In 2017 is het oogpotlood helemaal terug! Yay voor de mensen die niet zo goed zijn in strakke winged eyeliners (like me) want in 2017 is de comeback van de klassieke eyeliner! En Christian Faye heeft een nieuwe collectie met verschillende kleurtjes. Ze zijn mooi! Check het artikel voor de foto’s en swatches!Β 

SIGNATURE EYELINER

MAKE-UP MONDAY: CHRISTIAN FAYE EYELINERS

Yes! Ik ben zo blij als een kind. OkΓ© fleeky winged eyeliners kΓ‘n ik best wel zetten maar met hooded eyes is dat echt een klusje en lukt het dus ook niet altijd. De comeback van het signature lijntje om je oog is er weer in 2017.
De dikomrande 80’s look komt niet terug, dit jaar pakken we het wat subtieler aan door een lijntje over je bovenste ooglid te trekken en dit voorzichtig uit te vagen met een kwastje.
Is makkelijk, kan nooit fout gaan en hoppa je kan de deur uit! Je kunt er ook voor kiezen om een oogpotlood in je onderste wimperrand te doen maar daar ben ik zelf niet zo een voorstander van.
Om de ogen niet helemaal te verkleinen kun je ervoor kiezen om de uiteindes vrij te houden.

GEL EYELINER POTLODEN

MAKE-UP MONDAY: CHRISTIAN FAYE EYELINERS

De Christian Faye Gel Eyeliner potloden zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Omdat de eyeliners een gel formule bevatten zijn ze dus ook zacht en comfortabel en glijden ze makkelijk over de oogleden.
Yes, de potloden zijn inderdaad echt zacht en romig, je hoeft niet hard te drukken en de pigmentatie is top. Wanneer je ze uitblend zijn ze ook bij mij de hele dag goed zichtbaar en vervagen ze niet in de loop van de tijd. Fijn!

De potloden gaan jullie zeker terugzien in een aantal looks op May Cate de komende tijd. Dus houd het goed in de gaten πŸ™‚

MAKE-UP MONDAY: CHRISTIAN FAYE EYELINERS
MAKE-UP MONDAY: CHRISTIAN FAYE EYELINERS

VERKRIJGBAARHEID

De Christian Faye producten zijn verkrijgbaar bij onder andere Douglas en Ici Paris XL. Ook bij de betere parfumeries/drogisterijen kun je ze kopen.
Een potloodje kost €14,95 per stuk.

Ben je benieuwd naar meer review over dit merk? Ik heb namelijk ook de brow producten en de Celebration Eyes set geprobeerd.

Wat vind jij van de nieuwe eyeliner trend? Of blijf je liever bij de strakke winged eye?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May