Ik heb al heel wat producten van L’Occitane getest en hier een review over geschreven. Maar nog niet eerder over een gezichtsreiniger van dit merk.
Ik mocht de L’Occitane Foaming Cleanser proberen en in dit artikel laat ik je weten hoe ik het vond. Enjoy! 

L'OCCITANE

L'OCCITANE FOAMING CLEANSER REVIEW

L’Occitane is een heerlijk merk met héle fijne producten waar ik al regelmatig over heb gepost. Zo heb ik in december de adventskalender van L’Occitane geopend, heb ik de haarolie geprobeerd en de parfum van de Verbena collectie.

L’Occitane heeft een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie

L’Occitane heeft volgens eigen zeggen een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie. Vind ik persoonlijk al fijn klinken. Gewoon omdat het fijn klinkt, niet omdat ik nu zo into aromatherapie ben.
Gebaseerd op de kennis van essentiële oliën heeft L’Occitane haar producten gemaakt zoals gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, parfum en uiteindelijk ook haarproducten.
De haarproducten zijn allemaal verrijkt met een mengeling van essentiële oliën en ruiken, vermoed ik, net zo heerlijk als de andere producten van L’Occitane.
Klein minpuntje, het merk test helaas wel op dieren in landen waar dit verplicht is. In Europa is dit gelukkig verboden sinds afgelopen jaar.

FOAMING CLEANSER

L'OCCITANE FOAMING CLEANSER REVIEW

L’OCCITANE FOAMING CLEANSER

De Foaming Cleanser zit in een mooie witte tube met blauwe accenten. Alle producten en lijnen van dit merk zijn anders vormgegeven maar toch zijn ze altijd prachtig.
Deze tube geeft me een clean en fris gevoel.
Anyways, deze foaming cleanser is nieuw in het assortiment van L’Occitane en bevat 125ml en is te koop voor €19 in de L’Occitane boetieks en op de webshop.
Deze cleanser bevat %5 Shea-olie en belooft je huid fris en zacht te maken na het gebruik van de reiniger.

L'OCCITANE FOAMING CLEANSER REVIEW

De textuur van de cleanser is een vloeibare cream/milk waar je maar weinig van nodig hebt.
Ik doe een beetje in mijn handen en wrijf mijn handen op elkaar zodat het wat begin te schuimen en vervolgens ga ik het op mijn gezicht aanbrengen met licht masserende bewegingen.
Het schuimt niet zo erg als ik had verwacht aangezien het ‘foaming’ cleanser heet maar het schuimt wel wat.

L'OCCITANE FOAMING CLEANSER REVIEW

De cleanser ruikt echt heerlijk, zoals ik wel had verwacht van L’Occitane. Want daar staat het merk bij mij bekend om. De lekkere geuren.
Heel zacht en schoon. Wanneer ik mijn gezicht heb gereinigd en afgespoeld is mijn make-up inderdaad verwijderd. Dat heb ik getest met een watje en wat miccelair water. Ook voelt mijn huid niet trekkerig aan na gebruik wat ik zeker een groot pluspunt vind. Deze nare eigenschap hebben veel reinigers toch wel en dan moet ik meteen beginnen met smeren.
Fijn product die ik met veel plezier zal opgebruiken 🙂

De lijn heeft trouwens ook nog een Cleansing Milk en een Gentle Toner. Als je het echt á la L’Occitane wilt gaan doen.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May