Wanneer je droog haar hebt zoals ik dan kun je wel wat verzorging gebruiken. NAK Argan Oil is een leave-in treatment die het droge haar weer herstelt. Althans dat belooft het. Ik maakte kennis met deze olie op een bloggersevent en vandaag review ik hem voor jullie! 

NAK AROMA OIL

ARGAN OLIE OP ZIJN BEST: NAK ARGAN OIL

Een tijdje geleden was ik bij een bloggersevenement waar NAK Haircare haar producten liet zien. Zo kreeg ik een pakketje mee met de shampoo, conditioner & haarspray van NAK maar zag ik ook dit pareltje staan.
Het is de Aroma Oil van Nak Haircare en is een Leave-In Treatment. Wat inhoudt dat de olie niet moet worden uitgespoeld en het haar verzorgt en herstelt.
Ik ben sowieso mega fan van argan olie en laat dit nu net een ingrediënt zijn van deze olie.

Ik ben sowieso al fan van argan olie

De olie belooft het haar de haarschubben die beschadigd zijn weer te herstellen zodat het haar wordt plat gestreken en je geen pluizebol meer hebt. Daarnaast gaat het ook pluizig haar tegen én is het vrij van sulfaten en parabenen! Yes!
De belangrijkste ingredienten zijn: Arganolie, Lavendel, Patchouli en Geranium.

EERSTE INDRUK

ARGAN OLIE OP ZIJN BEST: NAK ARGAN OIL

Het doosje ziet er mooi en rustig uit. Ik houd van de kleuren (gebroken wit / beige / mintgroen) en geeft me de indruk dat het een product is zonder schreeuwerige beloftes. Dit is overigens puur een eerste oordeel.
Het flesje is van glas en heeft een pompje waarmee je makkelijk de olie kunt gebruiken zonder te knoeien of teveel gebruiken.
Ik vind het sowieso al erg fijn dat er geen sulfaten en parabenen in de olie zit want deze ingredienten doen ook niet zoveel goeds voor je haren..
De geur lijkt in eerste instantie heel neutraal te zijn totdat je het gaat aanbrengen in je haar. Het lijkt of de geur door wrijving loskomt en het ruikt heerlijk.

ARGAN OLIE OP ZIJN BEST: NAK ARGAN OIL
ARGAN OLIE OP ZIJN BEST: NAK ARGAN OIL

GEBRUIK

ARGAN OLIE OP ZIJN BEST: NAK ARGAN OIL

Persoonlijk heb ik erg last van droog haar. Het is vaak geverfd en nee, het is dus verre van gezond. De olie zou voor mij dus perfect moeten zijn.
De geur is dus al goed, en dat vind ik fijn want ik houd van lekkere geurtjes. Deze blijft trouwens niet heel erg lang hangen in het haar. Als je er echt met je neus in gaat zitten dan ruik je het wel maar anders niet.
Ik gebruik zelf maar 1 pompje en dat is voldoende voor mijn haar. Ik heb veel haar dus je hebt maar weinig nodig. Fijn want op deze manier doe je dus ook veel langer met het product.

Mijn haar is zachter en minder pluizig wanneer ik het aanbreng op handdoekdroog haar.

Ik heb het aangebracht op droog haar én op handdoek droog haar en beide keren werd mijn haar niet vet. Ik merkte dat het bij mijn droge haar wel iets deed bij de puntjes. Het werd wat minder droog.
Op handdoek droog haar vind ik het resultaat beter. Mijn haar is zachter en minder pluizig inderdaad.
Ik ga deze olie sowieso nog een aantal weken gebruiken en als je nog benieuwd bent naar het resultaat op lange termijn dan hoor ik het wel 🙂

VERKRIJGBAARHEID

De olie is verkrijgbaar in verschillende formaten. Namelijk de 50ml en de 100ml. Natuurlijk verschillen deze formaten ook van prijs.
De 50ml kost rond de €16 en de 100ml rond de €22. Ik zou als ik jou was even googlen op NAK Aroma oil als je het wilt kopen want dan kun je de goedkoopste uitkiezen 😉
Je kunt er trouwens ook voor kiezen om de olie aan te schaffen bij een kapsalon. De betere kappers verkopen de producten van dit merk!

Waar gebruik jij Argan olie het liefst voor?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May