Yay! Nog een artikel over het merk LOccitane. Dit artikel gaat over de favoriete combinaties van het merk die sinds VANDAAG verkrijgbaar zijn. En ik laat je zien welke combinatie ik heb en wat ik van de handcrème en lipbalm vind.
Veel plezier met lezen. 

L'OCCITANE

L'occitane gratis handcreme

Gisteren publiceerde ik al een artikel over de Foaming Cleanser van L’Occitane en al eerder over andere producten van het merk dat ik inmiddels wel in mijn hart heb gesloten.
Want de geuren van dit merk zijn hemels. Echt alle lijnen zijn gewoon lekker. De rozengeur lijn vind ik persoonlijk iets minder, ik houd gewoon niet zo van rozengeur. Maar de rest.. Love!
De L’Occitane producten kunnen worden gekocht in de boetieks van het merk of op de webshop. Vaak krijg je ook leuke cadeautjes bij je bestelling dus houd de actiecodes in de gaten! (vaak deel ik ze ook hier op mijn blog).

FAVORIETEN DUO

L'occitane gratis handcreme

Het is weer bijna Valentijnsdag.. Yes! Ik hou er stiekem wel erg veel van hoor. Dan kan het misschien een commercieel ‘feestje’ zijn maar toch krijg ik altijd wel wat leuks, gaan we lekker uit eten of hebben we wat speciaals voor elkaar die dag.
Speciaal voor die liefdesdag is L’Occitane opnieuw een samenwerking aangegaan met Soledad en heeft een drietal dozen samengesteld met de favoriete bloemen en ingrediënten van L’Occitane. In de doosjes zit een handcrème en lippenbalsem en zijn te koop voor €16,50 precies vanaf vandaag 25 januari 🙂
Alle doosjes hebben hele leuke illustraties. Ik heb ook een beker van dit merk met tekeningen van dezelfde tekenaar. Supercute!
De doos die ik heb is de Shea Butter. En ja, die ruikt TE lekker!

LIPPENBALSEM

L'occitane gratis handcreme

Als je het merk al kent dan twijfel je er vast niet aan of de producten wel fijn en lekker zijn. Ik wist ook al van tevoren dat ik het lekker zou vinden.
De lippenbalsem die ik heb bevat dus de shea butter die zorgt voor een heleboel hydratatie. En juist in deze tijd van het jaar barsten mijn lippen soms bijna open. Het is vreselijk, af en toe hangen de vellen eraan.

Loccitane-gratis-handcreme-lipbalm-review-6333Deze lippenbalsem is een van de fijnste die ik heb geprobeerd. Juist doordat het niet in een stick zit maar vloeibaar is kun je het lekker dik aanbrengen en mijn lippen voelen veel beter aan.
Ik moet het wel een aantal keer per dag herhalen, dat wel. De geur is trouwens ook fijn! Uiteraard!
De tube bevat 12ml.

HANDCREME

L'occitane gratis handcreme

Aangezien de adventkalender een aantal handcrèmes bevatte heb ik al heel wat ervaring met verschillende handcrèmes van L’Occitane. Deze ruikt het lekkerst vind ik.
En hij blijft ook écht heel lang hangen. De handcrème is speciaal voor extreem droge handen, dat merk ik met smeren ook.

Loccitane-gratis-handcreme-lipbalm-review-6334De crème is wat dikker dan de crèmes die ik ken van het merk.
Het trekt wel snel in en laat het trekkerige gevoel van mijn handen absoluut wel weggaan. Ik denk dat dit mijn favoriete geur handcrème is 🙂
De tube bevat 30ml.

Of de doosjes limited edition zijn weet ik niet echt. Maar ik vermoed van wel.
Dus wil je zo een doosje bemachtigen? Dan moet je er snel bij zijn. Ook een leuk cadeautje om weg te geven trouwens!

Wat zijn jouw favoriete Loccitane producten?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May