Ik begin het steeds meer te zien, huidverzorging uit het hoge Noorden. En ik moet zeggen, ze weten inderdaad wat ze doen daar. Zo ook met dit nieuwe merk Nordik Sense dat gewoon te koop is bij de Appie voor hele leuke prijsjes. Ik was dus benieuwd naar dit merk en testte het alvast even uit! 

NORDIK SENSE

NIEUW IN NL: SCANDINAVISCH GENOT. NORDIK SENSE

Nordik Sense is een merk dat pas sinds kort is geïntroduceerd is in Nederland. Het merk staat voor het verbeteren van de vaak te schaarse momenten voor jezelf.
Er is vaak te weinig tijd om je te ontspannen, even stil te staan, adem te halen en om je heen te kijken.
Het merk is geïnspireerd door een eeuwenoude Scandinavische traditie en is gebaseerd op een kuurtraditie waarbij de cycli van warm en koud gevolgd worden door een moment van ontspanning. Ja inderdaad, helemaal sauna-achtig. Maar dan voor thuis.
Met de producten van het merk kun je lekker mixen om jouw ideale combinatie van warming, cooling en relaxing samen te stellen in drie heerlijke geuren.

  • Cooling: Geeft je hernieuwde energie. Het verfrist je geest
  • Warming: Zorgt voor een verwarmende sensatie. Totale ontspanning van lichaam en geest.
  • Relaxing: Jezelf in een andere wereld wanen en de drukte achter je laten. Je komt weer herladen terug.

COOLING SHOWERSCRUB

NIEUW IN NL: SCANDINAVISCH GENOT. NORDIK SENSE

Ik begin met de Cooling Shower Scrub die te koop is voor €4,99. Het verbaast me trouwens dat de producten zo budget vriendelijk zijn. Ik had de prijs nog niet opgezocht toen ik de producten uit ging testen en ik had ze toch in een hoger segment verwacht. Funny.
Anyway, de Cooling Shower Scrub zit in een blauwe tube wat natuurlijk wordt geassocieerd met koud. De scrub zorgt voor hernieuwde energie qua geur en textuur en exfolieert het lichaam.

NIEUW IN NL: SCANDINAVISCH GENOT. NORDIK SENSE
NIEUW IN NL: SCANDINAVISCH GENOT. NORDIK SENSE

De tube bevat 150ml en heeft een soort crème-achtige textuur met scrubdeeltjes erin. De scrubdeeltjes zijn redelijk grof wat ideaal is voor het lichaam. Vooral mijn benen hebben wel een scrub nodig en daar gebruik ik het liefst grove korrels voor.
Het ruikt lekker fris en doet me inderdaad denken aan ‘cooling’ qua geur. Ik ben toch wel benieuwd als ik geblinddoekt zou ruiken of ik het dan ook associeer met cooling. Ik denk van wel hoor, maar dat vroeg ik me gewoon even af.
In ieder geval vind ik dit een prettige scrub en zeker voor de prijs. De korrels zijn trouwens te grof om voor het gezicht te gebruiken, dus hou het bij je lichaam 🙂

RELAXING SHOWER GEL

NIEUW IN NL: SCANDINAVISCH GENOT. NORDIK SENSE

Door naar de volgende stap. Het reinigen van je lichaam. Deze Relaxing Shower Gel is te koop voor €3,99 en bevat 200ml. Ook de showergel zit in een tube.
De gel zit in de lijn ‘Relaxing’ wat inhoudt dat de geur ervoor zorgt dat je eventjes kan ontspannen onder de douche.

NIEUW IN NL: SCANDINAVISCH GENOT. NORDIK SENSE
NIEUW IN NL: SCANDINAVISCH GENOT. NORDIK SENSE

De shower gel is doorzichtig van kleur en heeft de textuur van een shower gel die ik ook zou verwachten. Het schuimt lekker wanneer ik het onder de douche gebruik en laat geen droge huid achter. De gel heeft namelijk naast de reinigende eigenschappen ook verzorgende eigenschappen.
De geur vind ik eigenlijk best fris. Ik had hem iets zwoeler verwacht bij de lijn ‘ontspanning’. Ik vind de geur trouwens wel erg lekker hoor, maar ik had meer een soort sauna geur verwacht.

WARMING SHOWER OIL

NIEUW IN NL: SCANDINAVISCH GENOT. NORDIK SENSE

De Warming Shower Oil is mijn favoriet! Ik vind hem echt heerlijk. De olie vind je in een fles met een pompsysteem en bevat 200ml voor €5,99.
Een olie onder de douche vind ik altijd erg lekker omdat het de huid hydrateert en lekker zacht aanvoelt. De kleur van de olie is geel.

NIEUW IN NL: SCANDINAVISCH GENOT. NORDIK SENSE
NIEUW IN NL: SCANDINAVISCH GENOT. NORDIK SENSE

Ja, deze geur is dus mijn favoriet. Heerlijk! Lekker intens en zwoel. Ook de olie zelf vind ik heerlijk. Ik heb wel de neiging om veel teveel te pakken maar dat is niet zo erg want zo duur is het nu ook weer niet.
Heerlijk zacht in ieder geval! Ik ga hier ook de bodylotion van halen!

RELAXING BODY LOTION

NIEUW IN NL: SCANDINAVISCH GENOT. NORDIK SENSE

Tot slot de Relaxing Body Lotion. Deze bevat 200ml en kost €4,99. Net als de olie zit het in een fles met een pomp systeem.
De geur is dezelfde als de Relaxing Shower Gel. Wat natuurlijk niet zo gek is omdat het uit dezelfde lijn komt.
De lotion belooft de huid te verzorgen en te verzachten.

NIEUW IN NL: SCANDINAVISCH GENOT. NORDIK SENSE
NIEUW IN NL: SCANDINAVISCH GENOT. NORDIK SENSE

De Body Lotion is echt een lotion qua structuur. Een vloeibare crème die makkelijk wegsmeert op het lichaam. Zelf vind ik body butters het meest fijn. Lekker romig en dik. Hopelijk komt er van dit merk ook ooit nog eens een butter uit.
Ik moet zeggen dat ik deze geur lekker vind maar de warming lijn qua geur fijner. Dus ik ga de volgende keer voor een bodylotion uit de warming lijn!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Het merk Nordik Sense is vanaf nu verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Je kunt ze trouwens ook gewoon online bestellen.
Elk product dat je hierboven ziet is verkrijgbaar in alle drie de lijnen: Cooling, warming en relaxing. De warming lijn is mijn favoriet. Die is lekker intens. Voor de zomer is de relaxing lijn weer erg lekker vind ik.

Heb jij Nordik Sense al gespot?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May