Wisten jullie al dat L’Occitane veel doet voor het goede doel? Dat ze verschillende artikelen in hun assortiment hebben waarvan de volledige winst naar goede doelen gaat?
Zo ook deze Solidarity Soap die de stichting Union For Vision steunt. Lees verder voor meer informatie.ย 

L'OCCITANE SOLIDARITY SOAP

L'OCCITANE SOAP. OPNIEUW VOOR HET GOEDE DOEL

Al eerder zag je op mijn website een artikel verschijnen van L’Occitane en het goede doel. Dat ging om de Solidarity Balm. Deze keer ga ik het hebben over de Solidarity Soap, voor een andere stichting die wederom weer prachtig is.

80% van blindheid kan worden voorkomen

L’Occitane vind dat het zien een prioriteit is. Blindheid kan namelijk in 80% van de gevallen worden voorkomen wat hoopgevend is voor de 285 miljoen slechtzienden en blinden in de wereld.
Union For Vision 10by20 gaat internationaal. Het programma van L’Occitane om vermijdbare blindheid te voorkomen en heeft tot doel om binnen nu en 2020 10 miljoen mensen zorg te bieden.
Sinds L’Occitane startte met het programma (in 2002) hebben al 2 miljoen mensen oogheelkundige zorg ontvangen.

L'OCCITANE SOAP. OPNIEUW VOOR HET GOEDE DOEL
L'OCCITANE SOAP. OPNIEUW VOOR HET GOEDE DOEL

100% van de opbrengst van deze Solidarity Soap wordt gedoneerd aan NGO’S die zijn betrokken bij wereldwijde bestrijding van vermijdbare blindheid.
Wist je dat de oprichter van het merk al sinds 1997 het merk in braille op al haar producten heeft laten zetten?

Wist je dat de merknaam in braille staat op alle producten?

De acties van het programma waaraan wordt gedoneerd zijn onder andere: informatie campagnes, screeningsprogramma’s, toegang tot behandeling, brillen en operaties, training van plaatselijk medisch personeel en steun voor onderzoek op het gebied van oogheelkundige zorg.
Met de vorige Solidarity Soap is meer dan โ‚ฌ167.000 overgemaakt aan NGO ORBIS voor een project in Ethiopiรซ.
Just so you know ๐Ÿ˜‰

VERKRIJGBAARHEID

De Solidarity Soapsย zijn verkrijgbaar op de website van L’Occitane voor maar โ‚ฌ2. Dus mocht je wat willen bestellen zorg dan dat je 1 of meer van deze zeepjes bij je bestelling doet!
Niet alleen steun je daarmee het goede doel maar heb je ook nog eens een lekker zeepje voor jezelf of om cadeau te doen. Hij ruikt in ieder geval echt heel erg lekker!

Zou jij een cosmetica product sneller kopen als de winst naar het goede doel gaat?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May