victoria Beckham collectie is te koop bij Douglas én bij de Bijenkorf.  Let op, het is dus een limited edition collectie en komt dus niet meer terug! Als je iets wilt moet je er dus niet te lang mee wachten.
Zelf ga ik denk ik nog voor de paletten want die zien er ook prachtig uit!

Zou jij voor een lipstick of voor een palette van de collectie gaan?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May