Best wel cool, een poeder lipstick. Heb jij het wel eens gebruikt? Clinique belooft namelijk een mooie matte naturel look met dit product. Maar wél met veel pigment. Oke, proberen dus! Is het wat? Of droogt het mijn lippen uit, wat ik enigszins wel verwacht? Lees je mee?

LIP SHADOW CUSHION MATTE LIPSTICK

POEDER LIPSTICK VAN CLINIQUE

Naar producten als deze ben ik altijd wel heel erg nieuwsgierig. Ze zijn namelijk best uniek. Je ziet ze niet vaak dus vind ik het altijd leuk om te proberen. Een soort lipstick poeder dus.
De Clinique Pop™ Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder Lipstick is een hele mond vol. Ik ga het vanaf nu dus gewoon een lip poeder noemen goed? Hij is verkrijgbaar voor gemiddeld €22 en is in 8 kleuren beschikbaar. Van licht tot donker maar alleen in warme kleuren.
Hij belooft een explosie van kleur te geven met een matte zachte finish. Wanneer je het aanbrengt is het romig en verandert het in een gewichtsloze poeder finish. Je zou het niet eens moeten voelen dat het op je lippen zit!

POEDER LIPSTICK VAN CLINIQUE

Ik ben best wel aangenaam verrast door de lip poeder. Ik had verwacht dat mijn lippen er een beetje droog van zouden worden. Net als wat ik wel eens bij sommige matte liquid lipsticks heb. Maar dat valt reuze mee.
Bij het aanbrengen voelt het namelijk totaal niet als een poeder en het is ook echt zo dat ik niet voel dat het op mijn lippen zit. Het is een soort lip stain eigenlijk maar dan net even anders!
De kleur in deze review is de 05 Blossom Pop en de meest licht roze kleur. Mijn favoriet denk ik. Het lijkt wel een beetje alsof ik gewoon een heel gezonde lip kleur van mezelf heb!
Als je echt droge lippen hebt wilt het trouwens wel een beetje gaan vellen.. Een oplossing is om een beetje lipbalm op de lippen aan te brengen, zachtjes met een tissue te deppen en vervolgens het lip product aan te brengen. You’re welcome!

POEDER LIPSTICK VAN CLINIQUE
POEDER LIPSTICK VAN CLINIQUE

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De Lip Powder van Clinique is natuurlijk op de website van Clinique zelf te koop maar ook kun je bij de Douglas terecht voor dit product. Zeker als je de kleurtjes in het echt even wil zien en proberen raad ik je aan om de winkel even in te stappen.

Heb jij wel eens een lip poeder geprobeerd?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May