Niet alleen in de winter heeft je huid vocht nodig. Je merkt het in de zomer misschien wat minder maar juist dan heeft je huid ook hydratatie nodig. De zon is hartstikke lekker maar onttrekt ook het vocht uit je huid.
Vandaag laat ik de ‘Moisture’ lijn van Sans Soucis zien. Eén van mijn favoriete merken als het gaat om het hydrateren van de huid. Lees je mee? 

SANS SOUCIS

Al eerder heb ik de producten van dit merk gebruikt en ze zijn vrijwel allemaal gebaseerd op de hydratatie van de huid.
Zo heb ik de Deep Moist Depot gebruikt, die is heel fijn! En de winter producten van het merk speciaal voor de huid in de winter.
Pas geleden trouwens ook nog een artikel geschreven over de reinigingsproducten en make-up van Sans Soucis.
Over alle producten was ik heel tevreden, mijn huid is redelijk gevoelig, gecombineerd én zeer vochtarm. Ze kan dus zeker wel wat hydratatie gebruiken. Deze ‘Moisture’ lijn van het merk heeft een moisturizer en een oogcrème. Deze twee producten ga ik vandaag met jullie doornemen.

MOISTURIZER

MAAK JE HUID ZOMERKLAAR MET VEEL HYDRATATIE

De moisturizer, officieel de ‘Moisture Aqua Benefits anti Age 24-h Care‘ is in twee varianten te krijgen. Eentje voor de normale huid en eentje voor de droge huid. In deze review zie je de normale huid variant en deze kost €32,50.

Op de website van Sans Soucis vind ik de volgende informatie:

DE INNOVATIE MET EEN DUBBEL EFFECT: VULT HET VOCHTNIVEAU AAN EN BESTRIJDT DE EERSTE RIMPELS
Een moisturizer en effectieve preventie tegen de eerste rimpels – daarvoor is het vanaf de leeftijd van 20+ niet te vroeg!
De eerste tekenen van huidveroudering beginnen zichzelf te tonen, de huid ziet er vermoeid en vaal uit, de functies van de
huid worden onmerkbaar trager en de droge huid toont droogtelijntjes. Om te voorkomen dat deze lijntjes en beginnende rimpel dieper worden, introduceert SANS SOUCIS; MOISTURE Aqua Benefits Anti-Age. Deze lijn bevat 2 crèmes en een oogfluïde die de jeugdige en frisse uitstraling van de huid verlengt en optimale vitalisering en hydratatie biedt. De “Anti-Age serie voor beginners” met haar moderne, fijne texturen is speciaal ontwikkeld om effectief de eerste rimpels te bestrijden en de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

De fijne 24-uurs care voor de normale huid met micro algen-extract, hyaluronzuur en thermale water zorgt voor een stimulerende energie kick die vermoeide cellen reactiveert en het metabolisme van de huid stimuleert. De huid krijgt weer veerkracht en vitaliteit. Het vocht depots word aangevuld. De huid wordt weer zacht en soepel en ziet er stralend uit – Sans-soucis-shop.nl

MAAK JE HUID ZOMERKLAAR MET VEEL HYDRATATIE
MAAK JE HUID ZOMERKLAAR MET VEEL HYDRATATIE

De crème is heel dik en romig, lekker vind ik dat wel. Hij trekt daarentegen ook wel weer snel in wat fijn is omdat je dan niet lang hoeft te wachten om je make-up aan te brengen.
Ook voor s’ avonds vind ik de crème erg lekker. Dan breng ik hem dik op voordat ik ga slapen zodat het ’s nachts tijdens mijn schoonheidsslaap goed zijn werk kan doen.
Ook vind ik de crème écht heel erg lekker ruiken! Hij ruikt lekker fris, ik houd daar wel van. De kleur is een beetje licht blauwig/wit.
Of het mijn huid ook goed hydrateert? Ja absoluut, voor in de winter een fijn product maar ook voor in de zomer om de vochtbalans van je huid goed te houden.
Verder vind ik de crème niet vet, wat ook fijn is omdat ik een gecombineerde huid heb. Dan heb je dus kans op extra glimmen of dat de make-up van je gezicht af gaat glijden.

OOGCRÈME

MAAK JE HUID ZOMERKLAAR MET VEEL HYDRATATIE

Het is eigenlijk geen oogcrème maar een ‘Eye Fluid’. De officiele naam luidt ‘Moisture Aqua Benefits Anti Age 24-h Care Eye Fluid‘ en kost €24,50.
Op de website van Sans Soucis staat het volgende vermeld over het product:

Moisture Anti-Age Eye Fluid met micro algen-extract, hyaluronzuur en thermaal water is een zachte oog fluid met een praktische roll-on applicator die het metabolisme van de huid verbetert,waardoor huidcellen worden gereactiveerd. De tere huid van de oogcontouren ziet er frisser en stralender uit.vochtophopingen en donkere kringen onder de ogen worden verminderd. De oogcontouren zien er ontspannen uit, zoals na een vakantie. De ogen fluïde met Anti-Age effect is in de vorm van een praktische roll-on applicator. – Sans-Soucis-shop.nl

MAAK JE HUID ZOMERKLAAR MET VEEL HYDRATATIE

De Eye Fluid ruikt net zo lekker fris als de moisturizer. Je vindt het product in een flesje met een balletje die je onder het oog kan rollen.
Zelf vind ik dat altijd wel prettig want een oogcrème is wat meer werk om aan te brengen, gemak dient de mens he 😉
Door het balletje voelt de ‘fluid’ ook nog lekker verkoelend aan onder de ogen wat weer prettig is om eventuele zwelling te verminderen.
Zeker voor de vermoeide ogen en voor mensen die wat last hebben van wallen is deze oog fluid een aanrader. Bij mij merk ik zeker wel wat verschil. Oké, het is dan wel geen wondermiddel maar daarvoor bestaat alleen nog een plastisch chirurg. Het verschil is wel licht te zien en daarom vind ik dan ook dat het doet wat het zegt.

VERKRIJGBAARHEID

MAAK JE HUID ZOMERKLAAR MET VEEL HYDRATATIE

Veel producten van Sans Soucis zijn verkrijgbaar bij Douglas. Helaas hebben ze niet alles in het assortiment maar daarvoor kun je kijken op de website van Sans Soucis zelf.
Hier vind je niet alleen de bovenstaande producten maar ook de make-up en alle andere huidverzorging waarover ik al eerder heb geschreven.
Happy shopping!

Wist je dat een vette huid ook vochtarm kan zijn? Net als een droge huid?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May