Mocht je nog op zoek zijn naar een masker dat je huid intensief voedt in 10 minuten en supermakkelijk te verwijderen is? Dan is het SOS masker van Clarins misschien wat voor je. In dit artikel test ik het masker uit en vertel ik wat ik ervan vind. 

CLARINS

Clarins SOS comfort masker

Clarins is een heerlijk merk dat van oorsprong uit Frankrijk komt. Het staat bekend om een luxueus en high-end merk dat huidverzorging, make-up en parfum ontwikkeld.
Clarins is een familie bedrijf (zo leuk altijd om te horen) en werd in 1954 opgericht door de student Jacques Courtin-Clarins. Nog niet eens zo heel lang geleden is deze meneer overleden, in 2007 namelijk. Zijn zoon Christian Courtin-Clarins heeft het stokje overgenomen waardoor het merk precies hetzelfde blijft zoals zijn vader dat zou willen. Luxe, kwaliteit en exclusiviteit.
Clarins staat er bekend om dat de producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals planten. Daardoor zullen de producten dus nooit zorgen voor een geïrriteerde huid of allergieën. Zelfs de meest gevoelige huid vind Clarins fijn!
Benieuwd naar eerdere reviews/video’s over de producten van het merk? Die vind je hier.

SOS COMFORT MASK

Clarins SOS comfort masker

Het Clarins SOS Comfort Masker is een exfoliërend masker dat direct verzorgt. Het is een verzorgend balsem masker dat extra geschikt is voor de droge (schilferachtige) huid en een doffe teint. Ook perfect voor de gecombineerde huidjes natuurlijk en in de winter.
Het masker is rijk en romig en en omhult de huid. Binnen 10 minuten heeft het haar werk al gedaan en heeft ze je huid intensief gevoed. De huid is gekalmeerd, zacht en stralend.

Clarins SOS comfort masker
Clarins SOS comfort masker

Dit masker is één van de drie maskers uit de SOS lijn. Er is ook nog een hydraterende en een zuiverende variant. Dit is de voedende en exfoliërende variant.
Het masker zit in een gele tube en is inderdaad een soort crèmige balm om te voelen. Het is romig zoals belooft en heeft een gelige kleur. Ook ruikt het heerlijk!
Je hebt niet zoveel van het masker nodig, waardoor je er heel lang mee kan doen en het brengt prettig aan op het gezicht. Je ziet het niet echt zozeer zitten als een masker, het lijkt meer een hele volle crème die niet in de huid trekt. Na het afspoelen merk ik inderdaad dat mijn huid lekker zacht aanvoelt en goed gevoed/gehydrateerd. Ik vind dit een heerlijk masker om te gebruiken voordat ik mijn make-up aanbreng. Juist omdat het maar 10 minuutjes duurt en je het kunt gebruiken tijdens het tanden poetsen of het aankleden. Ideaal!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Clarins is te koop bij verschillende parfumerieën. Zo kun je de producten bij Douglas, Ici Paris XL en Mooi Parfumerie vinden.

Prijs:
Clarins SOS Comfort Masker €40,80 (75ml)

Voor welk masker zou jij gaan? De Comfort (deze), de hydraterende of de zuiverende?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May