Iedereen was heel nieuwsgierig naar het Glamglow Bubble Sheet Mask. En dat snap ik. Dus bij deze, een review over dit sheet masker. In dit artikel zie je de informatie over het masker en wat het doet. Natuurlijk vertel ik ook wat ik ervan vind en waar je het kunt kopen. Enjoy! 

GLAMGLOW

Glamglow bubble sheet mask

Glamglow bestaat nog niet eens zo erg lang. Opgericht vanaf 2010 en te koop voor consumenten vanaf 2011. Het merk is opgericht door Glenn & Shannon Dellimore en het ziet er op de website allemaal heel glamoureus uit. Er wordt gestrooid met Hollywood en daarbij behorende termen en de founders zien er ook lekker Hollywood-ish uit.
Het merk is vooral gericht op huidverzorging in de vorm van maskers en ‘treatments’ voor ieder huidtype en iedere wens maar heeft ook een lip product beschikbaar.
Het merk test in principe niet op dieren, behalve als dat ‘required by law’ is. Wat inhoudt dat de producten wel worden getest op dieren in bepaalde landen waar dat verplicht is. Zoals in China.
Benieuwd naar de andere maskers? Die vind je hier.

BUBBLE SHEET MASK

Glamglow bubble sheet mask

Het Glamglow Bubble Sheet Mask wordt omschreven als een zuurstofopwekkend dieptereinigingsmasker. Het masker bevat TEOAXI® groene thee dat in drie minuten al werkt om een stralende en een diepgezuiverde te onthullen.
Tijdens die drie minuten schuimen de micro-belletjes in alle richtingen om de huid te reinigen van vuil en make-up.

Glamglow bubble sheet mask
Glamglow bubble sheet mask

Het masker is dus een sheet masker in een zwarte kleur. Deze haal je zo uit de verpakking. Vervolgens maak je je gezicht vochtig en doe je het masker op.
Je hoeft het maar drie minuten te laten zitten en dat is best wel uniek. Meestal moeten dit soort maskers toch langer blijven zitten. Dus als je even geen tijd hebt om een uitgebreid masker te nemen is dit een optie.
Ik heb het iets langer laten zitten, ik vind het wel lekker om 10 minuutjes te ontspannen met een maskertje op. Na een minuutje is het masker gaan schuimen, dit voel je ook op het gezicht tintelen. Best lekker en ik krijg het gevoel dat mijn huid inderdaad wordt schoongemaakt.
Als je het masker verwijdert dan masseer je het overgebleven schuim nog even goed in en spoel je vervolgens je gezicht af.

NA HET AANBRENGEN

Glamglow bubble sheet mask

NA 1 MINUUT

Glamglow bubble sheet mask

Zoals je ziet is het masker na een minuut lekker schuimend. Wat je aan de buitenkant ziet, gebeurt aan de binnenkant ook op je huid. Na het afspoelen voelt mijn huid inderdaad schoon en na een test met een wattenschijfje is mijn gezicht ook schoon.
Een heel fijn maskertje na een avondje stappen of als je je gezicht gewoon even goed wilt reinigen en ontgiften. Lekker en makkelijk!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De Glamglow maskers zijn wel wat prijzig maar ik kan ze absoluut aanraden. Ze zijn heerlijk en doen ook echt wat ze zeggen. Er zijn verschillende maskers voor verschillende huidtypes. Je kunt ze allemaal bekijken én shoppen op de website van Douglas.

Prijs:
Glamgglow Bubblesheet €9,07 (1 stuk)

Gebruik jij liever sheet maskers of vloeibare maskers?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May