Yesss het is weer tijd om de Beautybox maart te unboxen. En het allerleukste is dat ik 3 boxen mag weggeven met een waarde van meer dan €140. Dus lees snel het artikel voor de unboxing maar ook om te kijken hoe jij kans kan maken op één van deze drie Beautyboxen! 

BEAUTYBOX

Unboxing de beautybox van maart 2017 en winactie

Ongeveer in het midden van de maand komt de Beautybox altijd binnen. Elke maand weer ben ik nieuwsgierig naar de inhoud.
Kort even wat praktische informatie over de Beautybox:
De Beautybox bevat, zoals de naam al verklapt, beautyproducten. Iedere maand minimaal 5 producten van verschillende merken en je kan hierbij denken aan make-up, skincare of haarverzorging. Soms vind je er ook een nagellak in.
Het is dus echt heel gevarieerd wat het voor mij leuk maakt.
Een box kost per maand €14,95 en is te bestellen via de Beautybox website. Ik krijg vaak de vraag of deze box ook maandelijks opzegbaar is. Ja dat is ie! Je zit dus niet vast aan een jaarcontract of iets dergelijks. Fijn!

MENUKAART

Unboxing de beautybox van maart 2017 en winactie

Ook vind je in iedere box een kaart. Ik noem het altijd maar een ‘menukaart’ omdat er precies opstaat wat er in de box zit. Zo kun je er informatie vinden over het product, hoe je het kunt gebruiken en hoe duur het product is.
Voor mij altijd heel handig omdat ik dan niet altijd alles hoef op te zoeken voor mijn artikels 😉
Voor jullie handig als het product je zo goed bevalt dat je in ieder geval weet waar je het kunt aanschaffen (even het product googlen en voilà).

Unboxing de beautybox van maart 2017 en winactie

BEAUTYBOX MAART

Oké, laten we beginnen met het openmaken van de box. En het viel mij meteen al op dat er heel veel inzit deze maand! Leuk!
De box zit aardig vol en is zoals altijd versierd met foliepapier en frutseltjes, houd ik van. Maakt de boel toch een beetje feestelijk 🙂
Het thema van deze maand is ‘Maart roert zijn staart’ De producten zijn namelijk een beetje gek en iedereen krijgt wat anders. Je weet dus niet wat je kunt verwachten. Just like March 😉

OOGCRÈME

Unboxing de beautybox van maart 2017 en winactie

Het eerste wat ik uit de box pakte was de Figs & Rouge – Everbright Eye Cream (15ml) ter waarde van €30,72. Ja, redelijk prijzig inderdaad. Het merk ken ik overigens wel al van de Beautybox maar ook van andere boxen. Is me eigenlijk altijd wel bevallen. Dus ik kan me niet voorstellen dat deze producten zullen tegenvallen.

We all need een verstevigende en liftende werking

De oogcrème HA+ is een uniek verfrissend product met een verstevigende en liftende werking. Yes we all need this. Het minimaliseert de fijne lijntjes en imperfecties om de ogen.
De crème ruikt redelijk neutraal maar heeft toch een lichte frisse geur. Ik vind de substantie ook prettig voor rond mijn ogen. Niet te dik en niet te dun.

Unboxing de beautybox van maart 2017 en winactie
Unboxing de beautybox van maart 2017 en winactie

EEN SOORT PRIMER

Unboxing de beautybox van maart 2017 en winactie

Tja, hoe leg ik het anders uit. Het is niet persé een primer maar toch weer wel. De Figs & Rouge – Mattifying Emulsion MT + Sheer (20ml) met een waarde van €20 belooft je een prachtige huid te geven.

Het matteert je huid en gaat het glimmen tegen om een egale huid te creëren. Verder vermindert het ook nog de grote porien en onzuiverheden.
De substantie is een beetje gel-achtig. Ik had het wat steviger verwacht maar this will do as well. Het ruikt lekker fris en brengt ook goed aan op de huid. Ik ga deze absoluut vaker gebruiken onder mijn make-up.

OOGSCHADUW STICK

Unboxing de beautybox van maart 2017 en winactie

Oh hello, I’m loving some eyeshadow sticks. Super makkelijk aan te brengen en vaak ook echt heel mooi. Deze Beebee Cosmetics- Eyeshadow stick (€18,95) is werkelijk een plaatje. Precies mijn kleur!

De eyeshadow stick is sterk gepigmenteerd en heeft een intense metallic rosé golden tint. Ook is de eyeshadow stick mengbaar waardoor je het mooi kunt blenden met andere kleurtjes of andere cream eyeshadows. Verder droogt de eyeshadow niet uit en belooft ‘ie lang te blijven zitten.
Yes, blijvertje ik vind hem mooi!

HIGHLIGHTER

Unboxing de beautybox van maart 2017 en winactie

Hier kun je dus twee verschillende dingen hebben ontvangen. Ik ontving de highlighter, maar je kunt ook de concealer in je box hebben gekregen.
De Beebee Cosmetics – Highlighter (€19,95) geeft je gezicht glans en laat je huid stralen.

Het potlood heeft een romige structuur en is champagne kleurig, dat betekent dat het voor iedere huid tint geschikt is.
Ik moet zeggen dat ik deze zelf liever niet gebruik op mijn jukbeenderen maar dat het potlood perfect is voor je inner corner van je oog, onder het wenkbrauwbot en zelfs op de neus.
Hij is fijn!

ETUI MET ZONNEPRODUCTEN

Unboxing de beautybox van maart 2017 en winactie

Hey! Dat is ook toevallig. Van de week heb ik een artikel gepubliceerd met producten van Devoted Creations. Dus ik ben al bekend met dit zonnebank merk.
In de box vind je een leuke etui die je kunt gebruiken voor je make-up bijvoorbeeld met daarin een lippenbalsem met een SPF 20 (geloof me, je lippen hebben bescherming nodig in de zon én onder de zonnebank) en twee zonnebank crèmes. De crèmes zijn snelbruiners en gebruik je dus onder de zonnebank op het lichaam én het gezicht.
Very fijn voor de dames die vaak zonnen, ik kan namelijk vertellen dat de producten van dit merk echt heel fijn zijn!

VOUCHER & SAMPLE SPRAY

Unboxing de beautybox van maart 2017 en winactie

Tot slot vind ik een voucher en de Smooth Touch van Delete met een waarde van €43.
De voucher kun je inwisselen voor een brazilian wax. Voor de durfal, want to be honest, ik durf dat niet haha. De voucher is een jaar geldig dus je hebt nog even de tijd om hem te gebruiken.

Verder vind je naast de voucher nog een sample van de Smooth touch. Een product dat ingegroeide haartjes tegen gaat. En dát spreekt me wel enorm aan want ik heb daar vaak last van.
De waxing bar zit door heel NL heen: Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Laren, Utrecht, Eindhoven en Den Haag.

3X BEAUTYBOX WINNEN

UNBOXING BEAUTYBOX MAART 2017 + WINACTIE

De Beautybox van maart is TOP! Ik ben er erg blij mee. En het allerleukste is dat ik ook 3 dames blij mag maken met exact deze box. Hoe maak je kans?

En dat is het! De winnaressen worden op 27 maart bekend gemaakt op mijn Facebook pagina. Dus zorg dat je het in de gaten houdt 🙂 Succes!!!

Doe jij al mee met deze winactie?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May