HET nieuwste palette van Urban Decay is Heavy Metals en de beautywereld is er lyrisch over. Het palette met metallic eyeshadows in knallende én neutrale kleuren. Je kunt er dus alle kanten mee op. En yes, ik heb het ook geprobeerd en in dit artikel vind je mijn mening, de swatches en de look die ik ermee heb gemaakt. Enjoy!

URBAN DECAY

URBAN DECAY'S HEAVY METALS!

Urban Decay was al jaren bekend in Amerika en sinds kort heeft het merk Nederland ook veroverd. Dankzij de beauty bloggers en vloggers is het merk in razend tempo heel populair geworden.
Van oorsprong is het merk Amerikaans en is een onderdeel van het moederbedrijf L’Oreal en is in 1996 ontstaan.
Het merk staat bij PETA geregistreerd als diervriendelijk en er wordt dus nooit op dieren getest.

Urban Decay wil niet in China verkopen omdat zij niet op dieren willen testen. Hoera!

Want (hoera hoera) Urban Decay heeft besloten om NIET in China te verkopen omdat de producten daar wél op dieren moeten worden getest. Eat that MAC (sorry, maar groot applaus voor Urban Decay dus).
Het bekendste palette van het merk is ‘Naked’ en daarmee is Nederland toentertijd dan ook veroverd. Inmiddels kent iedere make-up liefhebber het merk wel en weten we allemaal dat alle items pareltjes zijn.
Al eerder heb ik make-up van Urban Decay besproken, als je daar benieuwd naar bent kijk dan even hier.

HEAVY METALS PALETTE

URBAN DECAY'S HEAVY METALS!

Het Heavy Metals Metallic palette van Urban Decay is het nieuwste palette en bevat maar liefst 20 nieuwe en exclusieve. kleuren. Met dit palette kun je echt alle kanten op, van natuurlijk naar glam rock tot de heavy metal look.
Het is een limited edition palette dus get it before you regret it!

URBAN DECAY'S HEAVY METALS!
URBAN DECAY'S HEAVY METALS!

Het palette zelf is prachtig om te zien! Het is een uitschuifbaar palette waarvan de buitenkant lekker metallic paars is. Heerlijk! Wanneer je het palette uitschuift dan vind je het palette zelf met links de fellere kleuren, in het midden een lekker grote spiegel en aan de rechterkant de natuurlijke kleuren. Allemaal metallic natuurlijk.

URBAN DECAY'S HEAVY METALS!
URBAN DECAY'S HEAVY METALS!

Voor grotere foto’s klik je gewoon op de foto zelf. De poeders zijn echt heel gepigmenteerd. Droog zijn ze al lekker popping. Laat staan als je ze nat aanbrengt OMG.
Ik ben echt mega excited over dit palette. Mocht je nu de matte kleurtjes toch missen dan kun je die natuurlijk uit een ander palette pakken zoals één van de naked palettes. Maar metallic is toch wel net dat beetje extra!

METAL GLITTER EYELINERS

URBAN DECAY'S HEAVY METALS!

Om je slaying look af te maken gebruik je de glitter eyeliners. Je kunt ze trouwens ook prima op zich gebruiken voor wat sparkles om je look dat beetje extra te geven.
De Metal Glitter Eyeliners zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Je kunt een mooie dunne subtiele eyeliner aanbrengen door het puntje te gebruiken, maar om het hele oog te laten shinen gebruik je de zijkant van het penseeltje.

URBAN DECAY'S HEAVY METALS!
URBAN DECAY'S HEAVY METALS!

Wat me opviel is dat de eyeliners inderdaad écht glitters bevatten. Niet gewoon een shiny look maar echt glitters. Fijn!
De kleuren die je hierboven ziet zijn v.l.n.r. Grind, Stix and Bones en Gamma Ray.
Zelf heb ik een subtiel lijntje boven en onder het oog gezet maar je kunt er bijvoorbeeld ook een heel toffe cut crease mee maken. Dat gaat net mijn pet te boven (nee, zo goed ben ik niet met make-up. Told ya so, ik ga het binnenkort wel even proberen). Maar daarvoor zijn deze eyeliners ook PERFECT.

LOOK

URBAN DECAY'S HEAVY METALS!
URBAN DECAY'S HEAVY METALS!
URBAN DECAY'S HEAVY METALS!
URBAN DECAY'S HEAVY METALS!
URBAN DECAY'S HEAVY METALS!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Alle producten van Urban Decay zijn tegenwoordig gewoon heerlijk in Nederland te bestellen.
Dit kun je doen bij de website van Ici Paris XL. HAPPY SHOPPING BABES!

Prijzen:
Urban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette €58,95
Urban Decay Heavy Metals Glitter Eyeliner €21,60 per stuk

Heb jij het palette al gespot?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May