Ben je net zo gek op gezichtsmaskers als ik? En zou je het liefst iedere avond een maskertje gebruiken? Dan moet je écht dit artikel even bekijken. Ik probeerde namelijk het # Maskboss Sheet Mask Challenge pakket. Een set van 7 maskers die je een hele week gebruikt en je gegarandeerd een super stralende huid geeft. 

STARSKIN

Starskin Maskboss 7 dagen challenge

STARSKIN® is gecreëerd op basis van de expertise van dermatologen en schoonheidsspecialisten van de sterren en geïnspireerd en geproduceerd in Korea, de oorsprong van ’s werelds meest geavanceerde huidverzorging technologieën.Een verbluffend perfecte teint. Een gezonde, stralende gloed, alsof de huid van binnenuit verlicht wordt. Iedere vrouw vraagt zich af wat de beauty geheimen zijn van de glamoureuse filmsterren die over de rode loper flaneren. Met de introductie van STARSKIN® worden Hollywoods best bewaarde geheimen eindelijk onthuld. Sterproduct is de Bio-Cellulose sheet masker, welk deel uitmaakt van de innovatieve collectie. Deze volgende generatie van sheet maskers wordt door experts beschouwd als de gouden standaard voor huidbehandeling. STARSKIN®’s Glowstar™ Foaming Peeling Perfection Puff en haar Double-Layer Technology Hand and Foot Masks zijn goed ontvangen vanwege hun effectieve en professionele spa-behandeling voor thuisgebruikers.

Niet geheel onbelangrijk: Alle producten zijn vrij van parabenen, siliconen, sulfaten, minerale oliën en chemische kleurstoffen. Verder is het merk OOK nog eens gecertificeerd cruelty free ♡

#MASKBOSS

Starskin Maskboss 7 dagen challenge

Oke, het #Maskboss Sheet Mask Challenge boek dus van Starskin. Superleuk idee om als cadeautje te geven maar nog leuker om jezelf cadeau te geven.
Het is een soort doosje die je ook wel eens ziet bij DVD series maar dan zonder DVD’s maar met maskers. Het pakketje bevat 7 maskers om iedere dag van de week te gebruiken. De maskers in het pakket zijn de best sellers van Starskin en misschien ken je ze al.

Starskin Maskboss 7 dagen challenge
Starskin Maskboss 7 dagen challenge

Al eerder heb ik reviews geschreven over de lace masks van Starskin en die kun je hier vinden. Even per dag dan de maskers nu:

  • Dag 1: Red Carpet Ready, een hydraterend bio-cellulose face mask
  • Dag 2: 7-Second Morning Mask. een pad die de huid exfolieert en superfoods bevat voor een glow
  • Dag 3: Dreamkiss, een plumping & hydrating bio-cellulose lip masker
  • Dag 4: Lifting Lace, een V-shape lace masker
  • Dag 5: Lifting Lace, een melt away lace oog masker
  • Dag 6: 7-Second Morning Mask, het masker dat ook in dag 2 zat
  • Dag 7: After Party, een brightening bio-cellulose masker

DAY 1

Starskin Maskboss 7 dagen challenge

DAY 2

Starskin Maskboss 7 dagen challenge

DAY 3

Starskin Maskboss 7 dagen challenge

DAY 4

Starskin Maskboss 7 dagen challenge

DAY 5

Starskin Maskboss 7 dagen challenge

DAY 7

Starskin Maskboss 7 dagen challenge

Mijn favoriete masker is de Dreamkiss. Ik hou van lipmaskers! Wat ook superfijn is aan dit masker is dat er een gat inzit. Je kunt dus gewoon praten tijdens het masker én het voelt alsof je geen masker op hebt. Helemaal niet irritant dus.
Ook vind ik de Cellulose maskers heel fijn omdat ze zo lekker op de huid liggen.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Het #Maskboss pakket is te koop voor €29.95 en daarvoor krijg je dus 7 maskers wat neerkomt op ongeveer €4.30 per masker en dat is aanzienlijk goedkoper dan dat je de maskers los koopt.
De set is te koop bij onder andere Douglas. Happy shopping!

Hoe vaak in de week gebruik jij een gezichtsmasker?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May