Dé trend van het moment. Witte tanden door natuurlijke producten. Bloomr heeft de producten hiervoor. Dus wil je liever geen lampjes, dure behandelingen, strips of gevoelige tanden? Lees dan even waarom iedereen kiest voor houtskool! 

BLOOMR

BLOOMR: JE TANDEN WEER WIT MET HOUTSKOOL & COCONUT

Het merk Bloomr wilt graag back to nature. De producten zijn namelijk allemaal 100% natuurlijk en bevatten daarom geen chemische ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor het lichaam.
Het merk ontstond in 2016 en is bedacht door twee vrienden met een orthomoleculaire geneeskunde en biochemische achtergrond.
Momenteel hebben zij een bamboe tandenborstel en Coconut Charcoal in het assortiment, maar zijn hard bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten.

BAMBOE TANDENBORSTEL

BLOOMR: JE TANDEN WEER WIT MET HOUTSKOOL & COCONUT
BLOOMR: JE TANDEN WEER WIT MET HOUTSKOOL & COCONUT

Als eerst de Bamboe Tandenborstel. Het wordt omschreven als hét alternatief voor de plastic tandenborstels. Deze tandenborstel is namelijk gemaakt uit biologisch bamboehout. Zelfs de haartjes.
Het design zelf vind ik mooi en oogt toch chic. Waar de meeste ‘biologische’ producten een andere look hebben, vind ik dit toch wel bijzonder en mooi.
Wat ook prettig is, is dat de haartjes zwart zijn. Omdat je de charcoal poeder zal gebruiken met deze tandenborstel wordt het niet snel goor om te zien. Het houtskool geeft namelijk wat zwart af.

COCONUT & CHARCOAL

BLOOMR: JE TANDEN WEER WIT MET HOUTSKOOL & COCONUT

Door naar de Coconut Charcoal. Wordt omschreven als de 100% natuurlijke variant van het tanden bleken. Het bevat geen bleekmiddelen en zorgt ook niet voor gevoelige tanden.
Niet alleen maakt het je tanden witter maar ook sterker. Het is een pikzwart poeder en is de puurste geoxideerde versie van houtskool. Het wordt gebruikt om vlekken en verkleuringen te verwijderen zonder schadelijke chemische ingrediënten.

BLOOMR: JE TANDEN WEER WIT MET HOUTSKOOL & COCONUT
BLOOMR: JE TANDEN WEER WIT MET HOUTSKOOL & COCONUT

De Coconut extracten dat uit biologische kokosnoten komt zorgt er ook voor dat de mondhygiëne wordt verbetert en past zelfs de pH-waarde van je mond aan. Dit helpt om gaatjes of een slechte adem te voorkomen.
De poeder is heel goed te gebruiken voor het verwijderen van (gele)verkleuringen van koffie, thee, tabak, wijn etc.

BLOOMR: JE TANDEN WEER WIT MET HOUTSKOOL & COCONUT
BLOOMR: JE TANDEN WEER WIT MET HOUTSKOOL & COCONUT

Ziet er allerminst charmant uit. Dat klopt! Haha. Wat je doet is het volgende: Je maakt de tandenborstel nat en dipt het in de zwarte poeder. Vervolgens ga je je tanden poetsen zoals je gewend bent.
Hierna spoel je je mond goed na en poets je eventueel nog met gewone tandpasta om alle restjes te verwijderen,
Ik gebruik de poeder nu een week of 3 en doe het één keer per week. In principe kun je het gewoon iedere dag gebruiken maar dat vind ik niet zo nodig.
Mocht je echt veel verkleuringen hebben kun je er een soort kuurtje van maken door een week of een maand lang je tanden te poetsen met de poeder.
Ik ben een roker (ik ben volwassen dus shut up), een koffie- én thee drinker. Dus ik heb af en toe wel wat last van wat verkleuringen. Ik merkte dat na één keer gebruik de meeste verkleuringen wel weg zijn en na een aantal keer gebruiken de tanden ook echt witter worden.
Ik ben heel tevreden en echt heel blij met dit product en ik ga dit zeker vaker gebruiken. Absoluut een aanrader als je je tanden wat witter wil hebben en geen honderden euro’s wilt spenderen of producten wil gebruiken waar je tanden gevoelig van worden!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Bloomr zijn te koop bij de webshop van het merk zelf. Je vind hier ook leuke pakketjes die voordelig zijn als je bijvoorbeeld ook een set voor je vriend, moeder, vriendin of wie dan ook wil bestellen.

Prijzen:
Premium Bamboe Tandenborstel €8
Coconut Charcoal €39,95

Heb jij je tanden wel eens gebleekt of hier producten voor gebruikt?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May