De allernieuwste chubby stick van Clinique is een plumping gloss! We kennen de sticks al als lippenbalsems, crayons, blushes en contouring sticks. Maar nu dus ook een gloss die de lippen voller laat lijken. In het artikel vind je de review, swatch én look op de lippen. 

CLINIQUE CHUBBY STICKS

DE NIEUWSTE CLINIQUE CHUBBY STICK GLOSS!

De Chubby stick van Clinique heb je hier vaker voorbij zien komen. Zo kun je  hier de Crayola Chubby sticks vinden waar ik ook aanwezig was bij de lancering.
Chubby sticks zijn in principe heel handige items om mee te nemen. Ze zijn dan ook ontworpen om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken en er toch goed uit te zien.
Deze Chubby stick is trouwens al anders dan die ik gewend ben. Dit is namelijk niet een soort ‘potloodje’ maar echt een tube waar de vloeistof uitkomt. Ik ben heel benieuwd!

Chubby stick

CHUBBY PLUMP & SHINE LIQUID LIP PLUMPING GLOSS

DE NIEUWSTE CLINIQUE CHUBBY STICK GLOSS!

Best een lange naam ‘Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss‘ maar het is ook precies wat het zegt.  Het is een vloeibare gloss die de lippen voller, gladder en frisser doen lijken.
Het is een draaisysteem, door aan de onderkant te draaien komt de vloeistof er aan de bovenkant uit. Vervolgens breng je het meteen aan op de lippen en heb je er geen spiegel bij nodig.
Na het aanbrengen voelen de lippen direct prettig en fris aan en door de glans krijgen je lippen een extra dimensie. Oftewel: voller uitziende lippen!

DE NIEUWSTE CLINIQUE CHUBBY STICK GLOSS!

Deze lipgloss belooft je lippen te verzorgen en is gemakkelijk in gebruik. Deze variant is in 8 verschillende kleuren te krijgen, van nude tot paars-tinten tot parelmoer.
Het is inderdaad écht een gloss. Zo voelt het tijdens het aanbrengen en zo ziet het eruit. Zelf ben ik niet zo erg fan van glossjes omdat ze toch vaak plakkerig aanvoelen.
Deze doet dat niet, tenzij je het heel dik aanbrengt. Wel blijft mijn haar erin hangen in de wind van afgelopen week! Haha.
Naast dat het er dus mooi uitziet verzorgt het je lippen ook. Dat vind ik ook wel zo aanvoelen. Het voelt lekker glad en zacht aan.
Blijft het lang zitten? Valt mee. Het draagt gewoon als een gloss. De crayola chubby sticks blijven bij mij langer zitten.

DE NIEUWSTE CLINIQUE CHUBBY STICK GLOSS!
DE NIEUWSTE CLINIQUE CHUBBY STICK GLOSS!

VERKRIJGBAARHEID

De kleur die je in deze review ziet is de ‘Goliath Grape’. Een roze paarsige tint. Normous Nude en Portly Peach vind ik denk ik persoonlijk het mooist. Maar nude tintjes zijn gewoon mijn ding.

Deze chubby’s zijn te koop voor €21,50 en zijn te koop bij alle Clinique verkooppunten (Douglas, Ici Paris XL en Bijenkorf onder andere) en natuurlijk via de website van Clinique.

Kende jij de Chubby Stick familie al?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May