Yay! Clinique heeft weer een nieuwe campagne. Namelijk ‘The Wink’ en daar hoort deze mascara bij. De nieuwste mascara van het merk. En omdat ik, en ik weet veel van jullie, ook van het merk houden wilde ik het natuurlijk proberen en met jullie delen. Mét voor- en na foto’s. Let’s go.

HIGH IMPACT LASH ELEVATING MASCARA

THE WINK VAN CLINIQUE

De High Impact Lash Elevating Mascara van Clinique is een redelijk unieke mascara. Het is namelijk een mousse-achtige mascara die de wimpers lift zonder ze te verzwaren. De wimperhaartjes worden gekruld en worden de hele dag op zijn plaats gehouden. Beloofd wordt in ieder geval dat ze niet gaan hangen.
Waarom heb ik dit nooit eerder bedacht eigenlijk? Ik heb daar namelijk altijd last van. Ik heb lange wimpers, ook veel wimpers, maar ze staan recht vooruit. Dus krultang erin en mascara, maar na een tijdje zijn ze nooit meer zo mooi gekruld. Ik ben dus benieuwd of dat met deze mascara wel zo is.
Verder belooft de mascara niet te vlekken of te kruimelen en bevat het verzorgende oliën waardoor de wimpers gezond en zacht worden.

THE WINK VAN CLINIQUE
THE WINK VAN CLINIQUE

Ik moet zeggen dat ik best wel tevreden ben over de wimpers.
Ten eerste vlekt het inderdaad niet, hij loopt niet uit en kruimelt ook niet na verloop van tijd. Dat gedeelte klopt dus helemaal. Nu was ik zo benieuwd naar het feit dat de wimpers niet zouden gaan ‘hangen’.
Ik heb de mascara de hele dag op gehad en aan het einde van de dag zijn ze ook niet meer zo gekruld als in de ochtend (obviously) maar ze houden het wel aardig lang vol. Na een aantal uur zijn mijn wimpers namelijk nog steeds mooi omhoog gekruld. Normaal gesproken zijn ze dan al weer veel rechter.
De mascara geeft niet meer volume of lengte, voor mij ook niet nodig. Maar de wimpers lijken wel langer vanwege de ‘liftende’ werking.
Wat ik wel moet zeggen is dat je voorzichtig moet zijn met aanbrengen. 1 á 2 laagjes zijn echt genoeg, de mascara is namelijk zo vol dat het makkelijk wordt om spinnepoten te creëeren. Als je het houdt bij een of twee laagjes dan is er niets aan de hand!

VOOR

THE WINK VAN CLINIQUE

NA

THE WINK VAN CLINIQUE

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Het merk Clinique is verkrijgbaar bij de website van Clinique zelf, redelijk logisch maar ook bij de meeste parfumerieën zoals Douglas, Ici Paris XL en Mooi Parfumerie.
De mascara is te koop voor €32 en is alleen in de kleur zwart verkrijgbaar.

Gebruik jij een wimper krultang voordat je mascara aanbrengt?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May