Eén van de meest nieuwe én populaire geur van Jo Malone is English Oak & Redcurrant. Een geur die je geroken moet hebben en die je wel moet bevallen. Dat kan niet anders. In dit artikel vind je meer informatie over deze geur én vertel ik waarom het ook één van mijn lekkerste geuren is.

JO MALONE

JO MALONE - ENGLISH OAK & REDCURRANT PARFUM

Jo Malone is een merk waar ik echt al jaren fan van ben. Het merk komt oorspronkelijk uit Engeland. De naam is ook Jo Malone London.
Sinds 1999 is het merk aangesloten bij Estée Lauder Companies en is inmiddels in 22 landen te koop.
Het merk wordt omschreven als een Brits Lifestyle merk dat bekend staat om haar luxueuze en unieke geuren voor bad, lichaam en huis.
Wat ik persoonlijk het allerleukste vind aan Jo Malone, is dat alle geuren met elkaar gecombineerd kunnen worden. Mij is verteld dat iedere nieuwe geur wordt getest met de geuren die al bestaan. Als de geur niet lekker ruikt met een van de al bestaande geuren dan wordt het niet uitgebracht.
Betekent dus dat iedere geur is te combineren. Parfums met parfums, maar ook bodylotions met colognes. Zo kun je dus je eigen gepersonaliseerde geur creëren.
Meer artikels die ik over de producten van Jo Malone heb geschreven kun je hier vinden.

ENGLISH OAK & REDCURRANT

JO MALONE - ENGLISH OAK & REDCURRANT PARFUM

De geur English Oak & Redcurrant is één van de nieuwere geuren van Jo Malone London en wordt ingedeeld onder de Eau de Cologne fruitige geuren.
Zoals je misschien al weet zijn de flesjes van Jo Malone in verschillende groottes te krijgen. Namelijk een 30ml en een 100ml. Zo kun je ook altijd eerst een paar weken testen en eventueel mixen voordat je besluit de grote fles te kopen.

De geur wordt omschreven als het bos bij dageraad, de sappige rode aalbes en de rasp van groene mandarijn. Ook wordt de versheid van roos verzacht met witte muskus en dit alles is omhuld door geroosterde eik.
Helder, omarmend en betoverend.

JO MALONE - ENGLISH OAK & REDCURRANT PARFUM

Deze geur is een fruitige geur maar heeft toch iets pittigs, iets kruidigs. En daarom vind ik hem ook zo lekker. De redcurrant (aalbes) en de mandarijn geven de geur dat frisse en dat fruitige. Terwijl de muskus en de roos de geur iets zwaarder maken en daardoor wat zwoeler wordt.
De eik geeft alles net de wat kruidige touch waardoor de geur in totaal een fruitige maar lekker zwoele en intense geur wordt.
Ik vind het persoonlijk heel erg lekker om deze geur te mixen met een lichte geur zoals de Nectarine & Honey of de Sea Salt & Wood. Heerlijk!
Maar de geur op zich is al lekker om op zich te dragen. Ik vind hem door de mix van fruitig en kruidig ideaal voor zowel de zomer als de winter.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Zelf kijk ik altijd even bij de webshop van Douglas voor een Jo Malone product. Maar ook ik heb de plank wel eens mis geslagen door er eentje te kopen die me heerlijk leek maar uiteindelijk toch niet zo lekker was. Ik vond hem naar oude vrouwen ruiken. Maar goed dat is persoonlijk haha.
Als je dus nog niet bekend met de geuren bent dan zou ik zeker eventjes naar de winkel gaan om te ruiken. Want het is een hoop geld en je wilt dan wel tevreden zijn.
Bij Douglas verkopen ze dus Jo Malone maar bij Hudson’s Bay (sowieso die in Amsterdam) én in de Bijenkorf zit een Jo Malone counter en de medewerkers kunnen jou helemaal adviseren door dingen te laten ruiken en je in te smeren. Dus go for it!

Prijzen:
Jo Malone London English Oak & Redcurrant Cologne €53 (30ml) €106 (100ml)

Wat is jouw favoriete Jo Malone geur?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May